Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kardeşimin düğünü için aldığım elbiseyi eklemiştim tatlım ben ya...
görmedin mi acaba???
bende görmedim

hmm bumuydu cnm..bunun lavanta olanını aldın dimi sen ayakkabılığa..bizim aldıklarımız şeftalili pek fresh değil yani..ayakkabılık için fresh lazım..şeftalileri arabaya koyarım artık..bunu alıyım ozmn ii oldu foto koyduğun...
ben ev için spreyini alıyorum bunun lavanta olan..oda bayaa kalıcı oluyo...
başım ağrıdı valla az önceki konudan ağrı kesici içtim,
selcim bekleyemedim yazını işim çıktı ,çıktım..okudum ama isteyenlere tez zamanda nasip etsin Rabbim..

sel cim
bende desem bi pazarda gerile gerile uyuyamıyoruz hep bişeler hep bişeler
ama bu pazar kaçarı yok
bide ben eve yeni taşındım ya yalnız kalmaktan çok korkuyorummm...
rabbim sabır versin sana
peki onunla sende gidiyon mu

sel neden öyle tatlım eşin?çokmu anneci? başka kardeşi falan yokmu.bende eşime kızıyom bazen kimseye gitmek istemiyo die hee bu erkeklerinde bi ortası yok heralde.bizimkide anasında bilem kalmaz

cnm bi arar aynı durumu yaşadım bende
ne yaptım biliyomusun hep o bi iş çıkarmadan program yaptım evde kalmamaya çalıştım haftasonları
sende süpriz mahiyetinde program yap
olmadı arkadaşlarını davet et ama eşine ben davet ettim deme :))
zamanla oda alışıcak sana ayak uydurcak

güle güle kullan tatlmm...

poff canm kötü yaa
arada olsa neyse de
neyse sen moral bozmaa eşine yalnız kalmak istediğini söyle..
evde vakit geçirelim dee

pazarlarını işimiz acil deilse uyumaya ayırıyoruz biz :))))
öğlene kadar uyuyp sonra hallediyorz hehehe
uykucuyuz bizz:asigim:

Amin canım, bilmiyorum yaa adam hep bbiyerlere gitsin
Evet enide götürür, zorla bazen. Ben dün akşam anneiyle konuşurken duydum zaten, bana sende gel demeye yüzü yok
ama anladı sinirlendiğimi hiç bozuntuya vermedi
sel neden öyle tatlım eşin?çokmu anneci? başka kardeşi falan yokmu.bende eşime kızıyom bazen kimseye gitmek istemiyo die hee bu erkeklerinde bi ortası yok heralde.bizimkide anasında bilem kalmaz
Evet canım çok anneci, hatta ilk zamanlar daha anneciydi.
3. hafta annesi bize geledi, sabah gece vardiyasından geldi, yatak odasında ben annemin yanına gidiyorum yatmaya diyecek kadar anneci

sel bizimkilerin aileside Adapazarında..hoş anneleri hep yazlıkta kalıyo ama kurban bayramında Adapazarına gidiyoruz hep akrabağları orada..
doğum yeri Adapazarı..
konu bakımınan haklısın ,aileleri bişi siteyince hemen yapmaları gerekiyomuş gibi davranıyolar...bizde de konu farklıydı ama bişi istediler bende dedimki artık biz varız ,önce biz sonra ailelerimiz..bizim huzurumuz önemli olan...
aileler tabiki bizim herşeyimiz ihtiyaçlarında koşucaz ama çok büyük bişi değilse önce kendi imkanımıza bakıp öyle uygulucaz dedim..tamam dedi..
bağlantı işini başkası yapamazmı yani..bi onun için koştu koştur gitmeye gerek yok bencede

hayır zaten sizin vereceğiniz yol ücreti ile biri tutulsa bağlar ki ,hiç konu komşusu yokmu..Adapazarı küçük bi yer komşuluk ilişkileri sağlamdır..

Denemedim mi sanıyorsun balım. Benim derdim başbaşa kalmak, bişiler paylaşmak. o hep bi yere gidelim, birileri gelsin, lak lak yapsın falan.
Çok konuştum hayatım çok...

saoll gülsüncüümmmopuyorumnanaktan
rica ederim canım...

gülsün gerçekten güzel kokuyormu alıyomu kötü kokuyu
canım ben çok beğeniyorum... açtığımda dolap bundan kokuyor.... çok pahallı değil sonuçta.. al dene şekerim:))

evt canım..bu.. ben lavanta olanını arkadaşıma aldım... kendime çiçek kokulusnunu aldım.. victorian rose.. krem renkli olanı... ama lavantayıda gardrobuma almayı düşünüyorum:))

canım bu kadar takma kafaya... konuyuda açmak istemiyorum tekrardan.......

hayır zaten sizin vereceğiniz yol ücreti ile biri tutulsa bağlar ki ,hiç konu komşusu yokmu..Adapazarı küçük bi yer komşuluk ilişkileri sağlamdır..
Bende Adapazarından geldim zaten izmite gelin olarak. Olmaz mı yaaa heryeri komşu yaparlarda. am benim ki hangi akla hizmet böyle yapıyor anlamadım.
Ben anneme giderim hafta sonu çok sinirliyim kızlar ya valla, ağlicam zor tutuyorum kendimi

bnmkide aramaz sormaz ,hoş onlarda pek aramıyolar..ben arıyorum hep,herşeye rağmen...
ama bişi istedilermi hemen alır kargolar,çok lazımmış gibi..

sel cim senin işin zor gibi
bu konuyu ancak eşinle konuşarak çözebilirsin
tabi anlayışlı değilse sabaha kadr konuş anlamaz
işllh kafasına dank ederde öncelikleri kendi yuvasına ayırır cnm
üzme kendini zamanla oda olur eminim...

Denemedim mi sanıyorsun balım. Benim derdim başbaşa kalmak, bişiler paylaşmak. o hep bi yere gidelim, birileri gelsin, lak lak yapsın falan.

Çok konuştum hayatım çok...

canım şöyle yapsan peki...

hafta sonunda onunla ilgili çokkk özel planların olduğunu falan dile getirsen..... çok özel bir hafta sonu yaşatsan onaa....... şöyle tadı damağında kalacak şekilde....süprizlerle dolu.... belki fikri değişir...

sellll aynı olayda bizdede vardı
bi gün dedim ki sen git ben gelmem
içim gücüm var yahu
hep milletimi dandinlicem dedim
o gün bugün eşim sen istersen gidelim diyo
arkadaş ben çalışıyom zaten
kölemiyim beeee

balcımm çok saol umarım hep böle gider

bu arada ben kapalıyım saçlarımın ıslaklığı nirden belli :roflol:

hadi yaa..bak benimkiyle akraba çıkma sen bide

Evet zor...
Biz ayrılırsak bu yüzden ayrılırız
O bu tarz şeylere kanacak bir adam değil.
Çok entresan ama gerçekten değil, keşke olsaydı

balcım hayırlı olsun canım... en kısa zamanda bekliyoruz resimleri... bu arada şansın a limangoda da var çok güzel takımlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…