Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

herkeze hayirli pazarlar benimde kocisim mesaideydi pazar sabahi geldi duruyla kayinvaldmdydim sabah kahvaltimizi yaptik duru uyudu oglen uykusundan kalkti bizde simdi cikicaz gezmeye gece duru babannede kalicak oglenden sonra hastaneye gidicem

ahyatu canım allah kolaylık versin
ama şöyle bir ohh çekmişindir misafirlerin ardından:62:
yatılı misafir bana çok zor geliyor..
gelsinler ama yatmasın kimse:80:bana genelde görümcemler yatılı geliyor:84:
melekçim doğum günün kutlu olsun canım.:71:nice nice yıllara
bende 30a yaklaştım çok az kaldı:18:
bizde bugün pek bişey yapamadık benim kociş canımı sıktı arkdaşlara söz vermiş bugün için, erkendne eve geldik.3 gibi evdeydik:84:
nargile içmeye gideceklermiş..adam eve nargile aldı yine dışarıda
bugün bana araba baktık bikaç yerde bu hafta almam gerek serviste sorun çıktı..bugünde oğlum kursuna gidemedi
bana araba şart buradan okula ulaşım yok..bakalım hayırlısı..cesaretimi nasıl toplayacam onu bilmiyorum.
yarın sürücü kursundan direksiyon hocası ayarlıcak benim kociş.bir terslik çıkmassa tabi.havalrda yağışlı nasıl kullanıcam bu havalarda bilmiyorum..
kızlar farkındamısınız havalar acayip soğudu dün nasıldı bugün nasıl..
daha soğucakmış..artık aralık ayına girdik kışl gelsin ama dimi

kızlarr ben face aldım kociş tamam dedi sonunda..darısı ledangelin başına..
ama pek bişey anlamıyorum ekle dediklerimi oldu sizlerden..
pek sarmayacak bu face beni onu anladım.
oğlumun kocişimnkinden bakmak karıştırmka daha zevkliymiş..
bakalım şimdilik kalsın sarmassa beni iptal oluyorsa iptal ederim..
şincik iki arkadaş var..biri karamuk.diğerini bilmiyorum:27::86:ilk o çıktı bende ekle demişim heralde, merve diye biri
neyse alışmaya bakayım,yanlız ismin tamamın buraya çıkacağını bilmiyorum adımız bayağı uzun oldu:52:oğlumun ve benim adım ve soyadımız:52:
ne yapalım öğrnecez

kızlar ben gece gece merak ettim veeeee ilk girdiğim günlere döndüm kkya :52:ay ne güldüm ne güldüm gece gece :47:neyse velasıl ledangel seninle ilk karşılıklı yazışmamız da kapışmışız :=) sen bana çok kızmışsın...ama seni bizim topiğe çekmeyi böylelikle başarmışım :52:melekcimde lohosaymış prensesimi yeni doğurmuş :) antikamla bende son 2 ayımız kalmış hesap yapıp doğum çantası peşindeymişiz heyyyy gidi günler heyyy:86::86::83:hee bi de o ilk topiğimize naz var o da tecrübli jle hnm hastası olarak aramızdaymış :))başka hiçbiriniz yokmuşsunuz ama ayyy nerden aklıma geldiyse başta okudum bütün topiği :28:

Son düzenleme:
Saat:12yi geçti beyaz meleğin doğum günü :92::92:aklından geçirdiğin bütün güzellikler o an olsun veeee tüm kötülükler ve kötüler o mis ailenizden uzak olsun doğum günün kutlu olsun canım...:71: :64::64:

nice nice mutlu senelereeee beyaz melekkkkk :71: :71: :71:
:36: iyiki doğdunnn beyaz melekkkk iyiki doğdunnn beyaz melekkk :36:
kızlar bende sonunda ayaklandım iyice bu gün bir sürü iş var malum bi haftadır pek kafamı kaldıramadım çamaşırlar birikti ütüdeseniz öle. temizlik yapılacak. ayyy yetiştiği kadar. kızlar kızlar hani bu hafta bana gelcektiniz büyük bi sabırla birinden gün çıksın diye bekledim ama yok. hadi bakalım gün koyun çarşambadan itibaren boşum anca toparlıcam malum.

