Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

kızlarrrr......
ÇOK ÖNEMLİİİİİİİİİİ
net üzerinden alışveriş yapabileceğiniz yeni bir site açılmış. üstelik hayal bile edemeyeceğiniz ürünler müthiş fiyatlara. link vermemiz yasak olduğu için veremiyorum isteyene özelden adresi yazabilirim. biraz önce herifle telde konuşurken söledi sürekli dinlediği bir radyo programında reklamı yapılıyormuş gir bi bak bakalım neler var dedi. en basitini söyliim LG marka dvd 9 TL den gitmiş. sınırlı sayıda ürün koyuyorlarmış yakalarsanız şansınıza. ve saatler takılar giyim teknoloji aklınıza gelebilecek herşey bence bi bakın. ama unutmayın nette sanal kart kullanın sdece :)))) sonra başımızı yaktın demeyin bana :))))

kızlarrrr......
ÇOK ÖNEMLİİİİİİİİİİ
net üzerinden alışveriş yapabileceğiniz yeni bir site açılmış. üstelik hayal bile edemeyeceğiniz ürünler müthiş fiyatlara. link vermemiz yasak olduğu için veremiyorum isteyene özelden adresi yazabilirim. biraz önce herifle telde konuşurken söledi sürekli dinlediği bir radyo programında reklamı yapılıyormuş gir bi bak bakalım neler var dedi. en basitini söyliim LG marka dvd 9 TL den gitmiş. sınırlı sayıda ürün koyuyorlarmış yakalarsanız şansınıza. ve saatler takılar giyim teknoloji aklınıza gelebilecek herşey bence bi bakın. ama unutmayın nette sanal kart kullanın sdece :)))) sonra başımızı yaktın demeyin bana :))))

anika ben gittigidyordan başka bir siteden alışveriş yapmadım.
ve kredi kartı kullanarak yapıyorum
1 senedir ama hiçte sorun çıkmadı.
bu senin söyledğin siteyi merak ettim ama böyle yeni sitelere kredi kartıyla alışveriş yapmam .
kapıda ödeme en iyisi
bana at canım birde oraya barnak basayım:)
alışveriş delisi olarak içim içimi yedi şimdi meraktan..
gittigidyordan en son göğüs toparlayıcı azcukkta büyütücü kapsül almıştım:).)
malum emzirme sonrası göğüslerde deform olabiliyor..
buna benzer ürünler varsa allaahhhhhhh derimm..
gerçi 20 gün oldu kullanmaya başlayalı daha hiç birşey farketmedi..
azcukk toparlasın başka bişey istemiyom..

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür edeyorum kızlar =)

Allah sizlerden razı olsun. Çok haklısınız, bende çok üzüldüm ama siz haklısınız o günden beri karnım ağrıyor. Sanırım sadece stresten. en iyisi düşünmemek. Leadangel zaten terapi yaptı bana kendimi biraz daha iyi hissediyorum =))

İyiki varsınızzzz....

bugün kimsecikler uğramamış.
bizimde günmüz vardı ordanda arkadaşa geçtim
kocişim bizi ordan aldı şimdi eve geldim, 1 saat önce bir tlfon yarın sana geliyoruz
evi aradık kimse açmadı şimdi ulaşabildik dediler,
keşke oturmasaydım okadar bir sürü işim var nasıl yetişecem bilmiyorum.
akraba çoğunluğu gerçi ama biraz pat diye oldu:18:
neyse ben şincik hazırlıklara başlayım..
kocada ayferr diye beni çağırıyor.bu saate ne işi varsa benimle:1::1:
neyse kızlar ben kaçim çokkk işim var
yarın anacum gelirse işlerim hafifler..
yine hazıra kaçıcamm yoksa işin içindne çıkamam.
öptüm sizi:3:

vallşhi ebn buralardaydım girdim çıktım girdim çıktım hiç yazasım yoktu şimdik seni görünce dedim slm veriyim allah kolaylık versin benimde bugün nasıl cnm sıkıldı nasıl allah dedim cimcimeye kahveyemi gitsem giyinmeye üşendim okadar bunaldımki neyse allahtan eşim erken geldide biraz rahatladım ama velasılı 9 gibi gitti halı sahaya banada arkadaşının eşini getirdi oturduk onunla çocuklarda oynadıda biraz açıldım neden böyle oldumsa ruhum sıkıldı

iyi akşamlar kızlarr
elifangel sevindim canım rahatladığına aman dikkat et kendine
kaderim allah kolaylık versin canım sana ama annen gelirse yapıverirsinizi çabucak

vallşhi ebn buralardaydım girdim çıktım girdim çıktım hiç yazasım yoktu şimdik seni görünce dedim slm veriyim allah kolaylık versin benimde bugün nasıl cnm sıkıldı nasıl allah dedim cimcimeye kahveyemi gitsem giyinmeye üşendim okadar bunaldımki neyse allahtan eşim erken geldide biraz rahatladım ama velasılı 9 gibi gitti halı sahaya banada arkadaşının eşini getirdi oturduk onunla çocuklarda oynadıda biraz açıldım neden böyle oldumsa ruhum sıkıldı

slm canım
aynen valla bugün bende giridm çıktım tam işim yok yazaym diyorum hadiii bişey çıkıyo sayfa kalıyo öyle bugün yine deli danalar gibi koşturudum durudm bide başında 3 tane patron olunca hepsininded derdi ayrı oluyo.

