Hediye

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Kızlar ben hediye almaktan usandım ya!
Milletimiz evleniyor, ev alıyor, doğuruyor, çoğalıyor. Bunlar iyi hoşta olan hep benim keseye oluyor:KK45::KK53:
Ben ne ev alabiliyorum ne doğurabiliyorum, evlendim altınlarımıda kpeder yedi zaten:KK53:

Bu akşam bir arkadaşa gidecektik,paralı günlerden olan günümüz var o grupla, kızının doğum günüymüş ama bize bir şey demedi o arkadaş, yani parti filan yapmıyor.. Öyle çok samimi değiliz.Hani gün bitince hususi içlerinden görüşceğim birisi olmaz, içlerinden birisiyle samimiyim,onun sebebine katılmıştım bende güne zaten.

İçlerinden bir tanesi mesaj atmış biraz önce, ayşenin kızının doğumgünüymüş bugün bilginize diye.
Şimdi ben napcam?
Almak istemiyorum hediye. Seneye belki görüşmüyor olacağım birinin çocuğu için evden çıkıp bir hediye arayıp hem vaktimi hem paramı harcamak istemiyorum.
Almasam, bu sefer herkes bir şey götürcek o çok işgüzar yüzünden. Ayşe demiyor kızımın doğum gününü yapacam diye, sana ne oluyor dimi.
Götürmesem çok ayıp etmiş olurum herhalde dimi?
Üşenmeden kaldırıp totomu hediye arayayım mı yani?
Ne diyorsunuz bu hediye mevzusuna. Sizler hep götürür müsünüz hediye?
Kötü mü düşünüyorum napıyorum bilmiyorum ki

Son düzenleme:
Bilmemkimin kızının doğum gününe gidicek misin cidden ?O doğum günü yapılan kızın umurunda mı acaba Mügiş teyzenin teşrifi :) Millet kendine eğlence arıyor ne güzel yav,çocuk doğumgünü de bahane,
Ya da ben bugün iğrenç şekilde olumsuzum,mutsuz muyum ne .
Sen bana bakma Mügiş'im. :KK15:
Canın istiyorsa git,istiyorsa al hediyeni de

Milletimiz evleniyor, ev alıyor, doğuruyor, çoğalıyor. Bunlar iyi hoşta olan hep benim keseye oluyor:KK45::KK53:
Ben ne ev alabiliyorum ne doğurabiliyorum, evlendim altınlarımıda kpeder yedi zaten:KK53:
Bu akşam bir arkadaşa gidecektik, kızının doğumgünüymüş. İki üç haftada bir filan görüştüğümüz bir grup ama öyle çokta samimi değiliz. İçlerinden bir tanesi mesaj atmış biraz önce, ayşenin kızının doğumgünüymüş bugün bilginize diye.
Şimdi ben napcam?
Almak istemiyorum hediye. Seneye belki görüşmüyor olacağım birinin çocuğu için evden çıkıp bir hediye arayıp hem vaktimi hem paramı harcamak istemiyorum.
Almasam, bu sefer herkes bir şey götürcek o çok işgüzar yüzünden. Ayşe demiyor kızımın doğum gününü yapacam diye, sana ne oluyor dimi.
aıle uyelerıne alırım hedıye, dogum olur -evlılık olur- ev alırlar cok yakın ise arkadaslarım onlara ufak hedıyeler alırım ama mesafelı oldugum kısılere hedıye almam zaten o tarz kısılerın ev ortamına da gırmem...
ama sız evıne gırıp çıkıyormussunuz bu kısılerın o nedenle ufakta olsa hedıye almanız sart lcw den kıyafet tarzı bısı bakın 20 tl ye falan halledersınız....
ya da gıtmeyın bır bahane uydurun, elı boş gıdılmez ama..

Bilmemkimin kızının doğum gününe gidicek misin cidden ?O doğum günü yapılan kızın umurunda mı acaba Mügiş teyzenin teşrifi :) Millet kendine eğlence arıyor ne güzel yav,çocuk doğumgünü de bahane,
Ya da ben bugün iğrenç şekilde olumsuzum,mutsuz muyum ne .
Sen bana bakma Mügiş'im. :KK15:
Canın istiyorsa git,istiyorsa al hediyeni de

Kız doğumgünü yapmıyor kadın, laf arasında yarın bizim kızın doğumgünü demiş haftasonu program yapamam kvalidemler program yapmış demiş, o işgüzar arkadaş bize haber veriyor yani. Hadi doğumgünü olsa alayım. Zorla hediye aldırtıolar insana

Bu akşam bir arkadaşa gidecektik, kızının doğumgünüymüş. İki üç haftada bir filan görüştüğümüz bir grup ama öyle çokta samimi değiliz. İçlerinden bir tanesi mesaj atmış biraz önce, ayşenin kızının doğumgünüymüş bugün bilginize diye.
Şimdi ben napcam?
Eger gideceksiniz hediye alın kitap alabilirsiniz yaşına uygun ama doğum günü sahibi tarafından davet edildin mi orasını anlamadim.
Şimdi gördüm doğum günü yokmuş gitmeyin o zaman.

