bal63 SüT KoKuLu KuZuM Kayıtlı Üye 19 Mart 2009 16.741 0 731 Trabzon 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.821 ikraaa .!.: göksü hoşgeldin ada yok kızlar 9 na kadar izne çıktı akşam yazdı ama sanırım siz çıkmıştınız Genişletmek için tıkla... aaa ( ben kaçırdım demek ohh negüzel herkez tatilde pasaklıda gidiyo ..GkSu.. .!.: kızLaar ne Listesi buu sempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... film çekiyoz biz kocişlerimizlede başrolde oynuyoz işte haftasonu kimler çekçek dizi :)) anla işte cnm :) organiksheker .!.: balll benide yaz bayanssulusmile uzun metrajlı bi film çekeriz artık bizde Genişletmek için tıkla... ooooooo sen yeni evlisin tabi uzun metrajlı olcek :)) Cisil .!.: bal ne oluyodu cumaları banada deyiver bakemmmmmm eltimi çok severim ben mükemmel bi kadındır kendisiopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... dizi kız dizii listeler asılıyo :) NNURDAN .!.: Bırdayım kıss özledin dimi beni,:)))) listenin başına koca harflerle yaz nan 3 kere yaz hatta 4 kere:)) Genişletmek için tıkla... özledim beebeemmm wowwwwwwww nurdan gene geldin solladın herkezi ****************NURDAN************************
ikraaa .!.: göksü hoşgeldin ada yok kızlar 9 na kadar izne çıktı akşam yazdı ama sanırım siz çıkmıştınız Genişletmek için tıkla... aaa ( ben kaçırdım demek ohh negüzel herkez tatilde pasaklıda gidiyo ..GkSu.. .!.: kızLaar ne Listesi buu sempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... film çekiyoz biz kocişlerimizlede başrolde oynuyoz işte haftasonu kimler çekçek dizi :)) anla işte cnm :) organiksheker .!.: balll benide yaz bayanssulusmile uzun metrajlı bi film çekeriz artık bizde Genişletmek için tıkla... ooooooo sen yeni evlisin tabi uzun metrajlı olcek :)) Cisil .!.: bal ne oluyodu cumaları banada deyiver bakemmmmmm eltimi çok severim ben mükemmel bi kadındır kendisiopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... dizi kız dizii listeler asılıyo :) NNURDAN .!.: Bırdayım kıss özledin dimi beni,:)))) listenin başına koca harflerle yaz nan 3 kere yaz hatta 4 kere:)) Genişletmek için tıkla... özledim beebeemmm wowwwwwwww nurdan gene geldin solladın herkezi ****************NURDAN************************
UgurBocugu CEYİS BAKANI:) Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 68.593 17 308 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.822 göksu h geldın yok yok hiç ıyı bişi deıl merak edılcek bişi deıl yanı dizi çekımlerının lıstesı:jeyyar: , bal sen yanlış yapıyon ama
göksu h geldın yok yok hiç ıyı bişi deıl merak edılcek bişi deıl yanı dizi çekımlerının lıstesı:jeyyar: , bal sen yanlış yapıyon ama
UgurBocugu CEYİS BAKANI:) Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 68.593 17 308 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.823 nurdan bu enerjın cok sürmez dıyeyım sana nan mübarek gün bugnde sevap almak için diziler dün cekılcektı ben cektım meselaa sabah akişammm ohhhhhhhhhhhh:jeyyar:
nurdan bu enerjın cok sürmez dıyeyım sana nan mübarek gün bugnde sevap almak için diziler dün cekılcektı ben cektım meselaa sabah akişammm ohhhhhhhhhhhh:jeyyar:
sel 🦁🧚♀️ Kayıtlı Üye 31 Ocak 2008 9.980 1.381 698 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.824 Kızlar kardeşimbende ya, evi temizlemiş, yemekde yamış, gitcem şimdi eve ohhh mis gibi rahat, uzatcam ayağımı tv nin karşısında keyf yapcem
Kızlar kardeşimbende ya, evi temizlemiş, yemekde yamış, gitcem şimdi eve ohhh mis gibi rahat, uzatcam ayağımı tv nin karşısında keyf yapcem
