Heer zaman Bekleyen K.v

Rabbim yağdırmış :hamarat:
Sus şımarma, haftada iki gün 1 saat görünüverin, kadın dadın gibi resmen
Sık isterse bahane bul, sorun falan değil
Ne güzel
O nazlanma da yarı şakadır zaten
Anenle kv tur bileti al gezsinler 10 gün ayda 1

Sizi geleceği görme uzmanı ilan ediyorum zira aynısını yaşadım bunların :)

Bir çok kişi ay ne kadar iyi kv demiş de, kazın ayağı öyle olmuyor. Yaptığının bin katını istiyor...

Kraldan cok kralci oynayan insanlardan uzak duracaksin. Hic kimse seni annen kadar düsünmez, sevmez (normal sekilde bir anne ise). Anne seni 9 ay karninda tasidi, hastayken yanindaydi ve saire. Bir kv'den anne olmaz. Daha yeni tanidigi bir insana bu kadar "sevkat" ile yaklasmaz. Ki bu bana sevkat gibi degil, bogulma gibi geliyor.

Ben her iliskide mesafe ve saygidan yanayim. Özelikle kayin aileye karsi. Ben asla kv'deme karsi saygidan kusur etmem ama her gün hatta her hafta bile yanina gitmem yada ergen gibi trip atmam. Kayin aile ile vicik vicik iliski yasayan hep sonunda patlar. Cünkü tekrar kv'de anne degil, senin her nazini tripini kaldirmaz. Tabi istisnalar var fakat cok az.

Ki burda konu sahibi hem bana hizmet edilsin istiyor, hem yeri gelince kv'dem bana uzak olsun istiyor. Hem yemegim, hem pastam dursun olmaz. Kendi cikarlarin icin vicik vicik olunsun, ondan sonra mesafe olsun. He canim, ondan sonra kv'de kendi cikarlari icin vicik vicik olur iste.

Geçen gardolabindan yeni 0 uyku seti açtı misafir bazasinin altina koydu bana diyorki kış günü her zaman o koca evi ısıtamazsiniz bak sık hastalaniyon çıkarttım battaniyeyi burda yatarsiniz bazen iyi kötü kışı çıkarırsnz. Dedim anne yok ben evimden baska yerde rahat edemem bosuna açtın onu ben burda kalmam gece suya kalkiyorum lavaboya kalkiyorum k.pederim var oglun var rahat hissetmem saol dusundugun icin dedim. Ne var sanki de bilmem ne de anlamiyor yani halden ben ne desem. Ona onlardan cekiniyorum yabancılık cekiyorum gibi geliyor. Mesela evde meyve varken meyve veriyo anne verme yenmiyor diyorum zoruna gidiyo
Üşürsek geliriz annecim saol de
Meyve vs de al ne var , saol annecim de , dediği herşeye ondan yana cevap ver , Alşam yemeğe bekliyorum gelin derse eşim çok yorgun olmazsa geliriz de gitme gibi gibi

Senin bu anlattığın benim annem oluyor :D hatta ilk evlendigimde konu acmistim surekli çağırıyor gitmezsek kusuyor diye. Arabayla 10 dk lik mesafede oturuyoruz uzak oldugumuzu dusunuyor kendi apartmanindan sitesinden daire bakiyor 3 yildir :)

Back
X