Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

mrb kızlar bir doğum günüm daha geçti bir yaş daha olgunlaştım.burdan doğum günümü kutlayan herkeze teşekkür ederim.
melek cim öyküye geçmiş olsun malesef çocuklar bir şekilde virüs kapıyor,bizde tuğçemin kulağını iyileştiremiyoruz bir türlü tam geçiyo hadi bakalım bir daha enfeksiyon tekrarlıyor doktor okula gittiği için bunun olacağını söyledi ama inannın antibiotiği her verdiğimde içim gidiyor ama onsuzda geçmiyor napalım allah aşka hastalık vermesin.
kızlarım uyumuşken bende yatıyorum kızlar size ve masum meleklerimize iyi gecleer....

iyi geceler kızlar öyküme geçmiş olsun allahım şifa versin çok zor banada yarın akşama misafir geliyor biraz temizlik yaptım oturuyorum
ledangelcim canım hoşgeldinnnn

tam diyecektm ki bu yılın en buyuk guzellığı 0mer zahıdın doğması ama 2009 coktan gecmıssss vay be zaman cabuk gecyr ben hala 2009da kalmısım bu yılın en buyuk guzellıklerı ömer zahıdın ılklerydı ılk yurumesı emeklemesı hadı yazayım ılk dısı ayy yok dısı bıldığn kabustu yavruma kotu yanları esımle yasadığımız kotu tartısmalar aılesı yuzunden olanlar sonra amcamın vefatı,ah ah ıste hersey bızım ıcın leadangelm hosgeldn oykume gecmıs olsun kaderm ne guzel telaslar bunlar 0mer zahıd 2.5 aylıkken sunnet oldu yanlıs anlamayın kızlar bu benım dusuncem ama bana gereksz gelyr sunnet duğnlerı ben hıc yapmayı dusunmyrm tabı 0mer buyuyunce kımseden ,0zenmesse tabı gercı esımın aılesı cok heveslı tabıkıde heveslernı kırmam antkacm ıns bızde goruruz devrımın sunnetını gercek bır gorsel solen hıc kacırmak ıstemem kaderm toplanıp gelrz ıns sunnetnze senın pasalar onceden sunnet olmamıslarmıydı ve sonn olarak ahyatucum cnm kusura bakma ltfn gec oldu dğm gunun kutlu olsun cnm rabbım sevdıklernle guzel bır yasam surmenı nasıp etsn sana tuğce artık uyusuuun

nilimsi inan bana biraz büyüyünce özeniyorlar.kardeşimden biliyorum .enazından o şirin kıyafetleri giydirip bir fotoğrafını çektirmek gerek .anısı olsun sünnetliklerle

günaydın kızlar söze meleğimden başlıycam izninizle. canım gerçekten çok üzüldüm. inş. çabucak atlatır. yavrum yaaa nasılda süzülmüştür hemen. :43: çok çok geçmiş olsun canım.
leadangel valla köyde düğün dersen destekerim canım hatta istrsen eşine karşıda gelir destek çıkarım :1: karacabeyin köy düğünleri çok güzel oluyo hele kınaları aman allah'ım o ne şenliktir öle. araştırmalırım için bir kaçına katılmıştım hala tadı damağımdadır.
kaderim sorma planlar çok büyükte zaman ne gösterir orasınıda Allah bilir. bakalım o dönemde nasıl olucaz gelirimiz ne durumda olucak. hiç bir şeyin garantisi yok sonuçta bu dünyada. belki bişey olur düşüncelerimizin çok üstünde şeyler bile olur belki bişeyler ters gider onun için kenarıya koyduğumuz herşey başka tarafa aktarılmak zorunda kalır. o yüzden diyorum hep hakkımızda herşeyin hayırlı olsun inş. diye. ayrıca Adem'i tanımazmıyım konservatuardan arkadaşım kendisi. kendisi çok sevdiğim nadide eğitmenlerdendir. gerçekten işini hakkıyla yapan ender hocalarımızdandır şanslısınız yani. ayrıca Adem kendi alanında (Rumeli yöresi halk dansları ) durmaksızın araştırmalar yapan kendini yenileyen, kendini işine ve öğrencilerine adamış bir eğitimcidir. gerçekten çok şanslısınız. ama malesef zaman sorunundan baya oldu görüşemedik görürsen çok çok selamlarımı ilet canım.
nilimsi inş. canım şartlar elverirde gönlümüze göre bişeyler çıkar ortaya. hatta sünnetliği için aklımızdakileri zaten sen görmüş saylırsın Ulumay müzesinde Esat hocamızın arşivinden sergilediği bir osmanlı sünnet kıyafeti vardır. orda sergilenen batı Trüklerinden kıyafetlerinden biz biraz daha doğuya kayıcaz ama hemen hemen aynılar en büyük hayallerimden biri o. :31: en büyük hayalim oğluşumu belinde silahlığı elinde kılıcıyla görmek. :31: :16: ayyy ağlıycam şimdi. hayali bile mest ediyo beni. neyse kızla çok uzattım sonra görüşürüz.

meleğim çok geçmiş olsun cnm ya hiç kıyamam öyküye ben ayy onlar hasta olmasın biz olalım huyu suyu değişiyor bir hastalıkta allahım acil şifa versinde tez iyileşsin öykümüz antibiyotik işte malesef mecbur kalıyor insan hernekadar üzülerekte olsa çabuk toparlıyor çocuğu neyapalım

ahyatu doğum günün kutlu olsun cnm face olmayınca geriden geliyor insan eşin ve kızlarınla nice güsel yılların olsun inş.

