Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

kaderim sorma canım bende şurda altı yedi yıllık evliyim ne halı kaldı ne koltuk.koltuklarımın kenarlarında vidalara kadar söktü benimki.yemek odam açık renk her tarafları kalemlerle çizik içinde.hele masanın altını bir görseniz çizmediği canavar kalmamış.artık hiç birşey söylemiyorum kızımda büyüsünde yavaş yavaş değiştirmeyi düşünüyorum eşyalarımı.
canım elticimle o zamandan beri hiç karşılaşmadık.ben vardiyalı çalışıyorum.o da hem tuhafiyesinde hemde vardiyalı başka bir işte çalışıyor.işe gidene kadar dükkanda,işten geldikten sonra dükkanda.vardiyalarda uymayınca karşılaşmıyoruz.çokta iyi oluyor ıyyyy meraklı değilim zaten onu görmeye.:9::9::9:

nilimsi cnm benim hoş geldin :54:evet cnm nurcn hnm yer değişikliği yapıyor çok yakında gene bizlerle:16:

baktık sedacım bizi çağırmıyor bizde bugün öyle kahvaltılaştık kızlarla ayyy kızlar bunlar büyüdükçe birbirlerinden kopamaz hale geldiler atatuğ arkanızdan çok ağladı :2:inanamazsınız nasıl güzel oynuyorlar birbirleriyle :nazar:

kaderim olur öyle sinir krizleri bazen koltuğun lekesi umarım çıkar ama çıkmazsa da yıkama çağır tek koltuk çok ucuz tutuyor hiç uğraşma derim

hepsi aynı bizimkide ama dedim dedim ben pes ettim evin bütün çekmeceleri mutfak plastik kilitlerle kapalı bizimkide çekmece görmesin :52:

aman kendinelerine bişey yapmasınlar da herşey olur valla bugün kızlar gördü xxxxxxL bir anne oldum çıktım çünkü hayır demekten yoruldum beni anlayacağı günü iple çekiyorum........:95::95::95:

haftaya evdeyim kızlar bir hafta yıllık iznimden kullanıcam.pztsi salı geçsinde jale hanıma gitmeyi düşünüyorum iki gündür bi kaşıntı akıntı aldı başını gidiyor.ilk defa böyle oldum.biraz okudum internettende mantar herhalde. birde bu çıktı şimdi.:96::96::96:

bütün anneler çıldırmış durumda ayy bende akşam çok kötüydüm ve bugün ağlıcaktım resmen sanırım duru grip oluyor inanılmaz huzursuz akşam annemler kaldı bende kadına yapmadığını bırakmıyor ve devamlı tepesinde sabah 7 de uyudu ben 9 buçukta kalktım gündüz ki misafirlerim gitti akşamada akrabalarımız annemi aramışlar bulamayınca onlar geldi
cimcimem dediğim gibi ben hep beraber olalım istedim o yüzden bugünkü misafirleri kabul ettim

kadrim gözün aydın herşeyin iyi olmasına sevindim canım

ilknurcum oh ne güzel bir hafta dinlen evde :))

bu arada geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir geçer inşallah canım

Son düzenleme:
ilknurcum allahın izniyle çok kolay atlatırsınız inşallahhh ameliyat dediler mi çok korkuyorum duruyuda genizetinden ameliyat ediceklerdi ameliyathaneye girdi olmamış çıktı ayyy kötü oldum en azından aklı eriyor hayırlısınla atlatın bu günleride

valla oyacım ellerine sağlık tatlım..sorma ya çok sevimliler..bu arada hediyemiz için teşekkür ederiz tekrardan damadıma pek bi beyendik..teyzemize de teşekkür ederiz ayrıca :))

valla oyacım ellerine sağlık tatlım..sorma ya çok sevimliler..bu arada hediyemiz için teşekkür ederiz tekrardan damadıma pek bi beyendik..teyzemize de teşekkür ederiz ayrıca :))

bişey yapamadım çok üzüldüm oysa kekler milföyler vardı hayalimde ama hayallerde kaldı neyse haftaya kısmet:42:valla hediye bana da süpriz oldu ablam geldi bak atatuğ öyküye ne aldı dedi çok güldüm :1:

daha ne olsun hayatım enn sevdiğim öğün kahvaltı bayılıyorum valla 3 öğün kahvaltı ederim :))
sağolsun canım öperim sende selam söyle

Ne kahvaltıydı bi doymuşum akşam oldu yemek yemedim annem elinde tabakla peşimden dolaşıyordu saat on da. Kıyamadım yedim birazcık. Napim çok doymuşum ahahahha 3 günlük yedim galiba Cimcime :1:

Atatuğ benim kızımın arkasından ağlamıştırda siz onu yanlış anlamışsınızdır :9:

Ya da benim için de ağlamış olabilir malum odasını oyun oynarken daha tam dağıtamadım, hep öyküye nasip oluyor onun odayı talan ediyorum :27:

Feci zıpırım bugün. Valla karın ağrısından mıdır nedir duramıyorum, asansörde ki oyunumdan sonra evde salon ortasında da dans ederek tüm ailemi gülme krizine soktum :1: Çocuk benim neyime, kendim çocuğum. Manyak mıyım neyim yaaa ahahahhaha :27: :49:

tünaydın canlarım
ikknurcum hadi evdeymişsinde cnm oğluşunu güsel güsel iyileştirirsin aklın onda kalmaz çok sevindim cnm hayırlısıyla güsel haberlerini alalımda ozman asıl sevinicez

cimcimem ellerine kollarına sağlık cnm herşey harikaydı hele yavrukuşlar oyyy birde kavga etmeseler
:9:
kıyamam atatuğa hemen çıkarıp bir tur attırsaydın
kaderim cnm yaramazlıklar dizboyu bizimki tea önceki gün kafa üstü çakıldı kanepeden elifangılın yanında inip çıka inip çıka artık umursamıyorum sürekli tepelerde akıllanıcaklar elbet ya biraz daha sabır herhalde

