günaydın hanım hanımcıklarrr.....
dün çok cici bi gün geçirdik. vee bi bebek haberi daha aldık bizim ciciler eskiycek galiba

valla Devrim'in küçülenleri daha şimdiden 2 bebiş büyüttü 3. geldi gelcek 4. cüyede kısmet olcak.
elifffffff çok sevindim canım yaaa ayyy topiğimize bi kız daha geliyoooo

tebrikler taze anneeee
valla kız bebişleri bende çok seviyorum fırfırlı buluzlar, mini mini etekler, rengarenk tokalar bantlar

ayyyyy
doğrusu bizde durum karışıktı ben kız herif erkek diyodu ama ne olursa olsun isim belliydi Devrim olucaktı. ilk öğrendiğimiz gün Jale Hanım'ın ağzından çıkan sözü hala hatırlar ve gülerim bu " bebeğin kafası baya büyük, erkek geliyo hemde aynı babası demişti "

hoş o gayri ihtiyarı kurmuştu cümleyi ama ben " babası gibi koca kafalı olcak yani " deyince " yok öle demek istemedim demişti. ama oda basmıştı kahkahayı. ayyy ne cici zamanlar yaaa.
leadangelcim valla bende kızlarla aynı fikirdeyim o testleri bende gördüm baya ilgimi çekti ama inş. farklı amaçlarla kullanılmaz gerçekten bizim ülkemiz için daha erken.bırak aldırmayı kız olduğu için doğduğu gibi canlı canlı gömenler var bizim ülkemizde evlatlarını.

bu arada sedacım maşallah he nerden ne geçiyo iyi hafıza var sende de bak ledangele kaç kere gittim hala evi bulamıyom

çok balık hafızalıyım ben. hee bu arada seda suratları olmucak ama sırf senin için menüye kurabiyede aldım