Canım benim kışın gardrobumun içinde olmuştu, birde oturma odamın bi duvarının süpürgeliğinin üstünde oldu.ya kızlar bunaltıyorum sizi belkş ama inanırmısınız mutfak dolaplarımın içi küf kokuyo bardakların old yere baktım dolap yeşil yeşil olmuş nie benim başıma geliyo yaa
Ciddi misin? hihoyyytyaa ben harbıden hamışş olmayımm
yemek yedım mıdem blanıyoo
senin evde bi sorun var bence kesi,daha öncede yazdım cvp vermedin..baktırdınızmı eve kaçak tesisat sorunu olabilir,yada zemin katta isen topraktan çekiyodur..niye o kdr rutubet olurki bi evde dolaplarım yeşil falan dedin..anlam veremedim...alakasız bişi sorucam banyonuzda bornozunuz hafif nemli bıraktığınızda küf küf oluyomu nokta nokta
benim banyomun penceresi arka balkona bakıyor kızlar.arka balkonumda kapalı camekanlı
senin evde bi sorun var bence kesi,daha öncede yazdım cvp vermedin..baktırdınızmı eve kaçak tesisat sorunu olabilir,yada zemin katta isen topraktan çekiyodur..niye o kdr rutubet olurki bi evde dolaplarım yeşil falan dedin..anlam veremedim...
ben bornozları kullandıktan sonra yıkamıcaksam kurutmalığa asıyorum ,kuruduktan sonra banyoya asarım..hem havalansın severim eşyayı...
benimde saolsun yangın merdivenine bakıyobende rahatsız oldum biri iner falan die kapattım köpükle,soğukta geliyodu kışın..şimdi pencerem yok maalesef kapısını açık tutuyorum diğer camları açıyom havalanıyo..zaten büyük banyom oda gibi pek havasız olmuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?