Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

elifangelcimmmm içimden kız geçiyodu ne yalan söyliyeyim..zaten bu sene kız senesiymiş sağlıkla gelsin minik prensesin hayırlı evlat olsun inşallah...bence çok şanslısın canım çok tatlı oluyolar...2.yide kız istersin demedi deme bak :)
kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsunlarda ..:34:

Canlarım çok sağolun :)

Hala şaşkınlığımı atamadım, kutudan kız çıkınca :1:
Ama olsunnn, kız erkek farketmez, sağlıklı olduğunu öğrendim ya çok mutluyum.

Yarın 3 lü tarama için hastanede olucam sabah 9 da. Dr çağırdı. SEDA sen yarın hastanede misin canım ?
Oralardaysan görüşürüz belki..

türkiyedede satışına yeni başlanmış bir ürün varmış kızlar 10. haftada bebeğin cinsiyetini evde öğrenebiliyormuşsun gebelik testi gibi idrarla artık ikincilere fazla merakta kalmadan öğrenicez :9:

elifcim hayırlısı olsun güzelim :71::71: valla melekle bugün konuştuk seni ; biz doğru tahmin yaptık :52:ayy deme kız bende öldüm kız olsun diye ama kız kadar güzel bir oğlum oldu şükür :37:2.ye hamile kalmadan başlıyacağım sürekli ot yemeye kız olsun diye :84:ayyyy çok sevindim yaaaaaaa ben kızların daha vefakar olduğuna inananlardanım...:79:

leadangelm ben 9.haftada öğrenmiştim :9:ama test bence türkiye için çok sakıncalı bu memlekette hala kız diye kaç aylık bebeklerini aldıranlar var

:nazar:maşallah kız bebişimize elifangelcim pembiş pembiş süper olacak....
evet leadangelcim süpermiş test..ama ya bebek erkek çıkarsa :53::53::53:
kız olsun yine ya...:25: evet cimcimem kızlar çok hayırlı oluyolar..ama bizim topiğimizin erkek bebişleri de çokkkk tatlı kızları aratmıyolar..
allah hayırlı evlat versin..ben de o kadar kız bebeye alışkınım ki..erkek derlerse sanki bi tuhaf olurum sanırım ya
ama allah nasip ettiyse alışırız tabi napalım :26:

Son düzenleme:
vallhi bana cinsiyeti öğrendmeden 1 dk evvel kız olma ihtimali yüksek dediğinde baya bozulmuştum allahım herkesin gönlüne göre versin ben erkek istedim gönlimden hep erkek geçti eşimde bende allahım gönlümüze göre verdi herkese inş. bizler gibi gönlüne göre versin

cimcimem nezman geldi senin mobilyacılar

aman aman valla kalbim carpti heyecanlandim ve inanilmaz sevindim elifim hayirli ugurlu olsun rabbimden saglikli hayirli evlat gelsin sana
cok sansliyiz ben kiz cocugu tutkunuydum cok dua ettim allahim benimde gonlume gore verdi
yarin evdeyim kuzum cuma cagirdi beni hastaneye bu gece nobetci biliyordum ziya beyi

ben ilkini çok ama çok erkek istemiştim
ikincisinide aklımdan hep kız geçirmiştim,ama karnımda tekmelerini hissedince
onun kalp atışını duyunca kız mı erkekmi diye sormadım bile
öenmli olan önce sağlıklı olması sonrada hayırlı evlat olması
şimdi iyiki iki tane prensim var diyorum kocişle beraber 3,
hatta dr.oğlan bu dedğinde eşim sevinçten delirdi.
ben kız bekliyordum hatta ismide tuana oalcaktı
ama zerre kadar üzülmedim diyorumya önemli olan sağlıklı olması.
bu arada ledangel ilk okuyunca bende cimcime gibi düşündüm bu test acayip can yakar
cahil insan çok ben bu testi hiç ama hiç uygun bulmadım.allahım inşallah kötüye kullanılmaz

