hem çalışıp hem bakımlı olmayı başaran var mı?

oooff ciddi misin canım valla ben içgiyims bi de hepsıburada dan alıyorum irsalıye ıcınde oluyor hep..her ıhtımale karsı da siparis verirken not kısmına yazıyorum..ama dıger sıtelerı ınan bılmıyorum

canım geceliklerim var bnmde eşimin hoşuna gider eminim ama ne bilim işte yapayım dye plan yapıyorm ama hiçbişey yapmıyorum off aşmam lazım ama ben aşana kadar adamın gözü dışarı kayacak biliyorm haklıda vlla ne diyim dedğin siteye bakacm cnm çok sağol :)

eminmisin canım takip için dış kutuda mutlaka yazmak zorunda içeriği, fatura ya da irsaliye yapışmak zorunda dışına, hb çok büyük olduğu için kontrolu zor olur diğer türlü
bence gg en güzeli, satıcıyla birebir temasta olduğundan nasıl istersen öyle paketliyo

sadece 1 kere cesaret et...ınan erkekleri boş bırakmaya gelmez..akıllı hatunsun,meydanı boş bırakma..bol şans yavrum

daha gectıgımız cuma aldım.string ve jartiyer ...irsaliye içinden cıktı..ki hep öyledir..için rahat olsun diye müsteri hizmetlerini ara istersen canım

kızlar bu arada dün yazıklarınızdan kendime geldim ve duşumu aldım ağdamı yaptuım hatta abarttım manikür bile yaptım bugün harika bi şekilde işe geldim herkes farketti hemen bu ne enerji diye insan güzelken kendini daha iyi hissediyo gerçekten inşallah bu istikrarda devam ederim teşekkürler yorum yapan herkesee

daha gectıgımız cuma aldım.string ve jartiyer ...irsaliye içinden cıktı..ki hep öyledir..için rahat olsun diye müsteri hizmetlerini ara istersen canım
valla anlamadım canım ya, ben 15 senedir her ay bişeyler alırım, iç çamaşır bölümündende almışlığım çoktur, ve hep fatura ve irsaliye dışındadır, müşteri hizmetlerinide arasam mesajda atsam değişmez, neyse sen şanslıymışsın

braavooo !!!sakın değişmeee..once kendıni sımart

icgiyims. c o m da da cok guzel seyler var..onda da gızlılık varr.tavsıye ederım cnm

evet o kişi ben oluyorum :) işim gereği her gün her dakika bakımlı olmak zorundayım, bir gün işe pantolon,topuklu bot, üstüne de kaşmir v yaka kazak giyerek gittim diye uyarı almıştım babaanne gibi gelmişsin diye:)

çalıştığınız yer neresi bilmiyorum ama işiniz geriği insanlarla muhatap olma durumundaysanız bir an önce kendinize gelin derim bu şekilde işe gitmek hem kendinize hem başkalarına saygısızlık kusura bakmayın :) ben evliyim, çalışıyorum hem de çok yoğun bir şekilde, evime kadın almıyorum, yemeğimi kendim yapıyorum, cam kapı gibi büyük temizlikler hariç gerisini kendim hallediyorum, her gün değişik ve bakımlı giyiniyorum, babetle işe geldiğim zaman kendimi bakımsız hissederim mesela :) Saçlarım yazın kolaylık olsun diye omuz boyu kullanıyorum, yarım topluyorum, atkuyruğu,balerin topuz gibi modelleri kullanıyorum. fönlü açık saçlarla sıcakta asla gezemem. makyajım fikstir genelde bb krem, hafif rimel, pembe allık, ruj... bunları yapmak 5 dk sürüyor, saçlarla birlikte 10 dk. kıyafetlerinizi akşamdan hazırlayın mesela. güzel bir küpe tüm kıyafetinizi değiştirebilir ya da şık bir ayakkabıyla en basit bir kıyafeti bile canlandırabilirsiniz. son olarak da 3 gündür duş almadım sözüne inanmak istemiyorum cidden.

Ben 7 yildir calisiyorum yani 19 yasimdan beri üstelik 3 yildirda part-time universiteye gidiyorum, bende tam aksine bu 7 yilda cok degistim. Kilo verdim, giyim kusam bambaska biri oldum. Bende tam tersine evde oldugum zamanlar kendimi saliyorum :).

