SELAMSS
ayy gelemedim sabahdan beri işlerle boğuşmakdan
nasılsınız kıslar
iyiyim canım , sen nasılsın? nasıl gidiyor nişanlılık?
aman bitiremedim geçmişi ,
naber sipit
dünkü nikaha gittin mi ?
iyiyim senden sempatiksalakcinni
yok yaw biz c.tesi gece ankaraya gittik abimin kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya
pazar günü gece 3te geldik gidemedim sen gittin mi? sempatiksalakcinni
yok gitmedim cnm bende :))
zati kendisi de bizi tebrik etmedi hiç bi şekilde
nasıl geçti die sorucaktım..laf aramızda ben gelinliğini beğenmedim ...faceden gördüm paylaşılmışya hani..
eee canım hadi seni geçtim dersin uzağım ama benim nişanıma bile gelmedi :1shok:
ki biz zaten 2007den beri beraberiz ve sürekli işlerimiz birlikte laelaelaelaelae bende beğenmedim tek 1 tane resim var facede kendisi güzel olmuş değişmiş ama gelinlik çok düzdü sanki elbise gibi :dilcikar:
hoşgeldin bodrum güzeliii:)))SELAMSS
ayy gelemedim sabahdan beri işlerle boğuşmakdan
nasılsınız kıslar
canım bu sıkıntılar zamanla aşılıcak..ve kendi emeğinizle çabalarınızla yapınce herşey çok daha fazla tat vericek size.... sırf bu yüzden değer bu sıkıntılara canım...
bende iyiyim nişanlılık güzel bi o kadar da sıkıcı sankibeklemek eee maddi açıdan zorluklar derken uğraşıyoruz yerimsenibenyerimseniben
canım polo...1,3.. ama kaç model hatırmalıyorum... eğer düşünürsen detayları öğenirim eşimdien... resminide gönderirim...gülsünnn aracınızın modeli nedir?
benimde bugün son iş günüm olabilir :)))))
bi arkadaş gelecek görüşmeye olursa benmde son günüm olurr
aynen katılıyorum cnm :1closedeyes:
canım bu sıkıntılar zamanla aşılıcak..ve kendi emeğinizle çabalarınızla yapınce herşey çok daha fazla tat vericek size.... sırf bu yüzden değer bu sıkıntılara canım...??
ayy limangodan aldığım büstiyerim geldi ama büyükk
böhühü
ayy limangodan aldığım büstiyerim geldi ama büyükk
böhühü
canım polo...1,3.. ama kaç model hatırmalıyorum... eğer düşünürsen detayları öğenirim eşimdien... resminide gönderirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?