Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

herkese iyi akşamlar o zaman güzellerr
ben kocacımı beklicemm 7,20 gibi çıkarız..
kendinize cicii bakın olur muu
uzun bi süre görüşemeyebilirzz
beni de unutmayın sakın haa ağlarım valla..
öptüm sizi çooook seviyorummm
çok da özlücemmm

topiğiğn annesi sensin fazla özletme kendini
bak evlatlar dağılır gideriz
sende kendine ii bak cnm
gelişmelerden haber et bizi
hadi ii akşamlar...

caspercım seni hiç unuturmuyuz gelirsin sende canım özletmezsin kendini yeni işinde inşallah hayırlı olur senin için

topiğiğn annesi sensin fazla özletme kendini
bak evlatlar dağılır gideriz
sende kendine ii bak cnm
gelişmelerden haber et bizi
hadi ii akşamlar...

yaa dağılmayın sakınnn

caspercım seni hiç unuturmuyuz gelirsin sende canım özletmezsin kendini yeni işinde inşallah hayırlı olur senin için

ikracmm maşallahn var canm benmm nazar değmesin canm

günaydin.. bugünlük acilisi ben yaptiyorum

sohbete kaldiginiz yerden devam edersiniz.. ben yine is basindaydim.. Dün kocama biraz bozuldum.. icimden ODUN diyesem geldi hic romantik degil yahu.

günydınn
mılapa:ecrin_bebek:napıysınız nan
totonuzda pireler uçuşanlar kalkın tembeller

kocamla kahvaltı ettıkzemuszemusişe yolladım onu
bulaşık mak.açtım çamaşırları katladım geldımmm
ama bugün temızlık günüm olduğu içün fazla kalamıycamaklinialirimsmileişler benı bekler,
dün markete gıtttük
250 tlcık harcadık daha öncede 50 tl kahvaltılık aldıydım
aslında daha cok alırdımda yağ ve deterjan alcadımda işe gıremde onlarıda öle alırım dıom
nasılsa daha yenı açtım yağı falan

günaydınlaarr mirmirmirmir

ikraa ama olmazki biz çıktıktan sonra eklemişsin

çok uykum var bnm ,akşam çok cnm sıkılıyodu yine..ben yalnızlıklara alışamadım ailem olsun dostlarım olsun gidelim bize gelsinler istiyom çok özledim Bursada yaşamayı

öle durgundum yine bnmki uğraştı düzeleyim die film izledik sonra,şarapta açtık..
sonra çok sıcaktı die ceyran yaptırdık evi banada yaramıyo fıtıktan dolayı şimdi boynum sırtım ağrıyo pofff...

ooooooooooooo cute hanım şaraplar falan ne iş:jeyyar:
ayy benımde romatızmam var coştu bugün eşime dıom yağmur yağcak
delı mısn dıo

ooooooooooooo cute hanım şaraplar falan ne iş:jeyyar:
ayy benımde romatızmam var coştu bugün eşime dıom yağmur yağcak
delı mısn dıo

yok anacım regl dönemim bitmedi ki can sıkıntısına açtım bu kez,zati bnmkide dio olurmu yaa açılırmı şimdi
birde ben bi film seçtim dio olmaz erotik sahneleri var hem şarap hem o ,sonra dokunma olurmuuu :roflol::roflol::roflol:

gunaydın kızlarrrr
hala düzelemedim....
dün eşim geç geldi bende ütü yaptım camların önünü sildim yemek yedim sonrada bisküvi tatlısı yaptım böcükten kıskandığım için.üstünü süsledim süpris yaptım resmini çektim ama tel evde kaldı yarın eklerim artık.sonra dizi çekimi vardı.

böcük o da var bende daha doktora gitmedim onun içinde bıktım gitmekten hastane göresim yok..
ama kendimce bulduğum bişi varki ağrı kesici falan vızz geliyo...en iyisi aspirin cnm iç bişiyin kalmaz...
ben napsamki bu sıcakta şal attım sırtıma boynuma sıcak dursun geçsin die aman yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…