Kaldır totonu git ve güzel ama pahalı olmayan bir hediye al ve giderken, hediyeyi alırken de en kısa zamanda hediye aldığım A kişisi benim çocuğumun d.gününe geliyor ve bana hediye getiriyor. Bu aldığım hediyelerin hepsi katkat bana dönüyor çok şükür de.

Buna gerçekten inanırsan ve her yaptığın güzel şeyi iyilikle yaparsan bikaç yıla kalmaz çocuğunun d.gününde bu insanlar ellerinde hediyelerle sana gelir, sistem bu şekil bebişim, ayyy içimden gelmiyor zaten bana gelecek mi olacak mı belli değilcilerin de dedikleri başına mutlaka geliyor...

Kız doğumgünü yapmıyor kadın, laf arasında yarın bizim kızın doğumgünü demiş haftasonu program yapamam kvalidemler program yapmış demiş, o işgüzar arkadaş bize haber veriyor yani. Hadi doğumgünü olsa alayım. Zorla hediye aldırtıolar insana
He amaannn koy rahvan gitsin o zaman.Kendine al hediye valla en azından mutlu edersin kendini.

ben alırım, hediye almayı birine hediye seçmeyi beğenmeyen biriyimdir ama yine de bulurum bir şeyler.
yetişkinlere klasik günlük kullanıma dair, küçüklere de en kolayı araba ya da puzzle falan.
1o liralık bir şey.

almak istemiyorsan da alma, bu seferlik böyle oldu dersin bir şey olmaz.

kesenide fazla etkilemeyeck bir hediye alabilirsin adı hediye olsun yeter.. bi kitap bi küçük bişey de olabilir :KK19:

Bu akşam bir arkadaşa gidecektik,paralı günlerden olan günümüz var o grupla, kızının doğum günüymüş ama bize bir şey demedi o arkadaş, yani parti filan yapmıyor.. Öyle çok samimi değiliz.Hani gün bitince hususi içlerinden görüşceğim birisi olmaz, içlerinden birisiyle samimiyim,onun sebebine katılmıştım bende güne zaten.

İçlerinden bir tanesi mesaj atmış biraz önce, ayşenin kızının doğumgünüymüş bugün bilginize diye.
Şimdi ben napcam?

O ortamda tek hediye almayan olmamak için alırdım malesef. Ben de artık yoruldum ona buna hediye almaktan. Önceden keyif alırdım şimdi görev haline geldiği için külfet olmaya başladı.

Öyle çok özenmene gerek yok bütçene uygun ortalama bir mağazaya gir lcw falan gibi bir elbise veya bluz al çık. Oyuncak derdim ama pahalı ne kadar oynayacağı da meçhul.

yaa kız alıver neolucak çocuk sevindirmek gbi güzel bişey varmı kesene göre mutlaka bişeyler bulursun :))) Alemsin valla heee

yaa kız alıver neolucak çocuk sevindirmek gbi güzel bişey varmı kesene göre mutlaka bişeyler bulursun :))) Alemsin valla heee

:D Yavrum onun kızı benım alacağım oyuncağa sevinmez zengin bebesi olunca :D :D
Mesele çocuk sevindirmekten ziyade hediye almak zorunda olmak :(

:KK70: Yavrum onun kızı benım alacağım oyuncağa sevinmez zengin bebesi olunca :KK70: :KK70:
Mesele çocuk sevindirmekten ziyade hediye almak zorunda olmak :KK43:
sen alda ister sevinsin, ister sevinmesin süslü bi çorap bile alabilirsin hediyenin büyüğü küçüğü olmaz :)

siz oraya güne gidiyorsanız almayın.

ama özel olarak doğum gününe gidiyorsanız alın yada gitmeyin. ama güne gidip aaa bugünde doğum günüymüş muhabeti yapılırsa bence almanıza gerek yok.

bence gereksiz.. hem de çooook gereksiz. anneme de çok söylenirim bu tarz organizasyonlar yüzünden.. hayatımızda olmayacak geçici insanlar için vakit nakit kaybı sadece başka bir şey değil..

Back
X