G GaydirigubbakCemile Ziyaretçi 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.825 oha çisil sankli yenisin sende aramızda anlamadın mı... Gksu seni yazamayız daha,eşin olunca yazarız anca :jeyyar:
oha çisil sankli yenisin sende aramızda anlamadın mı... Gksu seni yazamayız daha,eşin olunca yazarız anca :jeyyar:
..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 116 İstanbul 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.826 Allah iyiliğinizi versin emii sempatiksalakcinni Beni de yazın la beLkim buLurum bende bi koca sırnaşık şey
Allah iyiliğinizi versin emii sempatiksalakcinni Beni de yazın la beLkim buLurum bende bi koca sırnaşık şey
sel 🦁🧚♀️ Kayıtlı Üye 31 Ocak 2008 9.980 1.381 698 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.827 uğur böcüğü .!.: nurdan bu enerjın cok sürmez dıyeyım sana nan mübarek gün bugnde sevap almak için diziler dün cekılcektı ben cektım meselaa sabah akişammm ohhhhhhhhhhhh:jeyyar: Genişletmek için tıkla... Ah deli, Cumaya gitti mi bari senin ki sevabı gelsin sana :roflol:
uğur böcüğü .!.: nurdan bu enerjın cok sürmez dıyeyım sana nan mübarek gün bugnde sevap almak için diziler dün cekılcektı ben cektım meselaa sabah akişammm ohhhhhhhhhhhh:jeyyar: Genişletmek için tıkla... Ah deli, Cumaya gitti mi bari senin ki sevabı gelsin sana :roflol:
caspersy içimde bi kıpırtı var... Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2009 12.174 0 206 - Yurtdışı 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.828 benide alın listeye :)))) bu akşamı bilemem ama hafta sonu listesine alın :))))
..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 116 İstanbul 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.829 *cute* .!.: oha çisil sankli yenisin sende aramızda anlamadın mı... Gksu seni yazamayız daha,eşin olunca yazarız anca :jeyyar: Genişletmek için tıkla... şaşırttınız kız beni delikafadulden yuhh dedim bi an yanii sempatiksalakcinni
*cute* .!.: oha çisil sankli yenisin sende aramızda anlamadın mı... Gksu seni yazamayız daha,eşin olunca yazarız anca :jeyyar: Genişletmek için tıkla... şaşırttınız kız beni delikafadulden yuhh dedim bi an yanii sempatiksalakcinni
LaMe Mucizem... Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2009 8.278 6 158 İstanbul 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.830 ...................
UgurBocugu CEYİS BAKANI:) Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 68.593 17 308 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.831 gıtmedı maalesef cnm işteyken tek olduğu için gıdemıoo ama akşamkı sevap yeter ona:roflol:
PembeKelebek Kelebeğim YOLDA .... Kayıtlı Üye 18 Aralık 2008 10.760 0 206 Diğer 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.832 okuyom nan bal gel öpem seni bakemmmmm ada tatile çıktı 9 ağustosda döncekkkk
organiksheker >>12.06.2010<< Kayıtlı Üye 27 Mart 2008 6.992 0 356 İstanbul 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.833 gulsunn .!.: canım gece bizim kocalar var malum.. pek uğrayamıyoz:))) kız hani sen hasta gibiydin... liste diyince kendine gledin sanırım... hemide uzun metrajlı:))) balım... bende bir ihtimal pazara artık.... biterse sezon arasıı.... Genişletmek için tıkla... hee kız öyle oldu biraz heyecan yaptım sanırım ondan :kedi:
gulsunn .!.: canım gece bizim kocalar var malum.. pek uğrayamıyoz:))) kız hani sen hasta gibiydin... liste diyince kendine gledin sanırım... hemide uzun metrajlı:))) balım... bende bir ihtimal pazara artık.... biterse sezon arasıı.... Genişletmek için tıkla... hee kız öyle oldu biraz heyecan yaptım sanırım ondan :kedi:
