Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sel, bloğunu şimdi okudum..öğle paydosu olduğundan kimsecikler yok ve rahat rahat göz yaşlarımı döktüm...
cnm bnm,hayat sana hep güzellikleri sunsun..hep mutlu ol...Anneciğin Nur içinde yatsın,Rabbim günahları varsa affetsin ...

buda bizim gelin diğeride ben abimin kınasında giymiştim boşnak şalvarı çok özenmiştim
nasıl güçültücem la bunu

Son düzenleme:

caniko bu dimi sorduğun..şimci okudum...

bnmki düğün dernek sevmez düğün yapmadık biz ondan biliyon..bende sevmiyom pek die...
o yüzdendirki kandırabilirmiyim bilmiyorum..bi soruyum olur mu? sen git ben gelmicem de diyebilir,kesin gelmek istemez çünkü..yalnız yollamayada bilir bilmiyorumkismile
nerede bu kına sen bi de bakalım ben çıtlatayım..

biricik naaptın sen..hızlı resim yükleden seçtiysen 15'' olanı kaydetseydinya...sayfa göçtü

kına elbısemıde eklıycemm beklen azz

nan bırııcık kucuk ekle sayfanın ıcıne ettın he

Sağol canım amin inşallah.
Ağlatmak istememiştim sizi

cutecim...bana geldiniz ya...çok yakın oraya....
hani demiştim annemlerin evi şu karşıdan görünen yer...amannn navigasyon diye bir şey var bacım bulursun çok rahat...
eğlenceli geçiyor diye gel dedim şekerim :)))

canmm tatil nasıldıı
iyice dinlenemedin galiba ((
yine başlamış ağrılarr

saol cnm yok tatilim çok güzel geçti,sanırım rahatlığa alıştım bu uyuz masaya oturunca ağrılarım başlıyo işte...o yüzden diyorumya ev hanımı olmaya zorluyo hayat die...
şuan sırtıma bıçak saplıyolar sanki inan :çok üzgünüm: fıtığın sebepleri bu ağrılar...bıktım artık..

cnm bnm çok saol ..bende senle karşılıklı oyanayamadık düğün dernek denk gelmediya ondan heves ettim bi an ama aklıma geldi işte bnmki,1.derece akrabalara anca zorla götürüyom..benide öyle bir ortama tek başıma yollamaz sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…