Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

selam hanım hanımcıklarrr....
sedacım offf keşke bi çare olsa b uyku sorunlarına ama malesef canm 4 yaşında düzeliyo diyolar beklicez bakalım :1: hoş daha neler diyolarda neyse.
kaderim bildiğim kadarıyla oğlunda dans ediyo kaç yıl oldu başlayalı ? ritim bozukluğunu o yapabilir bilgin olsun sıkma canını. yeni başlayanlarda ilk bir iki yıl ritim bozukluğu problemi oluyor özellikle 7-11 yaş aralığında fakat antremanları belli bir düzene oturduğunda bu sorunu ortadan kalkar. ancak durumdan Adem'ide haberdar edin bu tarz durumlarda çalışmalar esnasında eğitmenlerin dikkatli olması gerekiyor bu çocuklarda. fakat başka bir şey olduğunu sanmıyorum daha çok küçük kalp sorunları için. Allah şifa versin canım.

inşallah dediğiniz gibi kötü bişey yoktur..
antika canım adem beyi biz buaraya taşınınca bıraktık
dr.da bize aynı soruyu sordu spor dalıyla yada forklor oynuyormu dedi.
haftada bir defa beden eğitimi var yüzmeyide bıraktık buraya taşınınca..
onun dışında tenefüslerde maç oynuyolarmış..yani dr.. bunlarda etken dedi
ama emin olmak için yarın bizi bahardaki dr. sevkini yaptı
bursada 3 tane çocuk kardiyoloji uzmanı varmış.dörtçelikte uludağ üniversitede birde baharda bahara gidenler bilir belki mustafa kösecik geçmişini okudum istanbul üniver...cerrahpaşa tıp fakülteden mezun olmuşş..46 yaşında bir dr.hakkımızda hayırlısı neys eo olsun..

evet ledangel bu ara okadar çok sınav yaptılarki birde branş öğretmenlri geldi..
4.sınıfta bayağı bir zorlandı strese girdi.umarım bu yüzdendir..

kaderim cnm geçmiş olsun inş bişi yoktur aklına kötü şeyler getirme.bizide habersiz bırakma..ahh ahh bide ben uykusuzluk çektim tuğçede sabahlara kadar uyanıktık ağlalrdı hiç susmadan off off ne günlerdi allahıma çok şükür 1.5 yaşında düzeldi.inş sedacım seninkide en kısa zamanda düzelir..

kaderim çok geçmiş olsun canım yoktur bişey merak etme canım dualarımız seninle
allah yavrularımıza kötü bişey vermesin inşallah:nazar:

günaydın kızlar ben biraz kötüyüm fazlasıyla uykusuzluktan duru 1de uyudu sevindim erken die devamlı sık sık uyandı ağlayarak en son 4 te bi uyandı salla salla uyumadı bıraktım bende babasınıda uyutmucak oturduk sayı sayıyor bana
bide dün akşam yani salı gününe yemekli misafirlerim geldi 3 posta misafir ağırladım en son 12 buçuktu herkez gitti :))))
offf şu kızım bi seevmiyor uyumayı
kızlar bi yatsam 3 gün kalkmam heralde cuma günüde misafir gelicekmiş ben 2011 bol misafirle geçirdim :)))))

oo canım sen baya dolusun..
kız cumaya hani bizi çağırıyordun doğum gününe aşkolsun yani:))))
neyse canım sen ağırla misafirlerini
durucuğun yaşı uzun olsun sağlıklı ömrü olsun inşallah..
biz önemli değil başka zamana artık inşallah:92::92::92:

selam hanımlar az önce geldim gezmelerden. bu günlerde pek bi gezentiliğim üstümde. ama arada bir lazım demi ama.
kaderim 4. sınıf zordur güzelim heleki yeni eğitim sistemiyle ama sizde çok varıyosunuz çocukların üstüne o gün yiğit'in doğum gününde dikkat ettimde biraz rahat bırakın çocukları anneler ne kadar stres yaparsa çocuklar o kadar kötü oluyo. bu yüzden çıldıranlar bile mevcut ki alt komşumun kızı zavallı lise hazırlık sınavları esnasında annesinin kazanamazsa konuşmaları yüzünden kızcağaz öle bi duruma gelmiştiki bir yıl hastahanede yattı psikolojik tedavi gördü. çok şükür şimdi iyi artık anneside aman olmazsa olmaz diyo ama geçi borun pazarı. bu saçma sapan sisteme yetişicez diye çocukları hırpalamayın gözünüzü seveyim. tamam biyerlere varabilmek için daha ilkokuldan sıkı tutmak zorundalar ama sağlık daha önemli. ayrıca tam gelişim döneminde şu an ve tüm spor aktivitelerini bırakmış buda büyük etmen. Allah'ın izniyle bişey çıkmaz inş. hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz canım.