Günaydın :)

İlknurcum sen onu şimdi ne güzel bakarsın. Bu sorunlarda atlatılır inşallah kısa zamanda.

günaydın hanımlar bugün 6 buçuktan beri ayaktayım 3 te yattım sanırım uyuyamadım güne gidicem çok sevdiğm arkadaşım gelicek kahve içmeye kaderim tülin geliyorr
bu arada erken kalkmak ne güzelmiş yaaa bütün işlerim erkenden bitti kızlar ben kalkayım şimdi arkadaşım gelcek öpüyorum sizi ve kuzularınızı

günaydın hanım hanımcıklarrr....
oh maşallah diceniz ama napim gece uyumadık gene coştu bizimki :)))
havada çok güzel bu gün birazdan çıkıcam azcık gezineyim oğluşumla keyif yapalım. heykel taraflarında olucam yolu düşen olursa beklerim. ahmet vefik paşanın arka sokağında hanende müzik evi var.bizim eğitmen arkadaşların takıldığı bir yer oraya kaçıcam bu gün hem biraz kafa dinliyim, hem arkadaşları görim, hemde sürekli çalanlar oluyo Devrim'de mest oluyo o bendirin bağlamanın sesine eğlenelim azcık oğluşumla. hadi akşama görüşürüz inş kızlar.

derincim burdaki arkadaşlar hepimiz bursadayız.dörtçelik çocuk hastanesi doktoru opr dr turgut türkel ismi.

ayy derincim oda bişeymi ardanın bugün yaptıkalrı ben zıvanadan çıkardı bir bağırdımki sormayın
öksürük şurubunu verdim.masanın üstüne koydum arkamı döndüm emziği almak için o kırmızı şurubu
koltuğumun üstüne bir boşalttı::95::95:ay delirdim..
geçen akşamda misafir vardı annemlerde bizdeydi mutfak masanın üstüne kahve fincanalrını koydum
ama yıkamadım.içeri giirdik tabi sohbet koyulaştı ardayı farkettik yok.
hemen koştuk odaalra bakıyoruz annemin kahkasıyla mutfağa koştuk.sandalyeye oturmuş
o kalan kahvelerin telveelrini yiyior elleri ağzı yüzü burnu üstü başı heryeri kahve
aman allahım şok geçirdimm.neyse ardayı aldık eşimle annem kahkahalarla gülüyor ben ağlıyacam sinirimden:95::95:off bir baktım halımın üstüne kahve lekeleri 2 tane fincan yerde içleri boş
en fazla 2 dakika gözden kaçtı oda benim sinirimi oynatmaya yetti.
şimdi kahve lekelri çıkmadı halı yıkamaya vericem mecburen.ona üzülürken bugünde koltuğuma şurup dökmesi faciaydı...ya bu şurup lekesi nasıl çıkar kızlar hiç başınıza geldimi
offf delircemm..
antika biizmki annemlerdeyken acayip şımarıyor.yeğenlerimi talhayı koşturyor onu geçince ağlamaya başlıyor..hep önde olacak herkezin ilgisini o çekecek.herkeze vuruyor.babamın suratına bir patlattı ahh dedim sen 3 yaşında olacaktınki bak nasıl çakıyorum ağzına tabi sonra herkez gülünce ardada normal zannediyor..off antikam seni anlıyorum siz hep berabersiniz sen bağırsan annen sevse şımarır..
arda evdede dediğini yaptıryor ama artık kızıyorum..
ay ne güzel herkes aynı yerde demek ben hariç tabi kiii!!!:97:
ben muğladayım maalesef burda da doktor kıtlığı çekiyoruz.
kaderim seni çok iyi anlıyorum benim kız dökme kırma boyama kirletme uzmanı...:52:
bütün duvarlarım çizilmiş eşyalarımın yanları altları boyanmış ben otomatiğe bağladım elimde bez dolaşıyorum..
oğlan nasıl olacak bakalım???:emir_bebek:
benim de teyzem yanımda kalıyor ben yetişemedim vallahi teyzem bekar karışanı görüşeni yok çocuklarla takılıyor ama kızım daha çok şımardı.
çok taviz veriyor hakkımızda hayırlısı ne diyeyim?

ay ne güzel herkes aynı yerde demek ben hariç tabi kiii!!!:97:
ben muğladayım maalesef burda da doktor kıtlığı çekiyoruz.
kaderim seni çok iyi anlıyorum benim kız dökme kırma boyama kirletme uzmanı...:52:
bütün duvarlarım çizilmiş eşyalarımın yanları altları boyanmış ben otomatiğe bağladım elimde bez dolaşıyorum..
oğlan nasıl olacak bakalım???:emir_bebek:
benim de teyzem yanımda kalıyor ben yetişemedim vallahi teyzem bekar karışanı görüşeni yok çocuklarla takılıyor ama kızım daha çok şımardı.
çok taviz veriyor hakkımızda hayırlısı ne diyeyim?

ayy muğlayı çok severim küçük ama şirin çok güsel anılarım var orada

Back
X