Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

Selam kızlar, uzun zamandır giremedim internete. Bebişime mevlüt yapıcam onun hazırlıklarıyla uğraşıyordum. doktor tavsiyeleriniz ve cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Doğum doktorum Recep Bey Jimer'de Arif Canan'ı önerdi. Bugün kızımı ona götürdüm. İlk muayenemiz güzeldi. Bugün Rotavirüs aşısı oldu kızım ağızdan. Korkuyorum bir şey olcak diye.
Dışarı çıkarma konusuna gelince, bir cesaret dedim ve hafta sonu Anatolium'a götürdük bizim kızı. Orada gezerken sesi çıkmayan çocuk eve dönüş yolunda bir ağzını açtı ki çığlık çığlığa ağladı. Sakinleştirdim ve kaç ay sonra ilk defa anneme gittim akşam oturmasına, yine annemlerde ağlamayan cimcime kalkarken kıyamet kopardı. Sanırım bizimki gezmeyi sevmiyor :)

antika bu ne macera ay o muftağın halini düşünmek bile istemiyorum.
benim başıma gelse çıldırırdım heralde neyse temizlenmiş ya inşallh çıkmıştır o lekeler
ben çok memnunum katı meyve sıkacağımdan ama bellimi olur allah korusun..
burcu senin kız gezmeyi sevmiyor anladığım kadarıyla anatoliumda bile ağladıysa
arda deliriyor oaraya özelikle çocuk bölümüne cin çarpmış gibi bakıyor etrafına:15:

akşam eyvah eyvha gittik bomba gibi bir film 1.ncisinden çok çok güzel eşim bile kahkaha bastığına göre
beni düşünün artık:84:

Son düzenleme:
antika bu ne macera ay o muftağın halini düşünmek bile istemiyorum.
benim başıma gelse çıldırırdım heralde neyse temizlenmiş ya inşallh çıkmıştır o lekeler
ben çok memnunum katı meyve sıkacağımdan ama bellimi olur allah korusun..
burcu senin kız gezmeyi sevmiyor anladığım kadarıyla anatoliumda bile ağladıysa
arda deliriyor oaraya özelikle çocuk bölümüne cin çarpmış gibi bakıyor etrafına:15:

akşam eyvah eyvha gittik bomba gibi bir film 1.ncisinden çok çok güzel eşim bile kahkaha bastığına göre
beni düşünün artık:84:

Ayyy walla anlamadım ki canım, sorun arabada herhalde :) Bugün doktora götürdük hastanede sessizdi eve döneceğiz arabaya bindik yine başladı bağırmaya yürüyerek mi götürsek her yere ne yapsak :))
Bir de bir şey soracağım kızlar size. Ben kızımı oto koltuğuna oturtmuyorum daha çok küçük diye sizler oturtabiliyor musunuz?

canım benimki oturuyordu koltuğunda ama artık aklı eriyor oturmuyor.
zaten arda eşimin kucağında arabayıda beraber kullanıyorlar:52:
benim kucağımda bile oturmuyor zaptedemiyoruz.
eşim alıştırdı şimdide vazgeçiremiyoruz,arda fena kök söktürüyor eşime
ama oto koltuğuna alıştır canım sonra sen rahat edersin.
arabada sıkılıyor o zaman sadece arabada ağlıyorsa.
bu arada ne kadarlık senin bebeğin

canım benimki oturuyordu koltuğunda ama artık aklı eriyor oturmuyor.
zaten arda eşimin kucağında arabayıda beraber kullanıyorlar:52:
benim kucağımda bile oturmuyor zaptedemiyoruz.
eşim alıştırdı şimdide vazgeçiremiyoruz,arda fena kök söktürüyor eşime
ama oto koltuğuna alıştır canım sonra sen rahat edersin.
arabada sıkılıyor o zaman sadece arabada ağlıyorsa.
bu arada ne kadarlık senin bebeğin

Benim yeğenim var onun da adı Arda. O da inanılmaz hareketli ve akıllı demek ki bütün Arda'ların ortak özelliği bu :) Senin oğlan işi biliyor şimdiden babasının arabasına göz koymuş. Benim kız daha 3 aylık canım.

