Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

antikacım boşver hazır gitmişler keyfini çıkar boşver..
ah kızlar ya benim bu ufaklık uyku düzenini iyice sapıttı ya bu sabah 05:30 uyudu resmen yıkılıyorum şuan napcam ben ya önceden en azında 2 de fekan uyuyodu şimdi nerde sabahı ediyoruz.3 gündür ruh gibi geziyorum sayesinde ee biz yatıyoruz tuğçe tabi yavrum uykusunu alıyor kalkıyo sonra anne hadi kalkk napcam ben böyle çıkamadım işin içinden allah tan bugğn eşim evde tuğçeye o baktı ben biraz uyudu ama hangi uyku gece uykusunun yerini tutar ki:43:daha yeni kahvaltı edicez allahım düzen felan kalmadı bizde şaştık iyice:((((:52:

ahyatu ahh cnm daha küçük belki zmanla düzeni olur ama gündüz akşamüzeri uyutmasan desem dayanamaz çok minik tuğçede haklı tabi abla sbh kalkılsın kahvaltı edilsin oyun ister 2 çocuklu annelerin işi kat bekat zor vallhi nasıl cesaret edilir 2.ye bilmiyorum allah yardımcın olsun cnm uykusuzlukta insanı mahfediyor hiç verimli olamıyorsun ne çocuklara ne evine zaten

antika sevindim canım hakkında hayırlısı neys eo olmuş..üzme send ekendini boşver..
ahyatu sen anlattıkça benmi yazdım diyorum..bugün eşim sağolsun 3 saat baktı sabah nasıl uyuudm keyifli keyifli anlatamam..
bugün bayağı gezdik yoruldu uyucak pozisyonu görünce kucağımıza aldık sonra geceelri uymuyor çünkü
1 saat önce gelidk şimdi ayaklarımda sallarken daha uyudu normalde 2 saat salladığımı bilirim...
ah ledangel 2 çocuku kadınların işi dedğin gibi çok zor.alalhım bizlere sabır versin.

seda resimlerniz harika fıstık gibisiniz vallah süper allahım bozmasın inşallah
hep böyle gülün..bu arada fotoalra bakarken tüiln yorum yapmış tanıdık gibi geldi bir inceledim gülbahçeden yan komuşumuzun kzıı görümcemin kankası.nerden nereye face böyle işte oda evlendi fotosunda kucağında duru var yakınlığınz ne derece elti falanmısnız yoksa ay merak ettim..
bende eklyem onu bari, oda şaşırır...

kızlar herkeze tatlı rüyalar hafta sonu bol bol gezdik bu akşamda duruyu babaanneye sattık 3 saatliğine sinemaya kaçtık ordanda arkadaşlar aradılar duruyu aldık onlara gittik kahve içmeye çok soğuk yaaaa
inşallah hasta etmemişimdir kuzumu dünde kocam işe gitmemiş çok iyi oldu hafta sonumuz süperdi yani

ahyatuğcum seni çook iyi anlıyorum aynı benim kızım gibi hiç uyumuyordu şu an hala ayakta ve gezinip duruyor allah kolaylık versin ben kalkayım şu kızçemi uyutma mücadelesine gireyim tekrar :))))))))

selam kızlar soğuk ve karlı bi günden sıcacıkkk günaydın hepinize...
hava çok soğuk resmen içim üşüyo donuyorum evde ya peteklere sıcaktan elleyemiyorum ama yinede çok sıcak değil evin içi hava inanılmaz soğuk....
ben soğuğu hiç sevmiyorum:19::19::19:

melekçim sizin oraalrı karlı sanırım buradan bakılınca öyle gözüküyor.uludağda bembeyaz ne güzel
bizim buralarda kar tutmadı..ama soğuk konuusnda sana katılıyorum bizimde petekler sonda olmasına rahmen ev sıcacık değil nerde sobanın verdiği sıcaklık,ben bu evi nasıl ısıtıcam bilemiyorum..
sedacım ne güzel tülinle dostluğunuz varmış çok sevindim..
hafta başımı diye ne bugün canım çok sıkılıyor.

selam hanım hanımcıklarrr....
ben anca geliyorum. az biraz alışveriş yaptım bu gün mecburiyetten. alışveriş olayını hiç sevmiyorum kızlar yaaa ayy nasıl külfet geliyo anlatamam keşke herşeyi şu meretle halledebilsem. :1:
bu arada bizimde hafta sonumuz çok çok cici geçti. hoş bişey yapmadık sayılır bi okula gidip geldik soğuktan hele dün ama ayy evde goncamla zaman geçirmeyi özlemişim. adam kaç haftadır evde yoktu. şimdide mutfağa dalcam sofrayı hazırlıyım bu akşamda kaçarım artıkın bi yerlere hazır herifte yok -:1:

kızlar merhaba
neler yapıyosunuz hava soğuk evet ama bizim evimiz sıcacık
evet kaderim tülini çok severim geçen hafta ondaydım kahvaltıda herşeyim benim o dostluğumuz 7 senedir devam ediyor çok şükür
yanlız bi denk getiripte eşlerimizi tanıştıramadık ikimizin eşide vardiyalı çalışıyor

antikam gel bana sar devrimi eşim evde ama 8-10 arası yanlızım eşim maç seyretmeye gidicek abimle çıkın çıkın gelinnnn kaderim kocana söyle bırakırsa beklerim
:))))))))

