Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende şu beşte beşbuçukta çıkanlara nasıl özeniyorum cumartesi çalışmayanlara hiç boyle bi işi ras gelmedim bugüne kadar

pasaklımm bozma moralinii...
biri izin verdi ve planını ona göre yaptın senn mecbur vermek zorundaa cazgır çıkarırsın kız olmassa :))))

canım inşallah bi aksilik çıkmaz ya iki haftalık tatil ücreti falan verdk de imkansız iptal ettiremem de

bende hayatımda ilkdefa bu yaz tatile çıkacaktım üstelik ewvlendiğimden beri ilkdefada olucaktı herşeyi ayarladım herkese soyledim okadarda hevesliyimki seningibi yağlar koruyucular kızıma mayolar falan neyse eşim iki hafta önce ehliyetini kaybetti çıkmamıza iki gün kalada belini incilti yatıyo boyle kıpırdayamıyo bile havada yağışlı gittmi o hafta ağvaya gidicektik kızım yolda rahat durmuyo diye boyle hvesim kursağımda kaldı içime bi öküz oturdu resmen boğazım düğümlendi dokunsalar ağlıycam bundada bi hayır vardır dedik ve iptal ettirdik mafoldumben

pasaklı ne bahtsızsın kızz(
ama bence seni korkutmak için yapıodurlar bende pek üzerinde durma:..

pasaklı dur bakalım neler olacak yarın
sen keşke hiç açmasaydın sıvışsaydın çabucak ordan
kız senin evliliğine ne oldu anlamadım ki
kurtarılmayacak ne var

hayırlısı olsn casperımmm

pasaklım merak etme bişi olmaz yaa vermışler önceden sende ona göre ayar yaptığını de
otellre ödeme yaptık de salla bişiler işte
k valıdem amelıyat olcak de
ama sanmam sorn olsn sonuçta baştan ızın verılmışş

normalde bizimde bi hafta ama 2 yıldır buradayım ve cumartesileri dahil her resmi tatilde çalışıyorum
bu sefer böyle istedim sonuçta resmi hakkımız 14 gün değil mi?
itiraz etmedi ik müdürü dedim mazaretim var eşimde 2 hafta izinli kendi tercihi değil
iş yeri bu şekilde kullandırtıyor bende onunla aynı zamanda kullanmak istiyorum
ta mart ayında konuştum söyledim sonra haziranda temmuzda bi daha konuştum ok dediler
bugünde evraklarımı imzaladım bi arıza çıkartsın patron bak nası cazgırlık yapılıyormuş görürler

gulsn sanada bı yazamadım hee

düdüklün hayırlı olsun
dizinin diğer adı
düdüklüde nohut bılgın olsn:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…