Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım bak ebnde bundan var... pimapenciler takıyordur sanırım.. çokta pahallı değil taminimce... bizde sürekli açıktır... zaten sineklik gibi düşün... istersen tamamen o sinekliğide kapatabilyorsun..
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

hamışş olamam
hastalığım yenı bıttı dızı neyımde cekmedık bayadır cnk belım ağrıyo eşim gelene kadar ben uymş oluyom falan
:bbo:test alsam mı
ama emınım deılım yaa
ılaçlar hep ağır onların etkısı mı acaba
iğnemde cok ağırmışş

ya çözemiyorum yaaa duvarlarım falan leke olmuyor ama eşyalarım hep yeşilleniyo.ve evim yeni bina kızlar yaa kafayı yicem bu mütahiti ben varya:gitme:
kim anlar kime danışsak çözer bu sorunumu

gulsnn aynen bızımkıde ondan
böcekte gelmıyoo havada ıyı alıoo
yalnız ses cok alıyo o ayrı sessız olmak lazım

benım hep banyoda bornozm hep nemlı dırek oraya asarım kışın koltğn ustnde kurutup asarım hıc sorn olmadı,
eşimin yenı aldığı tşört öle oldu 2.yıkamada kalktı

gülsünüm banyomu camı hep açık zaten ama hava alacak yer yok.balkonun camlarını açıyom

ya kızlar bunaltıyorum sizi belkş ama inanırmısınız mutfak dolaplarımın içi küf kokuyo bardakların old yere baktım dolap yeşil yeşil olmuş nie benim başıma geliyo yaa
Canım benim kışın gardrobumun içinde olmuştu, birde oturma odamın bi duvarının süpürgeliğinin üstünde oldu.
Ama yaz olunca geçti. Napılır hiç fikrim yok, bol bol havalandır canım evini, bana öyle demişlerdi.
yaa ben harbıden hamışş olmayımm
yemek yedım mıdem blanıyoo
Ciddi misin? hihoyyyt

alakasız bişi sorucam banyonuzda bornozunuz hafif nemli bıraktığınızda küf küf oluyomu nokta nokta
senin evde bi sorun var bence kesi,daha öncede yazdım cvp vermedin..baktırdınızmı eve kaçak tesisat sorunu olabilir,yada zemin katta isen topraktan çekiyodur..niye o kdr rutubet olurki bi evde dolaplarım yeşil falan dedin..anlam veremedim...
ben bornozları kullandıktan sonra yıkamıcaksam kurutmalığa asıyorum ,kuruduktan sonra banyoya asarım..hem havalansın severim eşyayı...

benim banyomun penceresi arka balkona bakıyor kızlar.arka balkonumda kapalı camekanlı

benimde saolsun yangın merdivenine bakıyo bende rahatsız oldum biri iner falan die kapattım köpükle,soğukta geliyodu kışın..şimdi pencerem yok maalesef kapısını açık tutuyorum diğer camları açıyom havalanıyo..zaten büyük banyom oda gibi pek havasız olmuyo..

çok saolun kızlar ufak bi sorun gibi ama bütün dünyamı karartıyo çok mutsuzum bu sorun yüzünden.evime giriyorum holüm leş gibi kokuyo küf kokuyo utanıyorum artık

tatlım 3.kattayım.ama 2.katta gibiyim işte zemin,giriş kat,onun üstündede ben varım.benim alt katımdakindede çok oluyodu kiracıda sonra o taşındı.ama benim üst katımdakilerde yok.tesisat olayını nasıl araştırtıcazki kırıp dökerlermiki evi.bence duvarlardanda olabilir ya alçı çekildiyse olabilirmi?

bakın hemen sılcem kızlar
kına kıyafetım bındallımın resmı henz bende yok abımlerden alınca koyarım

Son düzenleme:
gülsünüm benim banyodada ondan var

böcük ee yeni bitmiş adetin ilaçlarda yapabilir bekle biraz

biricik bi usta falan çağırıp gösterseniz tavsiyede bulunabilir rutubet önleyici boyalar falan var benim teyzemin önceden oturduğu ev korkunçdu tavandan şıp şıp damlıyodu mobilyaları beyazdı mahvoldu kendi evinizmi kiradamısnız

Kime soruyorum ayrılırken
Aramıza girip ağlaşıyorlar
Tanıyamıyorum dostlarımı
Bizi çöpe atıp anlaşıyorlar
Seviyorsun her önüne geleni
Arıyorsun değerini bileni
Bu zamanda tabiata güvenip işe başlanmaz
Gidiyorsun iki kapı öteye
Dönüyorsun bir acemi köleye
Güvenirsen her önüne gelene yüzün aklanmaz
Sana bir önerim olacak hayatında mikropları at
Bu canda görür aşkı yok edeni
Efendi gibi haddini bileni
Görünce gözüm aşkı hakedeni öpesim geliyor
Zavallı değil haysiyet olanı
İçinde yüce şahsiyet olanı
Görünce gözüm aşkla yokolanı
Çoşasım geliyor…

Hadi kopuyoruz kızlar zemuszemushihoyyyt:teytey:

biricik bak canım belki sana yardımcı olur

1. Rutin olarak küf oluşumunu kontrol edin. Özellikle yağmurlu geçen mevsimler boyunca, tüm odaları, tavan arasını ve bodrumları dolaşın ve herhangi bir sızıntı, nem oluşumu ya da küf belirtisi olup olmadığına bakın. Karanlıkta kalan köşeleri ve yarıkları kontrol etmek için güçlü bir fener kullanın.

2. Sızıntı ve nem oluşumunun nedenlerini belirleyin ve çaresini bulun. Çatlakları, su sızdıran çatıları ve pencereleri ve diğer nem ile su kaynaklarını kabaca tamir edin. Gerekirse ilave yalıtım yapın. Eğer havalandırma sistemi probleme yol açıyorsa, klima, kurutucu ve aspiratör kullanın.

3. Etkilenen yüzeydeki küfü elektrik süpürgesiyle çekin. Süpürgenizin fırça aparatını kullanın ya da bölgeyi sert bir fırça ile ovalayın.

4. Küflerin üzerine beyazlatma solüsyonu sıkın. 7,5 litre suya yarım bardak çamaşır suyu ekleyerek oluşturduğunuz solüsyonla küflü bölgeyi silin, süngerle ovalayın ya da spreyle sıkın. Daha sonra temiz suyla durulayın. Bölgeyi iyice kurutun.

5. Küf geçirmez boyayla etkilenen duvarları ve döşemeleri boyayın.

6. Etkilenen eşyaları, mobilyaları dışarı çıkarın ve mümkünse güneş ışığına bırakın.

7. Küften etkilenen kumaşları sıcak suyla yıkayın ve yıkama talimatlarına dikkat ederek, beyazlatıcı kullanın.

8. Küfü önlemenin en iyi yolunun evinizi kuru, temiz tutmak ve odaların iyi havalanmış olması gerektiğini unutmayın.

o bornozdaki lekeler benimkinde yok ama kocişinkinde var
o da ıslak ıslak banyoda bırakıyo ondan
kaç kere yıkadım çıkmadı küf lekesi belli
ıslak ıslak banyoda bırakıyo napiyim sürekli peşinde gezemem ya her gördüğümde alıp içeriye götürüyorum ama bazen görmediğimde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…