biricik ne dıon nan sen
benım eşim memleketere gıttığınde neler neler dedım
hatta buraya yazdım sanırım ozmn sen yoktun
ben demekle yazmakla kalmam uygularım
hava olsn dıede demıyorm
bizim gelinlerimiz bize neler söylicek bakalım kızlarrr
bu devran hep böyle sürüp gidecek...
herkes kaynanasından çekmiştir gelinime çektirmicem der ama gelinide çeker gelininin gelinidekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Gülsün kız ilerdede kardeşinin hanımı kıskanır sizi hediyeler alıyo ediyo değer veriyo size die.bu devran böyle sürüp gider.kısır döngükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahahaha olur valla... bir bakakrm benim kardeş olmuş hanım köylü:))
kızlarr artık kapatalım konuyu... bunun sonu yok..
pasaklıcım.. yarın son gün.. tatile gidiyon.. hemide bodrumaa... ohhh..... bir sürü ünlü görcen kızz... kuzenim ve eşi de gidiyorlar.... çok eğlencelidirler.. sıkılırsan takıl onlaraa:)))
bizim gelinlerimiz bize neler söylicek bakalım kızlarrr
bu devran hep böyle sürüp gidecek...
herkes kaynanasından çekmiştir gelinime çektirmicem der ama gelinide çeker gelininin gelinidekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen öyle canım
benim kaynanam ilk zamanlarda ne istersen en güzelini alıcam bana alınmadı dedi
gelinlik alıcam en yii yerden demişti aldı da ama vermedi:roflol:
böcük sende hakket,
bırak kadıncağız sevsin öpsün oğlunu o kdr da değil yani..
o başka bişi..annemde öpmeyi pek sever,abimi beni öper sık sık..bu kez gittiğimizde damadınada sarıldı öptü..bişicik olmaz ondan
keşke bnm kayınvalide de oğlunu,beni falan şöle içten öpse..sevgi belirtisi ölsa şöle
hahahaha olur valla... bir bakakrm benim kardeş olmuş hanım köylü:))
kızlarr artık kapatalım konuyu... bunun sonu yok..
pasaklıcım.. yarın son gün.. tatile gidiyon.. hemide bodrumaa... ohhh..... bir sürü ünlü görcen kızz... kuzenim ve eşi de gidiyorlar.... çok eğlencelidirler.. sıkılırsan takıl onlaraa:)))
kaynanlardan belki kıskannıyoruz zaman zaman kızlar ama biz daha evlat sahibi değiliz yarın öbür gün bizimde evlatlarımız olacak gözümüzde hiç büyümeyen...
sonra el kızı bizede aynını diyecek..bizde el kızına kızacaz...
tıpkı şuan konuşulan konular gibi
nurdan nasıl yanı nan anlamadım bişi
gelınlığı aldı vermedı mı
cute ben cok kıskancım ayoll her gıdışınde yapıyormş bunu
ben bna gelemezdım
eşim annesıne gıttı aylar sonra gördü bıkere öpsün neyse ama her seferınde olmaz
kaynanlardan belki kıskannıyoruz zaman zaman kızlar ama biz daha evlat sahibi değiliz yarın öbür gün bizimde evlatlarımız olacak gözümüzde hiç büyümeyen...
sonra el kızı bizede aynını diyecek..bizde el kızına kızacaz...
tıpkı şuan konuşulan konular gibi