napayım güzelim rahat rahat bitek bu vardiyada gezebiliyom. benimki gittiğime gezdiğime karışmaz ama o evdeyken evde olucam öle bi takıntısı var. ee 12-8 de bi yere çıkılmıyo zaten 8-4 tede erken geliyo gene gidemiyom bi yere adam gibi anca arkdaşlarla kahvaltı olayları falanki o da zor çünkü arkadşlarımın çoğu çalıyo anca bu vardiyada görebiliyom pek çok arkadaşımı. neyse mamamızı yedik bana müsade ta davutkadıya gitcem şimdi :)))))

kuzuyu uyuttum kahfemizi yaptık ama malesef maç sonuçlarını takipteyiz tvde ıykkk :35:
vallhi sizlerde kiminiz gezmelerde kiminiz yalnızlarda kimisi çekirdek ailesiyle evinde oh ne güsel vallhi içimde sebepsiz bir huzur var nedense aslında çok öksürüyorum keyfimde pek yok ama

antikam benim kocam onsuz gezmeme asla izin vermez gece
biz gece nereye birlikte veya kızlrla olunucaksa bırakır gider ben öle gece kendi başıma gidemem biyere izin çıkmaz vallhi

kuzuyu uyuttum kahfemizi yaptık ama malesef maç sonuçlarını takipteyiz tvde ıykkk :35:
vallhi sizlerde kiminiz gezmelerde kiminiz yalnızlarda kimisi çekirdek ailesiyle evinde oh ne güsel vallhi içimde sebepsiz bir huzur var nedense aslında çok öksürüyorum keyfimde pek yok ama

antikam benim kocam onsuz gezmeme asla izin vermez gece
biz gece nereye birlikte veya kızlrla olunucaksa bırakır gider ben öle gece kendi başıma gidemem biyere izin çıkmaz vallhi

o daha güzel be canım ama bizim öle bi şansımız yokki :50: adam zaten anca üç haftada bir hafta evde akşamları ee dediğim gibi gündüzde çok zamansız geliyo o yokken gitsem nereye gidicem erkenden dönmek zorundayım. bide benimki hiç hoşlanmaz ev gezmelerinden falan anca ayda yılda bir oda bi hastalık doğum ölüm falan olcakta yada birileri bi sene ısrar etcekte evden çıksın. yani ben onu beklersem bu evde çürürüz onunda ruhu duymaz.hoş bi avantajımda anneminde yanımda olması uzaklara dersen genelde babam bırakıyo zaten biliyosunuz. yada hamileliğimden önce kendim kullanıyodum altımda araba öle olduğu için çokta önemsemiyo.
hoş diyorum ya benimki aynı ne gerek var haluk. evdeyken derim adam şuraya çıkalım ne gerek var, adam şunu yapalım ne gerek var, adam bak buraya gidilmesi lazım ammmannnn kim şimdi kalkıp giyincek. zaten onunla evden çıkmak ölüm 9 çocuklu karı gibi akşam 8 de bi yere gitmek için öğlenden hadi demeye başlamam lazım. yakında bende meltem gibi benimkinin kafasını yarıcam o olcak zaten :1:
ayyy gece gece keyif yaptım.

benim eşimde bişey demez atla taksiye git der yeter ki pazar günü gitme
o evde olduğu zaman kendine program yapma hepsinin çeşit çeşit huyları var :))
ledangelcim benimde içimde bi huzur var hava soğuk iş yapıp duruyorum yemeklerimi akşamdan hazırladım pişirdim halılarımı sildim bir sürü iş yaptım eve tıkılınca offff evde oturmak hiç bana göre değil hanımlar canı sıkılan alo desin gelsin çok sıkılıyorum yaa hiç alışkın değilim yanlız oturmaya :)))))

günaydınn
benim eşimde gündüzleri bırakacak pozisyon varsa bırakıyor yoksa atla taksiye git diyor.
akşamlarıda arkadaşa gideceksem bırakıyor,sonra almaya geliyor.
ama öyle akşam vakti ben dışarı çıkamam ona izin yok.
izinde verse zaten çıkmaya zamanım yok,oğlumun dersleri çok ağır bu sene onunlada ilgilenemm gerekiyor..
çocukalr iki olunca dahada zor
antika uyuşukmu yoksa gitmek isteemdiği için bahanemi buluyor..
benimkide çıkalım hazırlan der ben hazırlanamya başlarım odaha hazır değildir.
sonra ben kapıya çıkınca hazırlanmaya başlar yine beni geçer bak gördünmü ben daha önce çıktım der..

ledangel bende de can skınıtısı var hemde çok patlıyorum evde, huzur eşim gelince oluyor.
gerçi oda atıyor kendini nargile odasına çıkana kadar bekliyoruz:25:arda özelikle kapıya vuruyor babayı özlüyor çocuk..sonra oynuyorlar doya doya yine kocam bana kalmıyor.:26:3.plandayım.önce çocuklar onlar uyunca kocam bana kalıyor:62:

seda maşallah sana ya bana yine sıkıntıdan gevşeklik gelir saldıkça salarım

ayenn kaderim aynen huzur onlar gelince oluyor ben onlar oynarken vallhi çok ama çok mutlu oluyorum ama eşim geç geliyor tuğkan erken uyuyor bu aralar ancak 1 saatleri kalıyor oyuna hatta 9 dauyutmak istiyorum güsel oynuyolar die kıyamıyırum 9,30 yapıyorum

beni yoğunca 2 gn bekliyor 1 de randevum var dişçide dolgu olucak akşam 5 ede tuğkana randevu aldım grip aşısı yaptırıcaz ordanda kent meydanına yemek yer geliriz
yarında bir arkadaşıma kahvaltıya devetliyim :16: ohh misss özleyin beni anacımm

Son düzenleme:
Back
X