kaderm cnm benım cok gecms olsun ıcını ferah tut hayırlı haberlerle gel ıns cnm ılknurcm sanada cok gec,s olsun cnmmm ıyı habelerle donun ıns

offfffff 2011 e kötü girnlerden biride benim
dr.dan geldik şimdi talhanın dün çok karnı ağrımış sınıfta
öğretmenle görüştüm iyi değil dedi eve geldi yine aynı
bugün dr. gittik bizi çocuk kardiyolojisine yönlendirdi:5::5::5:
offff kalp atışında ritim bozukluğu varmış:5:
yarın bahardayız kısmetse umarım kötü bişey yoktur.
ama ben çok üzüldüm yarın 11 de belli olacak inşallah kötü bişey çıkmaz

kaderim çok geçmiş olsun şimdi iyi mi?

oo canım sen baya dolusun..
kız cumaya hani bizi çağırıyordun doğum gününe aşkolsun yani:))))
neyse canım sen ağırla misafirlerini
durucuğun yaşı uzun olsun sağlıklı ömrü olsun inşallah..
biz önemli değil başka zamana artık inşallah:92::92::92:

canım cumaya aslında size istedim ama antikam yok elif belli değil ben istiyorum ki hepimiz olalım ondan erteledim aklına kötü bişey gelmesin

iyi akşamlar kızlar...:16:
kaderim çok gçmiş olsun canım.
uyku problemi yaşayan arkadaşlar dört yaşındaki kızım doğdu doğalı uykuyu sevmiyor!!!
biz onu öyle kabul ettik artık yapacak bişey yok!
tıp okutmayı düşünüyorum nasılsa uyumuyor..
çok araştırdım küçükken uykuyu sevmeyen çocuklar büyüyünce de çok uyumazlarmış!:31:
neyseki oğluşum kızım kadar cadaloz değil...:emir_bebek::nazar:

allahımın izniyle bugün herşey yolunda gitti.
dr.iyice muayne etti sonra ultrasyonda baktı.uzun uzun dinledi normal hiç bir sorun yok dedi.
sevk kağıdıyla gittiğim için ekg istedi ondada şüpheli durum görmedi..
sonra kan tahlili yapıldı kanda normald eğerde çıktı..
bu dr. içime nasıl su serpildi anlatamam..allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.
ekg çekilirken bir tuhaf oldum neyseki hiç bir şey çıkmadı..allahıma şükür kardiyolojiye sevk eden dr. da anlayamadık ama olsun en azından içim rahatladı hiç bir şeyin olmadığını biliyorum artık.
allahım bizi evlatlarımızla sınamasın.
bizde okuluda asmışken birde sinemaya gidelim dedik oğluşumla
sonra anneme gittik arda annemdeydi.1 saat önce eve döndükk..

allahımın izniyle bugün herşey yolunda gitti.
dr.iyice muayne etti sonra ultrasyonda baktı.uzun uzun dinledi normal hiç bir sorun yok dedi.
sevk kağıdıyla gittiğim için ekg istedi ondada şüpheli durum görmedi..
sonra kan tahlili yapıldı kanda normald eğerde çıktı..
bu dr. içime nasıl su serpildi anlatamam..allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.
ekg çekilirken bir tuhaf oldum neyseki hiç bir şey çıkmadı..allahıma şükür kardiyolojiye sevk eden dr. da anlayamadık ama olsun en azından içim rahatladı hiç bir şeyin olmadığını biliyorum artık.
allahım bizi evlatlarımızla sınamasın.
bizde okuluda asmışken birde sinemaya gidelim dedik oğluşumla
sonra anneme gittik arda annemdeydi.1 saat önce eve döndükk..
çok sevindim canım..
benimde oğluşun sağ testisi inmemiş inşallah düzelir....:31:

antika sıkmıyoruz canım hatta okadar rahatki hele şu ara herşeyi bırakmış durumda bir ing.. devam ediyor.onun dışında okuldan gelince full boş onun yaşıtları dersahane ek özel ders alıyorlar.
talha onalra nazaran daha rahat,,ama arada da sıkmak gerekiyor 4.sınıf daha akılları bir karış havada
faceyi açınca kendinden geçiyor ben kapat demesem aklına gelmiyor.4.sınıf ciddi anlamda zor..
ve zorluğun farkın avarıp dahada çok gayret göstermeli ama bir okadar salıyor kendini.
türkçe çok önemli 3 tane 4 olsa karnede taktir alıyor ama sadece türkçesi 4 ise taktir alamıyor.
yani bu gibi zorlukları var hatta geçen gün alt komşum çıktı bana hoşgeldine tanıştık
meğerse türkçe öğretmeniymiş çok sevindim özel ders vermesini istedim kabul etti ama oğlum 1 saat ağladı düşün yani antika okadar salıyor kendini..ama faceyi aç desem beni sattlerce öpüyor sevinçten
bu gibi değşikenlikleri var oğlumun çok üzülüyorum önceki gibi değil dersleri
ne yapalım sağlık olsun ama sorumluluklarını yerine getirsin başka bişey istemiyorum..
çokmu şey istiyorum ki anne olarak:59:

inşallah düzelir canım allahım şifa versin sizede
amin canım ilk önce çok üzüldüm ama araştırınca rahatladım biraz.
kendiliğnden düzelebiliyormuş.
eşimin kardeşi de tıp son sınıfta çok araştırıyor sağolsun operasyon da basitmiş.
ne kadar basit olsa da konu evlat olunca iş değişiyor...

derincim çok geçmiş olsun. ancak verilen mühleti sonuna kadar kullanarak bekle canım gerekten inebiliyor. Allah daha beterlerinden saklasın cümlemizin evlatlarını.
kaderim nasıl sevindim anlatamam bu gün gitceğim yerleri bile erteledim senin güzel haberini bekliyodum canım çok merak ettim. anne olarak çok şey istemiyorsun güzelim. ama malesef başımızdakiler çok şey istiyorlar velilerede mecbur o deveyi gütmek kalıyor. 4. sınıf gerçekten çok ağırdır heleki yeni sistemle iyice ağırlaştı. aslında birazda salarak en güzeli yapıyorsun ve dediğin gibi tebiki yerine göre disiplinde şart ama çocuklara bişeyi mecburmuş gibi diretirsen onlarda yapmamakta diretiyor buda bir gerçek ki sen daha iyi farkındasındır sonuçta sen yıllardır oğlunla yaşıyorsun bense sadece öğrencilerimden ve okuduklarımdan biliyorum.bu sebeple ona bazı şeyleride ödül yöntemiyle yaptırabilirsin ama alıştırmadan. bak ne güzel kendin söylüyorsun face'e bir saat izin versem boynuma atlıyo diye sevdiği şeyleri ona sevmediklerini yaptırmak için kullanabilirsin canım tabi fazla aşırıya kaçmadan.
ayrıca bir velimin yaptığı bir şeydi benimde çok hoşuma giden bir yöntem ileride bende Devrim'e uygulamayı düşünüyorum. her yıl defterlerine farklı cümleler yazardı. ve çocuk garip bir şekilde o cümleyi o sene kendine ilke edinirdi onu gerçekleştirebilmek için çaba harcardı anneside ben senden bişey bekliyorum bu yılki tek görevin bu bunu yerine getirebilirsen yıl sonunda şu senin olucak diyede hedef koyardı çocuğa. bu sayede çokta rahat ders çalıştırırdı çocuğuna. üstelik ben o aileyi tanıdığımda çocuk birinci sınıfa başlamıştı ve ilk okumayı çözen o olmuştu sırf annesinin defterine yazdığını okuyabilmek için.

slm kızlar bizim yarın tahlillerimiz yapılacak.pazarteside bir aksilik olmazsa ameliyatımız olacak.sünnetinide yaptırsakmı karar veremiyoruz.antikacım turgut bey gerçekten çok iyi bir doktor.oğlumla iletişimi bize karşı yaklaşımı gayet güzeldi.ben memnun kaldım.inşallah ameliyatımızda güzel geçerde problemsiz atlatırız bu süreci.

Back
X