günaydın hanım hanımcıklarrr....
kaderim çıktı çıkmasınada benimde canımı çıkardı. Allah'tan mutfakta halı falan yok yoksa mahvolmuştum.
burcucum ben devrim'i ilk 4 aylıktı oto koltuğuna yarı yatay pozisyonda oturtmaya başladım o gün bu gündür çookkk hasta olmadığı sürece kucağımda yolculuk etmedi hiç.zaten genelde onu koltuğuna bağlar bizde eşimle öne geçeriz, öle alıştı ölede gidiyo.ama gerçekten alışırsa çok rahat bir durum. çünkü aynı kiloda kalmıyolar malum :1:
kaderim dua etsin eşin sadece direksiyona el koymuş ya dümenede el koyarsa nolcak :1:
bizimde başımız bu aralar benim sıpayla dertte iki üç gündür adet edindi çığlık çığlığa ağlamayı. yok bağırmasına uykusuzluğuna alışmıştık ama bu çığlık olayı bütün evi zınavadan çıkarmaya başladı.bişey istediğinden falanda değil ölesi durup dururken bir başlıyor birden en az bi saat avazı çıktığı kadar bağırıyor ne zamanki iyice kösülüyor kızarıyor tabi bizide çıldırtıyor ondan sonra hiç bişey yokmuş gibi birden susuyor. bişey mi istiyor diyoruz yok açmı yok, altımı hayır sadece bağırıyor ve dışarı çıkmak falanda kar etmiyor arabada falanda bağırıyor çünkü nedendir yada napcaz bilmiyoruz.:50:

selam kızlar nasılsınız pek bi sessiz kalmış buralar..şu an annemdeyiz bi haftadır öykü eşim ve ben tatilde gibiyixz burda arada çıkıp geliyoruz böyle..
eve pazar günü döneceğim cimcimem nerdesin yazmamışsın hiç..özledim hepinizi..
ben pazar bi döneyim enn kısa zamanda görüşelimm

bu arada dün jale hanıma gittim ziyaretine muhteşem görünüyordu acıbademden çok memnun ve herşeyini ottutturmuş çok şekerdi herzamanki gibi..onu öyle görmek beni çok mutlu etti çok seviyorum ben doktorumuuuu çok:nazar:
bundan sonra ben de acıbademdeyim..ve muhtemelen öykü yü de acıbademe götürebilirim..gerçi ayfer hanımdan çok memnunum ben ama jimerden çok soğudum :( bakalım düşüncedeyim bu konuda....

Revolution, inşallah ben de alıştırabilirim oto koltuğuna ama ben kusar ya da ağlar diye ön tarafa geçip oturamam biraz evhamlıyım aman bir şey olursa felan diye.
Ahh sorma o ağlamaları bizim kız da uykusu gelince avazı çıktığı kadar bağırıyor sonra birden susup uykuya dalıyor sadece 20 dk. uyduktan sonra emmek istiyor. Gece yarılarına kadar çığlıklarını geçirmeye çalışıyoruz :)

Beyaz Melek, Jimer'den neden soğudun? Biz Ayfer Hanım'ı bırakmış Medical'e gidiyorduk ben de oranın kalabalığından bezdim şimdi tekrar Jimer'e geçtik Arif Bey'e gidiyoruz. Sen soğudum deyince bir sorun mu var diye merak ettim.

valla akşam üzeri girdim melekcim yazamadan çıkmak zorunda kaldım eşim bizi atta götürdü :35:annemdeydim 2 gündür bugün bende jale hnma uğrıycaktım vakit yetmedi bugün 5.5 saat rentıptaydık ve atatuğ çiş yapmasını bekledik aman o ne bitmez çileymiş...kuzum korktu sıkıldı eşimle beni çok üzdü bugün :30:eşim bir ar dr. arayıp idrar tahlili yaptırmsak bile demiş kızmışta:74: sondan mı başladım ne :))) rutin kan idrar tahlili için rentıptaydık bişeyimiz yok yani :33:

valla melekcim bende 5 yıldızlı otelde gibi hissediyorum annemdeyken kendimi eşimde bayılıyor 5 çeşit yemek var burda diyor anneme evde özel günler hariç hep tek yemek deyip kızdırıyor beni :52:

cnm dr. değiştirme konusunu görüşelim bir ara benim arkadaş hepsinee götürdü pek memnun kalmadı hoş benim arkadaşta sorunlu biri ama :47:

oto koltuğu konusunda kendi nacizane fikrim valla kızlar hni tabiri caizse patlasada o koltukta oturmak zorunda ben hastaneden çıktığı günden beri bu güne kadar ( ki hepiinizde bilirsiniz ) o koca oto koltuğuyla gezdim taksilerde bile...izmire giderken çok ağlamıştı da almıştım koltuktan eşimde bırak cnm ağlasın sen ömür boyu ağlıyacağına o bir gün ağlasın demişti de kocaman br öpücüğü haketmişti...