öykücüğe gçmiş olsun,,benim talhada çok hasta eşimi bekliyoruz.dr.gideceğiz.
boğazları şiş ses kısık ciğerden öksürüyor..offffffff salıgn var kesinlikle bakalım dr. ne idyecek..
nilimsi büyük oğlumu yaptırmıştım canım ardaya henüz yaptırmadık,
doruktaki tamer beyi düşünüyorum.suat beye sorduğumuzda tamer beyden çok bahsetti bize
tabi eşim bir pürüz çıkarmassa.
nilimsi iyiki erken yaptırmışsuın canım bizim biraz zor geçebilir.aklı eriyor çünkü,
bebekken daha çabuk iyileşiyorlar..
adem beyi çok sık görüyorum her okula gittiğimde adem bey orada oluyor.slm söylerim canım.

çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun uyuyor şimdi biraz bakayım dedim nete kendimi çok yorgun hissediyorum :(

uyusun cnm şimdi ilaçlarda uyku yapar biraz halsizlikte ama allahın izniyle çabucak iyileşsinde yeni yıla sağlıklı girsin öykümüz
sende hiç üzülme lütfen napalım böyle büyüyor kuzular :70:

kaderim sizede geçmş olsun cnm abilerin hastalığı daha koladır demi cnm hiç olmassa ağrıyan yerini vbiliyor

Ayy çok hastayım =((

Bugün ölüyorum diye sesli sesli ağladım, ananem de oturdu benimle ağladı canım yavrum nefes al, sen ölme ben öleyim diyor, kıyamam yaa. Hiç nefes alamıyorum. Boğazımın şişi indi çok şükür ama ciğerlerim sökülüyor sanki. Burnum tıkanık, nefes alamıyorum.

Gözlerimden sürekli sıralı yaşlar dökülüyor, ağlamıyorum ama hep sulu sulu.
Hapşur, tıksır yuvarlanıp gidiyorum...

Annem bugün doktora götürmek istedi ama gitmedim. En hafifi de olsa yine de antibiyotik olacak, bebeğime zarar vermek istemiyorum. Dayadım sırtımı ıhlamura. Allah ım şifa versin herkese, ilaç içmemek ne zormuş..

Öyküye de çok geçmiş olsun Melekcim. İnşallah hemen tez vakitte toparlanır.

slm kızlar
:62:ooo kaderim sünnet hazırlıkları he ne güzel hayırlısıyla güzellikle geçer inş...benim de var planlarım bende kır düğünü istiyorum ya da sukay da :64::64:ama nerde olursa olsun sokakta da kralında da olsa unutulmaz olucak bizler için gerisi teferrüat :nazar:bu sene mehter takımı moda seneye ne çıkacak kim bilir :52:bende valla kızlar upuzun pelerin simli mimli seviyorum sünnet kıyafetlerini ayyyyyyyy hevese geldim şöyle aman bre deryalar :52::52:

kızlar ne o öyle herkes hasta :nazar:biz iyiyiz şükür..hepinize geçmiş olsun gerçi telefonlaştık:36:

nilimsi cnm evet küçük ama seneye kayıt döneminde yarım gün ya da 3 saatliğine filan gidebileceği bir kreşe vermek niyetim kararlıyım da bende ayrılamam gibi geliyor ama özellikle erkek çocukların anneden uzak birazcık zaman geçirmesi taraftarıyım kız olsa ayırmam dibimden ama seviyorum kreş çocuklarını ben galiba çok değişik şeyler öğreniyorlar hem birazcık büyümüş te olur canım:33:

antikacım çok güldüm:1:kız benim ki kaliteli zaman geçirmemekten yapıyorsa kimsenin çocuğu kaliteli zaman geçiremiyordur diyebilirim çok net:9::9:...hem bizim ki diş çıkarma döneminden hep aynı çocuk bir gün bile mi kaliteli zaman geçirmez ayol :52::52::52:hem kaliteli zaman geçiremeyen çocuklar uyumazlarmış çok şükür bizimkinin uyku sorunu yok :52::52:sen çok takılma netteki bilgilere derim cnm komik komik şeyler çıkıyor karşına :52:

AHYATUCUM cnm benim prenseslerin güzel annesi iyi ki doğmuşsun iyi ki tanımışım seni nice nice güzel mutlu yaşlara :nazar::71:birazcık geç oldu ama 2 gündür hiç giremedim cnm çok yoğundum kusuruma bakma:52::69:

kaderm cnm cok gecms olsun evet cnm tamer beydı bızım sunnetmzı yeğenlermn sunnetnı yapan kendısı okuldanda velım cok ıyı bırısıdr ısının ehlıdır

kaderim geçmiş olsun.bu aralr salgın var herhalde büyük küçük herkesler hasta.
elifangelcim ay canım kıyamam sana bebişte var.hamileyken hastalık gerçekten zor.doktoruna bir danışsan belki kullanabileceğin ilaçlar vardır.daha çabuk atlatırsın.

selam hanım hanımcıklarrr....
az önce gezmelerden gedik yine bi bakim napıyo bunlar dedimki elifimde hasta olmuş :5: aman canım ço dikkat et kendine ama herşeyden önemlisi moral nolursa olsun sakın bozma moralini.aman sen üzülcene bizler üzülelim.ayy duydukça zülüyorum seni böle bende çok sorunlu bir hamilelik geçirmiştim aman sonun benzemesin inş. doğumun çok kolay çok güzel olur canım benim.
kaderim nazarlaramı geldiniz be yine hepsi yavaş yavaş dökülmeye başladı kuzuların. bu arada Temr Beyi bende tavsiye ederim nilimsinin tavsiyesiyle gitmiştim bende ona ve çok memnun kaldık bir tek şey dışında reçeteleri verdiği zaman dikkat edin yara kremi yerine pişik kremi yazmasın :34: fakat ilgisi işinin ehli oluşu gerçekten çok çok önemli.
meleğim Öykcük nasıl oldu biraz daha iyidir inş.
cimcimem apayım be canım denize düşen yılana sarılıyo sende benim gibi 1 seneden fazla uykusuz kalsaydın nereye sarılacağını şaşırırdın. diyorum ya bazen bayılacak gibi oluyorum.
bu arada dedim ya gezmelerden gedik diye ilk defa bu akşam o yeni doğum yapan arkadaşla doğru düzgün konuşma fırsatı bulduk. ve bi taraftan üzüldüm yaşadıklarına bi taraftanda zor tuttum kendimi söylenmemek için. zamanında bana Jale hanım için çok söylenmişti çok güveiyosunda bak sonunda sezeryan oldunda diye. ama nerdeyse bebişi kaybediyorlarmış o toz kondurmadığı doktoru sayesinde. ebe tanıdık olmasaydı ben bitmiştim kaç gün sancı çekerdim akıbetimiz ne olurdu bilmiyorum diyor bu akşam. 38. haftada doğumu sunni sancıyla başlatmış ve 8 saat sancıdan sonra ancak 1 cm. açıklığa erişilmiş bebek zora girmiş. kalp atışları düşmüş ebe arkadaşı doktor hanım olmayacak bebeği kaybediyoruz demişte doktor hanım daha durmadı ya kalp atışları bir haftada olsa normal doğacak bu bebek demiş. :41: ayy bunu duyunca cinlerim tepeme çıktı. zor tuttum kendimi gördünmü güvendiğin insanı dememek için sonuçta lousa üzülmesini istemem.neyse bunun üzerine o ebe arkadaşı çıkışmış unutmayınki bu bebek tedaviyle oldu gözünün içine bakıyorlar bu kaçıncı başkalarına sesimi çıkarmadım ama en yakın arkadaşımın göz göre görede bebeğini kaybetmesine susamam siz sezeryana almıyorsanız hemen başka bir doktor ayarlayınca deyince tamam hazırlatın ameliyathaneyi demiş. ve dikişleri aldırmaya gittiklerindede sen dua et ...... (ebenin ismi) o olmasaydı ben seni hayatta sezeryana almazdım, ben normal doğumlrıyla ünlü bir doktorum demiş.
dinledike çıldırdım çıldırdım kızlar. bu ne vidansızlık bune sorumsuzluktur yaaa. bazırları diyor ya jale Hanım'ın fan kulubü bunlar hayatta toz kondurmuyorlar diye. valla bundan sonra kim ne derse desin umrumda değil. doktordan önce insan en azından. sevmekmi tüm bunları duyunca sevgidende öte geçti benim için en azından kariyerini değil bizi düşünüyordu. Allah bin kere razı olsun. bazılarınada ibret olsun.

günaydınlar
antikam yazdıklarını okuyunca şok oldum.gerçekten bu ne vicdansızlık.sen dokuz ay bebeğini kucağına almayı bekle.doktoruna güven.doğumda yaşadıklarına bak birde.inanamıyorum ya.
bende suni sancıyla doğum yaptım.jale hanım normal veya sezeryan seçimi bana bıraktı tamamen.nasıl istersen öyle yaparz dedi.her an seseryanada dönebilirdi doğum.önemli olan doğumdan annenin ve bebeğin sağlıklı çıkması.doktor bunu düşünmeli kendi kariyerini değil.jale hanım benim doğru tercihim.bunu birkez daha söylüyorum.jale hanımın ağzından hiç incitici gururumu kırıcı bir söz duymadım.güvenim hiç sarsılmadı çok şükür.

Back
X