- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.161
kaderm cnm basınız sağolsn cimcimecm hakkaten cok öfkelısın korktum senden:)insnlrn yasamına saygı duyuyrm artık neden gitti ne oldu vs..o kendisini ilgilendirir.ama su konuda haklı olabilirsn o yasta bır oğlun varsa attığın her adımı 2 kez düşüneceksn velhasılı sempatık delı dolu cıvıl cıvıldı ınsan olarak kaybettiğimize üzüldüm dun burada onunla ilgili yazılaı okuydm cok enterasan bırsey oldu hanı su oktay usta varya (yemek programı war)ona katılmıs burdakı arkadaslardan bırı lınkı wemıs oradan acıpo baktım bebeğim ağlyr hep diyor defne oktay ustaya oktay ustada bebekler ağlar vs..diyor biliyormusun bizim bilmediğimiz göemediğimiz seyler bebeklere malum olurmus diyor oktay usta defnede ayyy ne olucak banamı birsey olacak diyor
gözyaslarıma engel olamadım işte hersey boş kocaman boşşşşşşşşşşşşşşşşşşş olay layıkıyla kul olabilmekte..keske layıkıyla kul olabilsem rabbime:
sigara olayına gelince malum grip oldum feciyim bide defne nin veaftını duyunca oğlum büyüyücek annem sigaradan öldü kendi zevkini düşündü beni düşünmedi diyecek diye kac gündür içmedm ama bgn markete cıkmıstm aldım öyle bakısıyorum paketle bırakcm inş ablam mali müşavir mnc diye bi firamaya bakıyor en cok sattıkları ürün sigara tiksindiriciymiş denesem mi?bende zaten ağız tiyakiliği war okuldayken içmezdm eve gelince içerdm hamileykende içmedim ne büyük salaklık kendi paramla kendimi zehilyrm
artık annemın beddualarını duymakktanda utanıyorum artık kendisi olayı genele bağlamıs durumda direk ömerde kokain içsin senin için yansın diyor
bende direk ortamdan kacıyorum
sist nazdan haberı olan varmıııı