Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eşim bana sarılıyo ayaktayken.kayınvalidem dio yatın yatın hadi uyuyun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hiç gidesim yok casperys cimde bayadır görüşmedim gitmezsem kırılırlar napim ya öf

kızlar akşam bu kitapları aldım bi tanede seyyid kutup dini hikayeler die bi kitap aldım içinde ademle havanın hikayesinden başlıyo habil kabil kardeşler falan birsürü hikaye var bakalım ramazandada onu okucaz.perinayı okuyan varmı.
bide evliliğimde bi sorunum varsa bu kitapla daha iyi düzeltirim belki yanlışlarımı :roflol:

COCOSTAR KURABİYE

Hamuru İçin:

1 kahve fincanı kakao
2 yumurta (birinin akı iç malzemesine)
200 gr.t.yağ
2 kahve fincanı pudra şekeri
1paket k.tozu
1 pkt vanilya

Aldığı kadar un

İçine:
2 su bardağı hindistancevizi
2 çay bardağı purda şekeri
1 yumurtanın akı (hamur malzemesinden alınacak)

Üst Süsleme İçin:
1 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı şeker
1 su bardağı süt

Un dışında tüm hamur malzemesini karıştırın.Un azar azar ekleyerek yumuşak bir hamur elde edin.Ayrı bir kapta hindistancevizi, yumurta akı ve şekeri karıştırın.Hamurdan küçük parçalar kopartarak yuvarlayın ve mümkün olduğunca ince olmasını sağlayarak içini açın. İç malzemeden koyarak hamuru kapatın. Kapalı yeri alta gelecek biçimde yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Fazla basık olmasınlar. Yuvarlak formu korumaya dikkat edin.180 dereceli fırında kurabiyeleri pişirin.Üst süsleme malzemelerini karıştırarak pişirin ve soğumaya bırakın.Soğuyan kurabiyelerin üzerini soğuyan üst süsleme malzemesi ile süsleyin

nurdan gene mı setteydın anacım senakannehiryuhh nan azdın mı nee

bırıcık ben okumadım onları nan oysa cok kıtapkurduymdr
ama her yazarı okumam
bir ara kendı adımın olduğ bı kıtap satın aldım
hayat kadını yapmışlar benı iğrenctı yarıda bıraktım sonra kıtapçıdan başka bı kıtapla değiştırdım
zaten benım adımda hayır yokki

evlendığım ılk zamanlar aılemı odamı yatağımı çok özlyordm
şuan kendı evım yatağım harıç kımsenın evnde yatamıom

zatenn ben evlenınce hemen odamı değiştrmişler:mymeka:gelinn hanım tarafından

ne ıyısı laa geçen ay 11 geldıydı
bu ay çok geldı
ama cok çimdık bıde evdeydım cok temızlık etım ondan sanırım
neyse bugnden sonra daha dıkkatlı olurum
aslında bıze 2 ayda bı gelmesı lazımda eşim maşallah suyu acık bırakıp traş olur banyoda saatlerını geçırıı:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…