Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

günaydın hanımlar ben bugün karacabeye gidicem 1 hafta yokum tea pazar dönerim herhalde haftaya kendinize ve kuzulara iyi bakın gelince güsel haberler duymak üzere :55:

selam kızlar ben geldin
sedacım annene çok geçmi ş olsun canım
yeni yıl yeni umutlar yaklaşıyor hepinizin dilekleri gerçek olur inşallah yeni yılda
bizim ağacımız hazır ışıl ışıl ben her aralık başı hazırlarım onu görmek he:52:yecan veriyo bana

selam kızlar ben geldin
sedacım annene çok geçmi ş olsun canım
yeni yıl yeni umutlar yaklaşıyor hepinizin dilekleri gerçek olur inşallah yeni yılda
bizim ağacımız hazır ışıl ışıl ben her aralık başı hazırlarım onu görmek he:52:yecan veriyo bana

meleğim gelmiş hoşgelmiş özledik yaf buralar pek sessiz bu aralar

meleğimin ağacını gördüm vallhi süper ışıl ışıl hiçöle adetim yok ama çok hoşuma gitti alasımvar denkgelirse uygun bir ağaç

selam hanım hanımcıklarrr... ayy bu gün çok yoruldum. yılbaşına özel bir gösteri hazırlıyoruz 20 tane davuldan ulaşacak bir ritim şov olucak ama çocukların elinetokmakları vedimmi laf anlatmak çok zor oluyo :1: bu sabah 8 eğitmen beraber çalıştık. ama değdi 4 saatte temeli çıktı haftaya hazır Allah'ın izniyle.
leadangelcim hayırlı yolculuklar canım. hava çok soğuk paşamıza dikkat he.
melekçin hoşgeldin canım. sorma o ağaç olayı benide bi hoş ediyo ama bu hafta sonu biraz tadilat olucak evde o yüzden daha kurmadım. bide benim ağaç biraz engameli kurdummu kaldırıp bi yerde bi yere taşıma imkanım yok o yüzden bekliyorum şu işler bitsin öle çıkarıcam.ama merak ettim bi resmini koysana ama öykücükle beraber.

slm kızlar ben de geldim :66:benim pcnin kablosonu atatuğ kopardı servis daha göndermedi hadi kablosu yokken formatlamaya gönderelim dedik gidiş o gidiş bide bu hafta çok yoğun gezme planlarım vardı ilgilenmedim de bakalım bu akşam gelicek kısmetse bol bol yazışırız ablamın pc bende 2 gündür :95:

neyse pek bişey kaçırmamışım sedacım geçmiş olsun anneciğine allah şifa versin...hepiniz iyiymişsiniz şükür :64:

valla önceden buraya bakmak için can atardım kızlar ne konuşmış ne yapmış die ama bayadır kimseler uğramaz oldu nerelerdesiniz kılzar ya ne oldu böyle:(((

ben geldim bende aynen ahyatu gibi düşünüyorum topiğimiz öksüz kaldı.
benden önceden bakmak için can atardım,
ama şimdi kimsecikler uğramıyor..
yeni gelen arkadaşlarımız var sanırım hoş geldiniz kızlar..1.5 yaşındaki kızını allah bağışlasın canım
bizde dün bol bol gezdik ardaya park keyfi yaptırdık ama kabloyu kaybettim onu bulur bulmaz fotoları ekliyecem
bugünde gökdere pazarına gittim bol bol ciciler aldım kendime:)alışveriş yapmayı çok seviyorum..
öykücüğe atatuğa tuğkancığa maşallah,bizi çağırsaydınız bide damlardık:)ama canınız sağolsun.
bende toplanalım birgün meleklede konuştuk faceden yılbaşı için birbirime güzel cici bici hediyeler alıp
bende bir güzel oturalım. tabi ne derseniz ledangel yok gerçi olmassa onu bekleriz anca beraber kanca beraber..neyse ben sizlere bırakıyorum herkez birgün söylesin,kararlaştıralım..bu cuma benim günüm var ondan sonra oalbilir hem ledangel gelmiş olur..
hepinizi öpüyorum:16:

selam hanım hanımcıklarrr....
yeni gelenler hoşgelmişler sefa gelmişler. :71:
bizsiz buluşma he :20: sorarım ben size :1:
inş. cimcimem inş hep gülsünler gülen yüzleri hiç solmasın yavruşlarımızın.
ben bu gün o sipariş aldığım eve gittim kızlar hem üzüldüm hem mutlu. mutlu olma sebebim o çocuğun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek güçte olan aileydi ama üzütüm kat be kat fazlaydı.yavrum ilk defa bir yabacı görüyormuş utangaç sıkılgan camekanlar ardında sormadım neyi var neden diye, ailede dillendirmedi ama aklımda çok cici şeyler var hatta başladım bile o güzelliğin biraz olsun yüzünü güldürebilirsem çok mutlu olucam.
bu arada bufta ve hafta sonu demeyin kaderim bu işi anca bitiricem cumarteside okulun yılbaşı programının provası var herhalde bütün günümü alır hiç bi yere çıkamam. ayy kızlar çok stres oldum ama sipariş kolayda şu ritim şov acayip geriyo beni inş. bi terslik çıkmaz.

kizlar naber antikam sen bu isleri becerirsin ben hastanedeyim elifangelde yanimda benim ayni sorunum mantarim malesef herkezi optm

Merhaba hanımlar,

Bilgisayarım dün geldi çok şükür,

CİMCİMEM; nasıllar diye sorman hata çünkü mükemmeller. Helede oynuyorum ya, çocuk sevmeyen ben mest oluyorum. Atatuğ topu geri atamaz dedin valla on dakika sonra attığım topu bana geri yollamaya başladı. Zehir gibiler. Öğrenemeyecekleri bir şey yok.

Leadangel, pazardan sonra gelecek. Belki almaya gideceğiz ama tam kesin değil. İnşaata gelecek ustalara bağlı. Pazar gelmezlerse kesin gideriz bizde...

Bugün seda ile doktordaydık, okalabalığa seda dayanamadı bir buçukta gitti. Bende üç buçukta çıktım. Allah ım o ne kalabalıktı ya, ayakta beklemekten belim koptu...

selam hanım hanımcıklarrr....
yeni gelenler hoşgelmişler sefa gelmişler. :71:
bizsiz buluşma he :20: sorarım ben size :1:
inş. cimcimem inş hep gülsünler gülen yüzleri hiç solmasın yavruşlarımızın.
ben bu gün o sipariş aldığım eve gittim kızlar hem üzüldüm hem mutlu. mutlu olma sebebim o çocuğun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek güçte olan aileydi ama üzütüm kat be kat fazlaydı.yavrum ilk defa bir yabacı görüyormuş utangaç sıkılgan camekanlar ardında sormadım neyi var neden diye, ailede dillendirmedi ama aklımda çok cici şeyler var hatta başladım bile o güzelliğin biraz olsun yüzünü güldürebilirsem çok mutlu olucam.
bu arada bufta ve hafta sonu demeyin kaderim bu işi anca bitiricem cumarteside okulun yılbaşı programının provası var herhalde bütün günümü alır hiç bi yere çıkamam. ayy kızlar çok stres oldum ama sipariş kolayda şu ritim şov acayip geriyo beni inş. bi terslik çıkmaz.

Canım sen kalkarsın bu işlerin altından, bence hiç boşa stres yapma..

Besmele çek, durmak yok yola devam =))))))))