sanada allah kolaylık versin cnm 3 patronmu one ya birinin derdi bitse diğerini başlar

sağol canım amin işallahh
sorma valla hepsi gelir bişey ister ay birde bazen 3 ü aynı anda bişey ister artık ahtopot gibi dolaşır oldum işyerinde birde hepsi de işleri hemn olsun ister ay valla bazen sinirim tepemem çıkıyor bağırıveriyorum sonunda

aynen valla leadangelim bende girdim çıktım yazasım gelmedi şimdi seni görünce daldım :16:facede dolaştım bugün..yyy keşke gelseydin cnm marul gibi yayıldık bugün evdeydim sözde temizliik yapıcaktım değil temizlik çamaşırları mk. bile çıkarmadım...:84:uzun mandan sonra evde durunca çocukta sıkıldı ekmek almaya bile çıkasım yoktu 7ye kadar eşimi bekledim aç açına :63:keşke gelseydin yvrum bugün çok sıkıldı yarın sabahtan çıkarıcam oğluşumu alıştı yavru gezmeye evde duramıyor :9:

kaderim kolay gelsin boş ver hazıra kaç çocuk durmadı dersin :52:karamuk neee 3 patron mu ??ay dertleri bitmez onların :84:

selam hanım hanımcıklar. ayyy dün bende berbattım ilk defa bu kadar kötü hissediyorum yaaa. yaşlanmaya başladım galiba.:50: bütün gün oturur vaziyette uyukladım durdum. ama çok şükür bu gün baya toparlamışım.galiba gerçekten dinlenmem lazım.ama ev dandini iki gündür süpürge bile yapamıyorum :50: acaba daha hızlı iyileşmemi sağlıycak bişey varmı. hasta olmayı hiç sevmiyorummmm :50:

Merhaba =))

Ayy hava o kadar güzel ki acaba dışarı mı çıksam diye düşünüyorum. Keşke bebeğim hemen büyüse de alışverişe çıksak artık yaa. Ben ona çok güzel ciciler almak istiyorum. Galatasaray store da mükemmel şeyler var. Zaten hastane çıkışlarını geçen sene almıştım Galatasaraylı onlarda tabiki. :1:

Çarşıya mı gitsem acaba :26:

kizlar atin kendinizi disari bulusalim benimde kocacim uyuyor duru ne kadar uyutursa bende cikicam simdi canim sikildi cumartesi pazarina gideyim diyorum off bu havalari bidaha bulamayiz ki cocuklari tikmayin eve

slm hanımlar bizim bu sıkıntılar sanırım havalardan tuğkanla uzunca yürüdük yoruldu kuzum geldik meyve yoğurt yedrdşm bir uyudu uyanmak bilmedi bende bugünün ve yarının yemeğini hlettim kocam yarın evde die bugünden yarınada yemek ayarladım bende yattım kuzumun yanına aman bu saati etmişiz şimdik doyurdum öylen çorbasını içti bu saatte bazen acayip şaşıyor ööğünler ya

herkeze iyi pazarlar...havalar bozmaya başladı yamurlu bir pazar..seviyorum ama ben yağmuru...
kocişim bu gün evde yok 5 te gelcek işte malesef...
öykücük öğlen uykusunda...
bende size bakayım dedim ama kimseler yok..
yarın benim doğum günün..
yaşlanıyorum sanırım :59:
ama hiç te konduramıyorum kendime 30 a merdiven dayadım ama hala 18 imde gibiyim :36:

slm cnm iyi pazarlar
benimde kocam maç izlemeye gitti kardeşim aradı şimdi yoldaymışlar geliuyolarmış muhtemelen gideriz biyerlere bakalaım herkes toplansında benim kuzuda öylen uykusunda bende yalnız başıma fatmagülü izliyorum
doğum gününümü yarın bende face yok tabi bihaberim d.günlerimdan falan güsel yılların olsun inş. cnm sevdiklerin hep yanında olsun daha vallhi çıtıtırsın hele sen hiç yaşlandım deme sakın

selam hanımlarr geçmişi okumaya çalıştım ama az az okudum okuyunca hepinize yazıcam.bende salı gününden beri olan misafirlerimi bitirdim ancak girebildim salıdan beri yatılı tam 6 kişi misafir vardı çocuklarla koşturmaca bir hafta geçirdim bugün çok yorgun bir vaziyette misafirlerle dağılan evimi topluyorum.sizleride özledim inanın.şimdik akçtım ben temizliğe devam öptm hepinizi.....

allah kolaylık versin cnm bu hafta benimde planlı plansız bisürü kişi ağırladım daha düğn gece kimse yok derken daha tuğkana gelmeyen akrabalardan birileri geldi bugün kimse yok derken kardeşim geldi vallhi pso misafirli bir hafta geçti benimde

Back
X