Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iyiyim senden sempatiksalakcinni
yok yaw biz c.tesi gece ankaraya gittik abimin kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya
pazar günü gece 3te geldik gidemedim sen gittin mi? sempatiksalakcinni

yok gitmedim cnm bende :))
zati kendisi de bizi tebrik etmedi hiç bi şekilde
nasıl geçti die sorucaktım..laf aramızda ben gelinliğini beğenmedim ...faceden gördüm paylaşılmışya hani..

yok gitmedim cnm bende :))
zati kendisi de bizi tebrik etmedi hiç bi şekilde
nasıl geçti die sorucaktım..laf aramızda ben gelinliğini beğenmedim ...faceden gördüm paylaşılmışya hani..

eee canım hadi seni geçtim dersin uzağım ama benim nişanıma bile gelmedi :1shok:
ki biz zaten 2007den beri beraberiz ve sürekli işlerimiz birlikte laelaelaelaelae bende beğenmedim tek 1 tane resim var facede kendisi güzel olmuş değişmiş ama gelinlik çok düzdü sanki elbise gibi :dilcikar:

aynen katılıyorum cnm :1closedeyes:

casper iyi olur aslında dinlenirsin,birini bulamazsa seni orada tutabilir öyle bir hakkı var..

SELAMSS
ayy gelemedim sabahdan beri işlerle boğuşmakdan
nasılsınız kıslar
hoşgeldin bodrum güzeliii:)))

bende iyiyim nişanlılık güzel bi o kadar da sıkıcı sanki beklemek eee maddi açıdan zorluklar derken uğraşıyoruz yerimsenibenyerimseniben
canım bu sıkıntılar zamanla aşılıcak..ve kendi emeğinizle çabalarınızla yapınce herşey çok daha fazla tat vericek size.... sırf bu yüzden değer bu sıkıntılara canım...

gülsünnn aracınızın modeli nedir?
canım polo...1,3.. ama kaç model hatırmalıyorum... eğer düşünürsen detayları öğenirim eşimdien... resminide gönderirim...

benimde bugün son iş günüm olabilir :)))))
bi arkadaş gelecek görüşmeye olursa benmde son günüm olurr

hayırlısı inş. canım... öyle birşey olursa haber ver... merak etmeyelim seni...

balda yok bugün... birşeymi oldu acaba anneanesine??

aynen katılıyorum cnm :1closedeyes:

canım bu sıkıntılar zamanla aşılıcak..ve kendi emeğinizle çabalarınızla yapınce herşey çok daha fazla tat vericek size.... sırf bu yüzden değer bu sıkıntılara canım...??

kesinlikle canım insan kendine ait bişeylerle uğraşınca daha bi keyif alıyor kaydirigubbakcemile2
bazen asla zaman geçmez diyorum ama bide bakıyorum akıp gidiyor kaydirigubbakcemile5

iki hafta önce sipariş etmiştim
şimdi bakıcam prosedürlere, inşallah değiştirebilirim.

birde silikon sütyenler varya onlardan aldım, eve gidip denemek için sabırsızlanıyom :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…