bu arada elifçim gözün aydın canım.prensesins ağlıklı gelsin inşallah

kızlar iyi geceler hepinize yine işlerin yoğunluğundan pek giremiyorum ki zaten bundan sonrada gündüzleri pek giremem heralde işyerinden yılsonu geldiği için işlerimiz çok yoğun
elifcim canım hayırlısı olsun minik kızın allahım sağlıklı bi şekilde küçük meleğine kavuşmayı nasip etsin işallah
kızlar yine bir buluşmanız var heralde ben de yine fotolarınızı bekliycem burdan napalım gelemiyoruz anca fotolara bakmakla yetinelim bizde

valla ben hevese geldim..gene bebiş istiyorum ben yaa hemde çok:66:
hazır bu sene kız senesiyken ne güzel olur:64::64::64:

ayyyy meleğimmm sendem mi bendensin bende çooooooooooooooooooookk seviyorum bebekleri ama kızların yeri çok farklı ama bebek olayında aynı şeyi söyleyemicem bakması çok zor geldi bana uykusuz gecelere geri dönmek istemiyorum aslaa

günaydın hanım hanımcıklarrr.....
dün çok cici bi gün geçirdik. vee bi bebek haberi daha aldık bizim ciciler eskiycek galiba :1: valla Devrim'in küçülenleri daha şimdiden 2 bebiş büyüttü 3. geldi gelcek 4. cüyede kısmet olcak.
elifffffff çok sevindim canım yaaa ayyy topiğimize bi kız daha geliyoooo :71: tebrikler taze anneeee :54:
valla kız bebişleri bende çok seviyorum fırfırlı buluzlar, mini mini etekler, rengarenk tokalar bantlar :52: ayyyyy
doğrusu bizde durum karışıktı ben kız herif erkek diyodu ama ne olursa olsun isim belliydi Devrim olucaktı. ilk öğrendiğimiz gün Jale Hanım'ın ağzından çıkan sözü hala hatırlar ve gülerim bu " bebeğin kafası baya büyük, erkek geliyo hemde aynı babası demişti " :60: hoş o gayri ihtiyarı kurmuştu cümleyi ama ben " babası gibi koca kafalı olcak yani " deyince " yok öle demek istemedim demişti. ama oda basmıştı kahkahayı. ayyy ne cici zamanlar yaaa.
leadangelcim valla bende kızlarla aynı fikirdeyim o testleri bende gördüm baya ilgimi çekti ama inş. farklı amaçlarla kullanılmaz gerçekten bizim ülkemiz için daha erken.bırak aldırmayı kız olduğu için doğduğu gibi canlı canlı gömenler var bizim ülkemizde evlatlarını.:50:
bu arada sedacım maşallah he nerden ne geçiyo iyi hafıza var sende de bak ledangele kaç kere gittim hala evi bulamıyom :1: çok balık hafızalıyım ben. hee bu arada seda suratları olmucak ama sırf senin için menüye kurabiyede aldım :1:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
:52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: biraz önce ne oldu tahmin bile edemezsiniz. biliyosunuz KK nın 10. yıl etkinlikleri var şu anda ve sitenin anlaşmalı olduğu bir otelden bir tatil kazandım az önce. :53: :62:
:kkk:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
:52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: biraz önce ne oldu tahmin bile edemezsiniz. biliyosunuz KK nın 10. yıl etkinlikleri var şu anda ve sitenin anlaşmalı olduğu bir otelden bir tatil kazandım az önce. :53: :62:
:kkk:

ay ne kadar güzel bişey canımm çok mutlu oldum adınaa
işallah çok güzel bir tatil geçirirsin

ama nasıl oldu bu çekiliş falanmı yapıldı

Son düzenleme:
sağolun kızlar.
karamukcum 10 yıl dönümü etknliklerinde KK pro üyelerine bir dizi armağan dağıtıyor. benim kazanmamsa tam bir komedi ve şoktu. hatta algılamam bir saatimi aldı :1: başka bir hediye için mailime bakarken şu sayfayıda gezeyim bakayım neler oluyor diye girdim. sonrası gariplikler diyarı aşşağıda linki veriyorum bak okuyunca neden garip olduğunu anlarsın. :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...inlar-kulubu-10-yas-gunu-etkinlikleri-20.html

Back
X