Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

güle güle böcük..
geçmiş olsun efsun..
anaaam pasaklımıda gördüm alta,eklemiş bni facede akşama bakıcam fotolarına merak ediyom çok nasıl gidiyo tatili..

naz hoşgeldin..

kızlar bitenekadara ne güzel şeler gelmiş laptop soğutucaya ihtiyacım var bnmkine gösteremde alayım bişiler..
aynı kargo ile bileziklerden de alırım belkim

seeeelllim çok hastaydım bebeeem ishal mide bulantısı hastanedeydim serum taktılar bana biliyomusun uuuufff oldu kolummafoldumben

ana sel nıce yıllara bacım:asigim:takvıme bakmakta aklıma gelmedı benım dımek
ee yemekten sonra bı dizi çekımı olmuştur:jeyyar:
ayni gün evlendik seninle :) bizde dizi cekimi oldu :))) cok komik dizi cekimi ilk duyuyorum

hadi hayirlisi bakem.. ciddi ciddi düsünüyormusun peki? bu yumurtlama zamani nasil hesaplaniyor ben halen cakamadim..

Ne kil olacaklar bee yedigin bir tas corba zaten sabah cikip aksam geliyordun sende onun bacisin abi olmak kolay degil mecbur bakacak. Aritmayi sökmeklede cok cok iyi etmisin

ozcen m olduk
bende böcuk evlıyım
evde keyıf yapıyom
akşama kadar ayacıklarımı uzattıp cene çalarım brda

yaz böcük yaz sensiz bir KK düsünemez oldum opuyorumnanaktan

of böcücük off ben dert yanarken sen beni teselli ediyorsun ama sende az buz seyler yasamamisin.. allah kolaylik versin helal kazanclar nasip etsin

Kocis geldi.. birazdan cikip optikciye gideceyiz gözlüklerin sapini degisircekler rengi kötü oldu terden filan sanirsam hazir garantisi varen bi gösterelim dedik kadin da saolsun yeni siparis edecekler birazdan yeni saplarini takacaklar..

seeeelllim çok hastaydım bebeeem ishal mide bulantısı hastanedeydim serum taktılar bana biliyomusun uuuufff oldu kolummafoldumben
Kıyamam yaaa, zaten ishal salgın varmış. Çok geçmiş olsun.
Bende geçen yumurtlama tarihlerimi hesapladım, tehlikeli gnde korunmadan dizi çekmişiz meğer, o günden bu günede kasıklarım ağrıyor bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…