Bence - ki aslinda calistiginiz alanada bagli - insan calisinca daha cok özen gösteriyor yada göstermesi gerekiyor. Benimde isim gercekten yogun aksama kafa kalmiyor. Ama kil, tüy, biyik, kas asla uzatmam. Zaten o kadar cokta vakit alan seyler degilki bunlar. Ipin ucu kacinca yakalamak zor oluyor. Yavas yavas düzenin yerini oturunca bir rutin olusturursun kendine.

aslında problem ne biliyıormusun arkadaşım ben çözdüm tembeliz biz tembel üşengeç müşkülpesent buna kendim de dahilim :)

Bende kendimden bahsedeyim bir suredir calsmiyorum ama cok ygun bir yerde calisirkende bakim yaparim sadece zamanama onemli..bekarim ama evde cok is yaparim hali bile yikarim annem yapamiyr diye.epilasyon tatil gunu yapilmali her hafta ayni gun.kas biyikta dahil hepsini kendim yaparim.her aksam dus yorgunluktan olsem 11 12 farketmez yatagima pis yatip uyuyamam ertesi gun nevresim degistrmk daha zor.fon yapicaksam aksamdan olmali.kiyafet aksamdan hzirlanmali taki bile.zira sabahin 6 bucuk 7 sinde zor.sac yaz ise at kuyrugu balerin topuz bende yapiyorum.kardesim yorgunum diye uyusuklanir onuda her aksam banyo icin zorlarim ertesi sabah pis gitmesin diye jole surup sac duzeltir kizarim

ben çözümü uykumdan kısma da buldum..her sabah 6 da kalkıyorum duş+bakım+makyaj işini böylece halletmiş oluyorum..akşam eve geldiğimde de yemek işini hallediyorum..hafta sonu genel temizlik ..bitti gitti işte..ben bakımsızken çok çok mutsuz oluyorum o yüzden herşeyi atlarım onu atlayamam...

iki tane de minnoşum var onlara da fazla fazla zamanım kalıyor işlerimin çoğunu onlar uyurken yaptığım için..

çalışan kadınların bakımlı olması şart evet ama bakımdan kasıt palyaço gibi boyanıp düğüne gider gibi giyinmek değildir.Bakımlı olmak çok zor değil aslında .Saçlarınız düzgün olsun ,şekle girmeyen saçlarınız varsa uzatıp toplamanız derli toplu görünmenizi sağlar .Ayda bir ya da iki kez kaş bıyık alındımı temiz pak kıyafetler giyilip hafifçecik de bir ruj sürüldü mü yeter de artar bile .En önemli detay kötü kokmamak .Vücut temizliği yapıldı mı o sıkıntı da olmaz .Zor değil kısaca

canım bende 2,5 yıldır çalışıyorum Allah dan evli değilim yoksa nasıl yetiştirdim bilmiyorum sabah 6 da kalkış duş saç kurutma dişler fırçalanır kremler sürünür majyaj yapmam ben . akşamdan kıyafetlerimi hazır ve ütülüyorum kahvaltı evde yapmıyorum o zaman servis kaçıyor yanıma alıp odamda rahat yapıyorum öyle işte epilasyona gittiğim için kıl tüy yok bende kaşlarımıda 2 hafta da bir hafta sonu alıyorum hafta sonu tüm gün uyuyorum uykuya yenik düşüyorum

valla canım bide nişanlım bize taşındı diosun sürekli aynı ortamdasın hergün bakımlı temiz olmak zorundasın tamam arada bir kendini salarsın salmaktan kastım 3 gün banyo yapmamak değil tabi o gün makyaj yapmazsın herkes derki ne güzel görünüosun bişeymi yaptın der çünkü insanlar makyajlı haline alışınca saf halin herkesi nişanlını bile etkileyecektir. ben işe ilk başladığım zamanlar çok dikkat ederdim hiç aksatmazdım belkide işini sevmeyle alakalı bi durumdur. evlenmeden yüzümü biraz dinlendirdim keza kendimide aynı şekilde bakımlarımı lazerimi herşeyime devam ettim ama ne fön ne makyaj doğal haline bırakıodum yüzüm dinlenince daha güzel makyaj kabul ediodu ki düğünümdede makyaj çok güzel oturmuştu. ama evlendikten sonra biraz düzeni oturtamamaktan kaynaklı ve şehir değişikliğinden kaynaklı her hafta bi güzellik salonu denemekten dolayı çok oturtamadım bakım olaylarını.
sana tek bi tavsiyem var silkelen kendine gem çünkü böyle hayıflandıkça devam eder ve bi 10 yıl sonra 20 yıl çökmüş gibi olursun. toparlıycam kendimi de kalk yerinden kılını kıpırdat biraz hadi bakalım

bu arada işe ilk başlamada kilo alımı olur biraz kendi paranı harcamanın tadına var tabi ama abartmadan toparla hemen

ben de evdeyken çok bakımsızdım..
çalışmak iyidir.. ama eşleerin evde yardımlaşması gerek...
hayatı dolu dolu yaşamak güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…