sel 🦁🧚♀️ Kayıtlı Üye 31 Ocak 2008 9.980 1.381 698 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.834 caspersy .!.: benide alın listeye :)))) bu akşamı bilemem ama hafta sonu listesine alın :)))) Genişletmek için tıkla... Bende belkim hafta sonu ..GkSu.. .!.: şaşırttınız kız beni delikafadulden yuhh dedim bi an yanii sempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... niye yuh dedin sempatiksalakcinni
caspersy .!.: benide alın listeye :)))) bu akşamı bilemem ama hafta sonu listesine alın :)))) Genişletmek için tıkla... Bende belkim hafta sonu ..GkSu.. .!.: şaşırttınız kız beni delikafadulden yuhh dedim bi an yanii sempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... niye yuh dedin sempatiksalakcinni
bal63 SüT KoKuLu KuZuM Kayıtlı Üye 19 Mart 2009 16.741 0 731 Trabzon 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.835 uğur böcüğü .!.: göksu h geldın yok yok hiç ıyı bişi deıl merak edılcek bişi deıl yanı dizi çekımlerının lıstesı:jeyyar: , bal sen yanlış yapıyon ama Genişletmek için tıkla... la sabahtan akşama kadr dizi çekiyom diyip duruyodun ortamı şenlendirmek için yoksa ciddimi sanıyon delüüü
uğur böcüğü .!.: göksu h geldın yok yok hiç ıyı bişi deıl merak edılcek bişi deıl yanı dizi çekımlerının lıstesı:jeyyar: , bal sen yanlış yapıyon ama Genişletmek için tıkla... la sabahtan akşama kadr dizi çekiyom diyip duruyodun ortamı şenlendirmek için yoksa ciddimi sanıyon delüüü
G GaydirigubbakCemile Ziyaretçi 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.836 böcük sen gittinmi doktora yazdınmı ben mi bulamıyom sayfalarda,netimde bozukluk var zaten ... sana yazdım uzun uzun mesela yok o uçmuş...
böcük sen gittinmi doktora yazdınmı ben mi bulamıyom sayfalarda,netimde bozukluk var zaten ... sana yazdım uzun uzun mesela yok o uçmuş...
..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 116 İstanbul 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.837 Dün bizim karşı komşularda bayaa iyi sevap aLdılaarr.. bende izLedimm salaklar perdeyi çekmemişlerr oLcak iş değil yahuu sempatiksalakcinni
Dün bizim karşı komşularda bayaa iyi sevap aLdılaarr.. bende izLedimm salaklar perdeyi çekmemişlerr oLcak iş değil yahuu sempatiksalakcinni
bal63 SüT KoKuLu KuZuM Kayıtlı Üye 19 Mart 2009 16.741 0 731 Trabzon 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.838 bak nasıl açıldı topic kendine geldi.....
organiksheker >>12.06.2010<< Kayıtlı Üye 27 Mart 2008 6.992 0 356 İstanbul 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.839 kızlar hepinize iyi akşamlar iyi tatiller kendinize iyi bakın ben toparlanıp çıkayım hoşçakalın pazartesi görüşürüz
kızlar hepinize iyi akşamlar iyi tatiller kendinize iyi bakın ben toparlanıp çıkayım hoşçakalın pazartesi görüşürüz
PembeKelebek Kelebeğim YOLDA .... Kayıtlı Üye 18 Aralık 2008 10.760 0 206 Diğer 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi caspersy #21.840 sel benim pc sim yenilemiyo bakıyom bakıyom kimse bana yazmıyo sanıyom neden bağırıyon ki bana beni yazın listeye 2 akşamdır canım çıktı ama napim listede adım olsun bari :roflol::roflol: cute :jeyyar:
sel benim pc sim yenilemiyo bakıyom bakıyom kimse bana yazmıyo sanıyom neden bağırıyon ki bana beni yazın listeye 2 akşamdır canım çıktı ama napim listede adım olsun bari :roflol::roflol: cute :jeyyar: