Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

ooo kahvaltılar yapılmış afiyet olsun kızlar harikasınız vallah
ledangel canım kavga etmeye başaldılalr sorma artık akılları eriyor..
şimdi facede gördüm canım tüline slm söyle derdim ama artık çok geç:)
ayy derin çok şanslısın muğlaya bayılırım.balayımızı fethiyede geçirmiştik çok şirin bir yer
özellikle fethiye sakin ve sade tam kasaba hatta bir tane motor kiralamıştık gezmdeğimiz yer kalmamıştı..yine tatil dese eşim muğla derimm..
bizde bu akşam sinema palnı yaptık eyvah eyvah vizyona girdi hür adamda vizyonda
hangisine gidelim diye karar veremedik abimlerde katıldı bize bir gittik kentte yer yok 2 gün full dolu
haydi ordan as merkeze oradada hür adam kalkmış vizyondan eyvah eyvahta bilet kalmamış..
ordan koruparka inanın ordada bulamadık..bizde ikea ya bornik oynamaya gittik..olsun bornikte spor dalı oldu eşim içinn belini ağrıttı yine 13 kilo topları kaldırırken
sinema yarına kaldı..
bu arada fotoları koyun bakalım bebişlerin bakalaımm

ayyy unutmadan yarım saat önce kaynım aradı 5 senelik evliler eltimle eltim HAMİLEYMİŞŞŞŞ:62:çok sevindim.

evet kaderim fethiyeyi ben de çok seviyorum bugün gidecektik ama soğuk biraz çocuklar hastalanır diye cesaret edemedik çıkmaya...

selam kızlar bizde yeni geldik gezmelerden son olark kayınvaldeme uğradık duru tutturdu kalcamda kalcam die ayy ikna edemedik kaldı orada bakalım yarın akşamada eşim gece gidicek uyusun bari duru olunca pek rahat vermiyor kaderim evet tülişimle çok güzeldi bügün sabah kahvesi içtik çook güzel geçti kulaklarınıda çınlattık bol bol :kkk:
eltin zaten istiyordu o gün doğum gününde bahsetmişti allahım kucağına aldırsın inşallah

çok ilginç yaa sularımız yok kızlar acaba söyledilerde bizmi duymadık hiç su akmıyor antikacım sizde durumlar nasıl

günaydın hanımlarr hepinize eşleriniz ve yavrularınızla iyi pazarlar

kaderim sevindim cnm eltine allahım isteyen özenen herkese nasip etsin inş. bu güsel duyguyu
biz tuğkan sayesinde güne erken başladık aslında çokta geç yatmıştık başım ağrıyor uyku yetmedi babmıza ses etmedik bari bir pazarında o uyusun bugn eşimin bidünya planı var ama ne yapıcaz bilmiyorum herkese güsel günler hoşçakalın

ben dalamanı bilmiyorumda marmaris ve merkez
iyi pazarlar arkadaşlar...:16:
bugün burda hava süper dün çıkamadık bugün fethiyeye gidiyoruz.
marmarisi ben de çok severim merkezde okuduk zatem muğla üniversitesi mezunuyum okuldan sonra kaldık buralarda.
buraları muğlalılardan çok biliyoruzz gariii...:9:
benim oğlanın burun akıntısı var yaa gece klimayı açık unutmuşum ondan mı oldu ki???

Merhaba arkadaşlar,

Ben de aranıza katılmak isterim. Bursa'da yaşıyorum. 25 yaşındayım. Yeni anneyim, 3 aylık bir kızım var. İsmim Burcu.

Sevgiler :71:

slm herkese ben coktandır forumun kullanıcıxıyım ama daha yenı nasıp oldu yazmak.bende 28 yasındayım.3 yasında bı yaramaz oğlanda bende var.kuşadasında oturuyorum.evdeyım çalısmıyorum.baktım sohbetınız cok guuzel.kıskandım vallaha.en ıyısı bende katılayım sohbete dedım.ınsallah benıde kabul edersenız guzel sohbetlerımız olur bundan sonra sevgıler herkese....:16::16::16:

wisne burcu hoşgeldiniz sizlerde
bugün oğlumuın sayesinde karmakarışığa girdimm sadece 3 aile vardı :52:
kapattık gibi beişey oldu ee arada çocukların dediğini yapmak lazım..
bugün mudanyada yatlara tekneelre baktık baktık durduk..
sonra eşim araştırmaya başladı.bir tane beğendi çınarcıktaymış sahibi bizi bıraktı anneme,
kaynımıda almış ordan çınarcığa gitmiş kafasına koyduğunu yapıyor..
o beğendiği yatı almış ama aynısı değilmiş:84:benim bu koca dengesiz benim bununla işim zor şok oldum
koltukalrın rengini kırmızı beyaz söyledim iyimi diyor:52:
deli bu deli yat derken küçük bişey ama şok olmama yetti
ben sünnet derdindeyim kocam ne derdinde
:2::2:

hoşbuldum hayırlı olsun cnm.kazasız belasız keyfını surersınız ınsallh.bak fenamı işte kocam bana ne katlar ne yatlar aldı dersın.sunnetınızıde ağız tadıyla yaparsınız ınsallah.

iyi geceler arkadaşlar..
kaderim hayırlı olsun canım süper olmuş bence.
wisne ve burcu sizler de hoşgeldiniz...

ii geceler hanımlar
yeni gelenler hoşgelmiş
burcu bebeğini analı babalı büyüt demek sende bursalısın nerede doğum yaptın merak ettim
kaderim yatmı kızz maşallah artık yat turu yaparsın yaza bize ii günlerde kullanın

bizde carrefoura gittik elif angıllarda geldi birlikte dolaştık geldik evimize

selam hanım hanımcıklarrr...
yeni gelenler hoşgelmişler. :71:
kaderim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. seninki tozuttu gene desene aman boşver alınmı alınmıştır her ne olursa olsun. sonuçta bunlarda birer yatırım.
kızlar bi burukluk bi hoşluk var bu gün üzerimde grip olcam galiba bi kırgınım böle.biz günü anca evde kapattık zaten herif gece işe gideceğinden ( şu an işte ) hiç bi yere çıkmadık bide midelerde kötüydü. dün gece Devrim'i yatırdıktan sonra hadi ben acıktım dedi bi garaj yaptık derken arkadaşlara denk geldik ordan dağ yolu sabah 4'tü eve geldiğimizde. özlemişim bu gezmeleri diyo bu günde. dedim normaldir ne zamandır kış uykusundaki kaplumbağa gibi gömdün başını kabuğuna çıkarmıyon. yok yok arada bi dürt benide çıkalım hakkatten çok kapandım dedi.dedim nihayet aklın başına geldi ama benide çıldırttın ne zamandır. neyse günü kukumav kuşları gibi pinekleyerek geçirdik ama gecesi güzeldi bari.
bu arada derincim bende Muğla'yı çok severim ama özellikle Dalyan'ı. orda çok güzel anılarım var. birde asla unutamam teknelerde gizli pişirilen mavi yengeçlerin tadı. :56: ayyy o ne lezzettir öle.

yeni gelen bayanlar hoşgelmişler sefa gelmişle
kaderim hayırlı olsun yatınız.güle güle kullanın.
kahvaltılarda yapılmış güzel güzel.meleğim cimcimem resim çekilmedinizmi ekleyinde azcuk renklensin buralar.
bende uyuyamadım.yarın ameliyatımız var.çok stres yaptım.doğuma giderkende böyle sabahlamıştım uyumadan şimdi yine aynı.yarını bir atlatsak hayırlısıyla.

