- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
çalışan kadınların bakımlı olması şart evet ama bakımdan kasıt palyaço gibi boyanıp düğüne gider gibi giyinmek değildir.Bakımlı olmak çok zor değil aslında .Saçlarınız düzgün olsun ,şekle girmeyen saçlarınız varsa uzatıp toplamanız derli toplu görünmenizi sağlar .Ayda bir ya da iki kez kaş bıyık alındımı temiz pak kıyafetler giyilip hafifçecik de bir ruj sürüldü mü yeter de artar bile .En önemli detay kötü kokmamak .Vücut temizliği yapıldı mı o sıkıntı da olmaz .Zor değil kısaca
Ayda 1-2kez kaş bıyık mı ?
Kocasıyla birlikte traş olsun bari
kahkaha attım yemin ederim :) vallaha öyle haftada bir almak lazım bu adi bıyıkları
Ay çok komikkkkk.Ayda 1-2kez kaş bıyık mı ?
Kocasıyla birlikte traş olsun bari
kahkaha attım yemin ederim :) vallaha öyle haftada bir almak lazım bu adi bıyıkları
Burun estetiğimden sonra uzun süre bıyıklarımı alıdramadım, eli çarpar burnuma zarar verir diye. 1 ay sonra eşim beni "aman da aman Ayhan Işık bıyıklım" diye sevmeye başlamıştı
kızlar çok kötüyüm..
işe başlayalı 6 hafta oldu ve hayatımda ki değişikliklere bakın..
3 kilo aldım
sporu bıraktım
aynaya 2 dakikadan fazla baktım mı hatırlamıyorum
duş bile almaya halim olmuyo 3 gündür duş almadım
ağda yapmadım bu süreçte
kaşım bıyığım çıktı görmezden geliyorum
iş çıkışı evde yemek yapacak halim olmuyo temizlikte aynı şekilde.
saçımı boyatmadım deli gibi beyazlarım çıktı.
kendime bakamıyorum makyaj yapmıyorum saçımı sürekli topluyorum
çok değil 6 hafta öncesine kadar muhteşem bi özgüvenle yürürdüm şimdi çok umrumda dünya off banane ben çalışıyorum bi de kendime mi bakcam diye resmen saldım kendimi iğrenç gözüküyorum bakım yapmıyorum hiç bişey yapamıyorum halim olmuyor.
önceki konumda yazmıştı nişanlım 3 aylığına yanımıza taşındı beni böyle görünce kesin içinden geçiriyodur eski haline bak bi de bu haline diye hayatım boyunca çalışcam ve böyle olmak istemiyorum ya.
eşimin beni artık eskisi gibi değilsin demesini istemiyorum oda çalışıyo hemde benden daha çok ama benim kadar sorumluluğu yok kadın olmak çok zormuş yeni anladım..
şimdi çalışan kadınlar siz nasıl başarıyosunuz hem bakımlı olup hem çalışmayı nolur yardım edin 1 senenin sonunda şişmiş eski halinden eser olmayan çaresiz umutsuz bi kadına dönüşmek istemiyorum..
çok kötü durumdayım aynada kendimi tanıyamıyorum resmen..
saçıma hiç bi şekil bile vermedim ne zamandır.
kalem sürmedim hiç ya hiç bişey yapmadım..
çok değiştim hiç sevmedim bu halimi.
Ay çok komikkkkk.
Her gün mü kaşınızı bıyığınınızı aldırıyorsunuz kocanız gibi .
Hah ha ha
evet kızlar yaptıklarınıza ve en önemlisi de gücünüze hayran kaldım. kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki. bunları yapabilecek güç bulmak çok zor gibi hissediyorum.
güç veren zindelik veren tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar?
Bu şekilde devam etme derim . Ben de bazen tükendiğimi hissediyorum ama yine de bakımlı olmaya çalışıyorum. Hatta biliyorsun durumları bazen sırf evde yalnız kalmanın sıkıntısıyla kendimlr uğraşıyorum :)Hem calis hem bakimli ol hem iyi bir es iyi bir anne ol yemegini yap Temizligini yap agdani eksik etme..
Vallahi ben de su an sac bas daginigim bendede kas bıyık saldim evlimisin bilmiyorum ben evliyim dusun daha cocuk da yok ama bazen o kadar yoruldugumu hissediyorum ki........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?