çoğu gitti azı kaldı. 2 saatte iyi kıvırmışım gene he son yazdığım saate baktımda.herif gitmeden bi postayı makinaya tıkmıştım onları hallettim. şimdi ikinci posta yıkanıyo onlar çıkana kadarda öbürleri ütülük olur. herifi yolladım toz almayı boştaki yerleri silmeyide bitirdim. şimdi bi ütüler, bi iki posta çamaşır bide süpürge kaldı. ama malesef süpürge için öğleni beklicem Devrim'in kalkması lazım onun için.o arada da çıkan ütüler biter hemde banka işlerini hallederim.offf daha çoookkkk işim var çokkkk.:50:

ohhh pazartesi şenlenmiş topik hanımlarrr günaydınnn
en güsel günydınlar beyaz meleğe sevdiklerinle güsell yıllar diliyorum cnm sana iyiki doğdun iyiki bu öyküyü doğurdun iyiki seni tanıdık öpüuyorum kocamannn :16:

yazıları merak ettim cicmcimem bende müsait bir zamanda açıp okuycam abakalım geçenlerde tuğkanın doğduğu günleri okudum hey gidi dedim ben girdiğimdesizin doğumlar yakındı aklımda öyle kalmış senlinle tartışmamızı hatırlamıyerum ama sana antikada ilk görüşmemizde nikin sana uygun demiştim demek yazılardan sana uyuz olmuşum
:9:
kaderim araç kullanmak süper cnm ya hayırlı olsun vallhi bizlerede çıkıp çıkıp gelirsin ne güsel darısı bize inş. 18 yaşımda aldım ehliyetimi ama babamın arabası hariç araba kısmet olmadı bize

antika çok geçmiş olsun allah kolaylık versin

topiği böyle hareketli görmek ne güzel
ledangel bende 8 sene önce aldım ama ehliyet almakla olmuyormuş
icraat yok bende.bakalım hayılrısı
canım size anca seneye gelrim arabaylaa:53:
ben telaş panik yapmaktan arabayı nasıl kullanıırm bilmiyorum .
önümüzde kış çok zor çokk.
antika havalr soğudu canım bu buluşmalar biraz zorlayacak beni.
soğuk havalarda nasıl çıklıcaz bilmiyorum.
sizler gün koyunda bakalım gelebirsek bizde katılırız sizlere..
ay ben yokmuşum demek ozman ben 34 haftalıkmıydım ne kk grdiğimde.
merak ettim bende şimdi..
antikam ay bana fenalık geldi anlatınca allah yardım etsin sana canım
ama aynı gün hem temizlik hem ütü hem süpürge hem toz alma zor bana vallah
özelikle pazartesileri çok işim oluyor hafta başı diye sanırım..

antikacım sen ev sahibi olarak bi gün belirle bize uyar uymayan da söyler zaten ona göre tekrar gözden geçiririz..
ben gelmeyi istiyorum zatenn ne zamandır gelcem anca...
çarşamba uyar heralde ayarlayalım geliriz biz

kızlar işim bitti sayılır ama bende bittimmm :emir_bebek: şimdi şu bebek gibi yuvarlancam. kaderim banada zor geliyo ama kaldımıda içim içimi yiyiyo. şu an bi tek son postanın ütüleri kaldı. onlarında biraz çekmesini bekliyom yoksa gözüme uyku girmez. bide benim evde çok fazla halı falan yokya oda benim en büyük avantajım.hoş fırsatım olsa olanlarıda kaldırıcam hiç sevmiyorum şu halı olayını.bu arada banka işlerimide hallettim. hatta kısa mesafe diye Devrim'de sıkı sıkıya giydirip çıkardım ama çıkarmaz olaydım. daha iki gün oldu ayaklanalı beyefendi elini bırakıp yürüycekmiş onun kavgasını yaparken dengeyi kaybetti hopp yere :50: Allah'tan ellerinde eldiven vardıda bişey olmadı. sonrada söyleniyo nananı nananı nananı :60: (kızdığı zaman böyle söyleniyo son günler )

leadangel şimdi perşembede aşı sonrası dersin öyleyse cuma diyorum tamammı kızlar

Back
X