şimdi yeni oto koltuğu bakıyoruz hem arabamızı hem oto koltuğumuzun değişme zamanı :)))) ama en kötüsü arkada oturacak çocuk kesinlikle ama kesinlikle sinir olurum çocuk önde anne veya büyükler arkada gezerler ya çocuklarını çok severlermiş gibi sinir olurum çocuğun aslaaaaaaaa ön koltukta işi yok arkada otusun varsın oto koltuğu olmasın...

valla sakın kızmayın bana ama önde çocuk gördüm mü çok kızarım en kötü ihtimale arkada otursun :43:oto koltuğu olmasa da zarar görme şansı daha az memleketimde ne ...........şöförler var aman aman ödüm kopuyor :44:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız biz pek iyi değiliz yani duru bugün korkuttu beni dr gidicektim kontrol için gitmedim sabah kahvaltı ettirirken bir istifra etti çok üzüldüm duru yemek yediği zaman sanki kendim yemiş gibi mutlu oluyorum hiç alışkın değilim yavrumu öle görmeye babamızda dedi sanki ameliyat olucan gitme doktora (babannemiz bakıcak duruya ben hastanedeyken ondada istifra filan eder diye babannesi ölür kahrından)bırakıpta gidemedim arkadaşa gittim yasemin parka ayy çok mutlu oldu sokağa çıkmayınca çocuk kafayı sıyırıyor illa gezecek kime benzemiş bilmem :))):1:
şimdide babası uyuttu gayet iyi gibi ama bakalım yarın inşallah olmaz bişey kuzuma :nazar:

günaydınnn...
burcucum benimki bişeyi olduğundan yada istediğinden bağırmıyo artık maşallah derdini anlatabiliyo öylesine çıldırıyo bu durumda ben çıldırtıyo.
melekeçim ohh ne cici keşke benimde aynı lüksüm olsa. cimcimem beniki mutfağa ben girdiğimde öle mutlu oluyo çünkü en az üç çeşitle çıkarım ki tatlısını saymıyorum bile. ahh ahh bazen bu evin neyiyim anlamıyom diyom gülüyolar.
oto koltuğu olayına gelince bende sana katılıyorum canım önde çok tehlikeli.ama oto koltuğuda olmalı eğer o arabayı alacak parayı buluyorlarsa elbet üç kuruşta koltuğa verebilirler.
burcu seninki daha küçük arkada yanlız kalmak için şçle bi 7-8 aylık olsun ondan sonra rahat rahat bırakırsın ama kısa yolculuklarda yine yanlız bırak koltuğunda çünkü nasıl alışırsa öle gider.
neyse kızlar prangalarım beni bekler ben kalkayımda öğlenin yemeğini hazırlayayım. :1:

selam kızlar.
melekcim jale hanım hakkında güzel haberler almak beni gerçekten çok mutlu ediyor.bende çok seviyorum kendisini.malum hamilelik uzun bir süreç.bunun önceleri sonralarıda var.jale hanımla jimer bu yüzden güzeldi.alışmıştık.:16:
bizede yeni koltuk gerekiyor kızlar.kızım artık büyüdü puseti küçük geliyor.arkaya zaten zor sığıyoruz .iki koltuk arkayı tamamen kaplıyor.kızımada alınca ben artık öndeyim.:81::81:
cimcimecim giden cüzdan olsun canımda her defasında oevrakları yenilemeside var.bende çok unuturum herşeyi.hele pazarlarda bırakıyorum yanımda kim varsa topluyor arkamdan.iyi daha hırsıza denk gelmedim.beni keşfedemediler daha.:9:
revolecioncum bende olsam atardım sinirden meyve sıkacağını.fritözü en çok üç kez kullanmışımdır attım çöpe yazık ona verdiğim paraya.sulu süpü:94:rge aldım roventanın daha taksitinin yarısı duruyor.hiç memnun kalmadım.gittim bosh aldım yeni.en son çıkanından.çokta memnunnum.birazda şans işi ama markadanda şaşmamak lazım.
kızlar iş saatim geldi.hepiniz kendinize iyi bakın kuzucuklarınızada iyi bakın.:16::16::16:

slm kızlar...şu anda o kadar mutluyum ki anlatamam cüzdnım bulundu meğerse apartman boşluğunda uyuyormuş cüzdanım sanırım eve gelirken atatuğun pusetindeydi çaktırmadan atmış kimsede görmemiş çok ta ki apartmanı silen abla görene kadar kimliklerimizi çıkartmıştık karakola da gitmiştik bir dünya telaş :52:bi de o kadar senaryo gelitirildi üstüme şirket bile kurdurdu babam :36::36:

kızlar karakoldan fotokopilerini taşı dediler ya da ehliyeini sadece tc kimlik no ezberle resmi yerlere giderken al yanına dediler 5 yaşında çocuk muamelesi gördüm :52::52:

antikacım tabiki öyle ama 3 çocuklu aileler ne yapsın karavnmı alsın :52:oto koltuğu çok türkiyeye uygun bir kavram değil mlesef hani taksilerde de zorunluydu siz hiç bir tkside gördünüz mü? onun için çok önemli değil dedim ama çocuk dedin mi en az 12 yaına adar paşa paşa arka koltuğa

sedacım olur öyle şeyler belki midesi bulanmıştır olur öyle şeyler ama tabi ki gözlem altında tutmakta da fayda var...umarım bişeyi yoktur durunun cnm...geçen gün atatuğun da emziğine saç dolanmış br öğürme bir öğürme..:30:belki durucukta fazla filan yemiştir. :30:aaaa sedacım o gezentiden bir tane de bende var yemek yiyip dış kapıda beliyor biraz daha büyüsün sanırım kahvaltıyı da dışarı da yapıcaz korkarım :24::24:

Selam kızlar, nasılsınız? Ben bütün gün temizlik yaptım. Annem geldi Allah'a şükür bizim bıcırığa baktı ben de işlerle ilgilendim ama şimdi yorgunluktan ölüyorum. Hemen uyumak istiyorum ama ne mümkün benim minik cadı gece 01:30'dan önce uyumaz :)

Cimcime, cüzdanını bulmana sevindim.

Seda, kuzuna çok geçmiş olsun.

Oto koltuğu hakkındaki fikirleriniz için de hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

ah cımcımem hadı gozun aydın bulunms bu arada aılen haklı cnm hıc 3.sayfa haberlrnı okumuyrsn sanırım zaten sana yanmam ben atatuğuma yanarım dılek sızın eve kamera koymak lazım valla cem yılmaz halt etsn bu arada canımcm kıtapların bende daha btrmedm canım eğer lazımsa hemen getrym emanet ya ben cok tıtızlenrm sedam cok gecms olsn bu hafta havalar ıyı bız neden gtmdk pazara kaderm hemen bana o arkadasının gıttığı akupnktr doktoru ben bahar hasthnesıne gdyrm fakat sadece kulağa takıyrlar ya bu angellar nerde kızlar elıangelm leadangelmmm nerdesnzz

iyi geceler canlarım :)) nasılsınızzz biz iyiyiz şükür allahıma bugün kayınvaldem geldi duruyu annaneye bıraktık temizlik yaptık onunla evdeki halıları sildi allah razı olsun ben yanlız yapıcaktım o duruyu aldı sonra aneme bırakmış için yara senin diyor 2 sene önce sezeryan oldum yaaaaa :)))))))
kayınvaldeme çok tuhaf geliyor sezeryan doğum çok büyütüyor gözünde hiç kıyamıyor
abimin eşide ayyy seda sanki baypas ameliyatı oldun diyor:1: :1: :1:
duru uyudu şimdi babasının dizinde çok yoruldum bende yatarım birazdan yarında çoook işim var
önümüzdeki hafta misafir haftam pazartesi cuma cumartesi doluyum :)
kızlar ayarlayın gün çarşamba perşembe buyrun beklerim ledangelde gelmiş olur inşallahhh

Back
X