Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

şuan ki işini bırakıyorsun yani
hayırlısı olsun yeni nere ne zaman başlayacaksın ara verecek misin

hoşbldm canmmm

hayırlı olsun casper görüşme iyi geçmiş heralde..gıcık patroncuğuna hıııhhh yap giderken

çalışma saatleri ve günler nasıl ?
he yazmışın iyi...

saol canmm..
bakalım patroncuk nasl tepki verecekk..
yazmştm tatlm yukardaa
casper hayırlı olsn tatlımm
nan bu işinide bana ver ıstersen
ohhh nerden bulursnuz böle kebap işlerı bılmem

saol canmm
çok da kebap deil ama iyi yinede :))))

Hayırlı olsun canım yeni işin.
İnşallah pişman olmazsın a.s.

saol canmm inmşşş
Günaydın Sel.
Hayırlı olsun Casperycim:)

saol ereğlimm

pasaklı, sel günaydın sizedee

bugün cumamıydı hakket yaa ,bak şimdi daha iyi hissettim kendimi,sırtım ağriyi yine çünkü sabah sabah..

canım belki ilk zamanlar giremezsin ama işlerini oturtun mu alıştınmı bide net varsa girersin inşallah

inş tatlımm
pc başında olcam zaten..
kitap sayfa tasarımı yapıcamm..

şuan ki işini bırakıyorsun yani
hayırlısı olsun yeni nere ne zaman başlayacaksın ara verecek misin

evet canmm saol..
eşimn 1 hafta izni varr onu kullanacakk kullanamasa bile 10 gün falan evimde durayım istiyorumm
ağustos 15 de falan başlarım galiba canmm

mavide gider ayak konusuna yazdığım yoruma eksi repini basmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

casper cım.. saatleri çokta farketmiyor sonuçta... en azından maaşını daha düzenli alcaksın...hayırlı olsun canım..

ayy gulsunnn nan şarkıcı cıktı karşıma:roflol:
tam sayfa acıldı dedım adama bak benım eşim benı öldürürde bu adama yollamaz dıodum ıcımden bıde amma şarkıcı gıbı durmş dıycektımkı
yanlış kişiyi açmışım:roflol:

casper ben seni muhasebedesin biliyodum :S
photosoplamı yapıyon ?

nie sel anlıyo ,se lsen ne iş yapin ? sağlık kurumundamısın ?
Yooo hiç alakam yok canım, ama doktorlara sık gidip geldiğim için sanırım öle dedi böcük
Bel ağrısından bende çekmiştim ama böbrek taşıydı benimki

kızz nasıl becerdin nannnnn onu... gerçi bu doktorda çok yakışıklıydı zamanında... ama şimdide yaşına göre iyi sayılırr:))

casper cım.. saatleri çokta farketmiyor sonuçta... en azından maaşını daha düzenli alcaksın...hayırlı olsun canım..

evet tatlmm
öyle düşündük ortam olarak da güzel..
eşimin iş yerine de yakınn
kocacm ben beğendm sen bilirsin dedii
bende tmm o zaman dedim sildm patroncuğu hemen :)))
ama hakettii...
2 gün gelemedim ya hemen başkasını çağırmş işleri hallettirmiş falan ki çok acil işler deil
çağırıp yaptırmasına gerek yoktu kimseyi...

birileri çağırıyodu maviyi bi yerlerde hatırlamıyom...geldimi bilmem ama biricik eski topiğinden bağsediyo sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…