- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.001
Selam kızlar, uzun zamandır giremedim internete. Bebişime mevlüt yapıcam onun hazırlıklarıyla uğraşıyordum. doktor tavsiyeleriniz ve cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Doğum doktorum Recep Bey Jimer'de Arif Canan'ı önerdi. Bugün kızımı ona götürdüm. İlk muayenemiz güzeldi. Bugün Rotavirüs aşısı oldu kızım ağızdan. Korkuyorum bir şey olcak diye.
Dışarı çıkarma konusuna gelince, bir cesaret dedim ve hafta sonu Anatolium'a götürdük bizim kızı. Orada gezerken sesi çıkmayan çocuk eve dönüş yolunda bir ağzını açtı ki çığlık çığlığa ağladı. Sakinleştirdim ve kaç ay sonra ilk defa anneme gittim akşam oturmasına, yine annemlerde ağlamayan cimcime kalkarken kıyamet kopardı. Sanırım bizimki gezmeyi sevmiyor :)
Dışarı çıkarma konusuna gelince, bir cesaret dedim ve hafta sonu Anatolium'a götürdük bizim kızı. Orada gezerken sesi çıkmayan çocuk eve dönüş yolunda bir ağzını açtı ki çığlık çığlığa ağladı. Sakinleştirdim ve kaç ay sonra ilk defa anneme gittim akşam oturmasına, yine annemlerde ağlamayan cimcime kalkarken kıyamet kopardı. Sanırım bizimki gezmeyi sevmiyor :)