selam kızlar ben geldim.şükür kavuşturana.nerden başlasam bir ayı geçti yazmayalı.önce bebişlere kocaman bir maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:diyeyim geç oldu ama yiğit ardanın doğum günüde kutlu olsun kaderim.nice güzel yıllara.sedacım sanada geçmiş olsun canım.elifangelim kızın olucak demek ne güzel tatlım ya.site bakımdayken şifremi unutmuşum yeni şifre ancak alabildim .yazdıklarınızı zaman zaman takip ettim.tuğkanımın doğum gününde benim minik kızım çok ağlamıştı hatırlarsınız huzursuzdu.bayramı ateşler içinde geçirdik.dişlerimizden dolayı.bu aralar salyaları akıyor yine görünürde diş filan yok ama bekliyorum artık.eee sekiz buçuk aylık oldu artık miniğim.birde gerigeri emeklemeye başladı yavrum.çok şeker bir görseniz.oğluşum okula biz işe devam. hee birde benim elti vardı ya geçen hafta girdik birbirimize.ohhhhhhh öyle bir rahatladım ki sormayın bunca sene niye susmuşum sanki.eşimde anladı nasıl fesat olduklarını.iyi oldu.konuşmuyoruz şimdi zaten konuşmuyrdu bizimle kaynanamlarla geçenyıl ramazandan beri konuşmuyormuş benim daha yeni haberim oldu.benim çocuğum olacak hamileyim diye.ayyysinirlerim kalktı yine neyse.oğluşumla dinozor yapıcaz daha kızımı babaanneye verdim kocişim gelmeden faliyetlerimizi bitirelim biz. kendinize de kuzucuklarınızada iyi bakın bayyyyyyyyyy:51:şu damla sakızlara tiryaki oldum ben ya çiğnemeden duramıyorum eşimde oğlumda çok kızıyo birde patlatıyorum böyle:51::51:ufff:78:

selammmm :46:
ayy topik cici cici olmş. sedacım yinemi be güzelim ayy tam bi çaresi olsada şu işin kurtulsan.
elifcim çok sağol canım gerçekten morale ihtiyacım var bu konuda çocuklarla çalışmak o kadar zorki hani derlerya adamın sözüne çocuğun g... güven yok diye onun gibi.
bu arada sen cimcimeme bakma o hep yapamaz deyip duruyo Atatuğ'umuza çok akıllı paşamız neden yapamasın ohh yalancı çıkarmış cimcimem seni. :1: aferin paşama.
ilknurcum şükür kavuşturuna ne merak ettik seni demek ondan yoktun. geçmiş olsun miniğimizede. bu arada bayrakları açtın sonunda sende he kızlar bu topikte bişey var bütün cadılar burayamı toplandık ne :1:
bende bu gün biraz saldım kendimi bütün gece çalıştım ama üç büyük şirin karakteri hazırlıyorum. odanı üç duvarına yerleşecek birde palyaço rengarenk olucak. fakat bir sorunum var tüylü ve simli şeyler kullanamıyorum. toz olmaması lazım. kumaşları bile hep saten türünde seçtim strelizasyona gelsin diye ama çok cici olucaklar dün gece kabası bitti bu günde babamla eşim kesim işlerini bitirmiş bu gecede dikişlere dalıcam Allah'ın izniyle inş. perşembeye hazır.

elifim nasıl iyimiymiş prenses :26:canım ya bizimki oyun manyağı yeter ki biri onunla ilgilensin oynasın senide çok seviyor çocuklar seninki gelince kesin kıskancaklar:47:
antikacım yapmayacakları şey yok doğrusu ama şaşırmıyorum normal seyrinde büyüyorlar işte :54:bu arada kolay gelsin cnm Allah kolaylığını verir inş hayırlı iş nihayetinde :68:

sedacım yine mi yaaaaaa off geçmedi senin hastalığın valla bna sıkıntı oluyor çok çabuk geçer inş son olsun...

ilknurcum hoş geldin cnm geçmiş olsun sizede kavganı ettin ohh kuş gibi geri döndün lazım cnm lazım arasıra kavga gürültü :46:

kaderim davet mi bekliyorsun kuzum madem buralardaydın ara geliyorum de yeter khve içmeye her zaman beklerim:32:

kızmayın hatunlar bizim buluşmalar burda yakın olunc ansızın oluyor gel geliyorum markete gidiyorum bana da gel gibi teklif yok ısrar yok cinsinden :52:yakın oturmanın faydaları oooo size bir ay öncesinden söylüyoruz da yok öyle yok böyle valla ansızın kapınız çalarsa bizizdir haberiniz ola :52::52::52:

Back