ılknurm cnm ıns atltcksnz hayrlsyla stres yapma cnmm benm duam pasanla gelmıs gecms olsun ıns kaderm hayırlı olsn cnmmm benım sunnet mekanı ne oldu bu arada merak ettm ay bende dunu atlattım ya 25 kısıydk cok keyflydı omern böğürmelerı harıcınde ağlamadı resmen böğurdu uykusunu alamadı meleğm sesten uyandı sonrası ah ah cıldırdı öğlenden aksama kadar artık bır ara bende odaya gırıp ağladm kımsede durmuyor e msfrlrm var evde ve sadece kucakta sakınlesyr ay neysekı esım yetıstı leadangelm yasanur nasıl ıyı dımı ozledm sızı ya e cımcımeyı bgn goren olmadımı alısvers merkezlernın bırınde ay antka yengecmıııı ayyy dusuncesı benı bı tuhaf ettı ya kızlar naz nerelerde haberı olan varmı yenı gelen arkdaslr hosgldnzzz burcu senı dığer topıklerden hatırlyrm bursalısn deIlmı cnmm

geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer anlamadan
antikam kaderimzi aynı bizde bugün evdeydik bi uyumuşum bi uyumuşum duruda yoktu çok iyi geldi aynı bende öle sanki heryerim ağrıyor cnm hep yatmak istiyor boğazım acıyor duru baya iyi ondan geçti sanırım
kaderim ii günleerde kullan ne güzel bi deniz turu yaparsınızz

ilknurcum hadi hayırlısıyla atlatın inş. canım dualarımız sizinle.
nilimsi öle deme ne olduğunu bilseydim büyük ihtimal bende ağzıma koyamazdım ama tadına baktıktan sonra söylemişlerdi zaten avlanmaları falan yasak ancak tadımlıktı. ve bizim şansımız görevli olarak o beldede olduğumuzdan özel izinle yakalanmışlardı, denemiştik.
sedacım gece herif işe gitcekse gündüzü bende pek dışarı çıkmak istemiyorum doğrusu adam zaten sabaha kadar çalışıyo bide gündüzü dinlenemezse garibim ruh gibi oluyo.uffff bıktım şu vardiya olayından. bu arada bulursam şu işi başlatanı deyip duruyodum ya buldum bulmaz olaydım. ilk firavunların döneminde başlamış bu vardiya sistemi. o dönem İbranileri piramitler yapılırken bu sistemde çalıştırmışlar. sebebide vardiya sistemi insanın hem fizyolojisini hemde psikolojisini bozuyor ve bu sayede eşlerinden uzak kalıyor çoğalamıyorlarmış, akıllarınca İbranilerin çoğalıp başkaldırasını engelleyeceklermiş. tabi evdeki hesap çarşıya uymamış o ayrı konu ama sonra kendi atalarına uygulanan şeyi yahudi halkı diğer halklar için kullanmaya başlamış.günümüzdeyse şu anki hal ortaya çıkıyo işte.

Cümleten hoşbuldum arkadaşlar. Teşekkür ederim.
Kader hayırlı olsun, Kazasız belasız güzel günlerde gezin inşallah.
İlknur çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Hemencecik iyileşir inşallah kuzucun.
Hafta sonu gezen arkadaşlar oooh ohhh ne iyi yapmışsınız, biz biizm kızı üşür diye korkudan dışarıya çıkaramıyoruz. Çıkarsak mı ki, abartıyor muyuz acaba bu koruma işini?

ii geceler hanımlar
yeni gelenler hoşgelmiş
burcu bebeğini analı babalı büyüt demek sende bursalısın nerede doğum yaptın merak ettim
kaderim yatmı kızz maşallah artık yat turu yaparsın yaza bize ii günlerde kullanın

bizde carrefoura gittik elif angıllarda geldi birlikte dolaştık geldik evimize

Hoşbuldum canım. Teşekkür ederim, amin. Evet, ben de Bursalıyım. Jimer'de doğum yaptım doktorum Recep Bey'di. Sen nerede doğum yaptın?

Hoşbuldum canım. Teşekkür ederim, amin. Evet, ben de Bursalıyım. Jimer'de doğum yaptım doktorum Recep Bey'di. Sen nerede doğum yaptın?

günaydın hanımlar

tesadüfün bukadarı bende jimerde cnm doktorumda recep doğanlar buradaki diğer arkadaşların %90 ıda jimerde jale hanımda doğum yaptılar o sebeple tanıştık bizlerdehatta dün aradım carrefoura gidince jimeri sorduk recep bey nöbetçimi die uğrayacaktık ama malesef değilmiş görüşemedik çok severim doktorumu

Back
X