- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
biliyomda ben yoktum kızzzz:)))hoşbulduk gülsüncümm biz geleli ooooo
gülsünüm loc var bende sadece anweyin..du bakim deniyim bişilerle artık üstünden..çok kir diil nasılsa pek ıslatmam...
böcük köşe bnmkide salonda..bende seviyom köşeleri..pufu var bide kocaman..onu çekiyon çift kişilik yatak oluyo,daa hiç öle kulalnmadık ama ..başka odamda da tek kişil yatak var eşimin bekar odası
ondan yetti henüz kalabalık kalan olmadı..çok severim ama keşke herkes gelse kalssa..yer yatağım bilem var yedekte..
Hoşbulduk canımopuyorumnanaktancanım benimde oturma odam saten shaggy.... beyaz ağırlıklı.... hafta sonu biraz lekelendiğini gördüm.. anwayin halı şampuanını hazırladım.. köğününü sürdüm.. kendiliğinden kururdu ve temizlendi. sonrada elektrikli ile çektim.. ... sende halı şampuanı alabilirisn canım.... kendini yormadan sürebilirsin daha çok kirlenmeden...
bal ve sel hoşgeldiniz kızlar...
Hoşbulduk opuyorumnanaktanhadi yaf..aldığımız yere bi sorıyım..bi sürü halıcı gezdik biz onu seçene kdr..bikaçı öle bişi dedi ama bu aldığımız yer demişmiydi hatılamıyom..
sel hoşgeldin
hoşbulduk datlum opuyorumnanaktanselll hoşgeldiin
Hoşgeldin böcükhopuyorumnanaktansel h geldın cnm
geç kaldın neredeydın
senınde hersey beyaz demek
bız fanatık bjklıyız yarında maça gıdıokk neyse
sıyah beyaz ve kırmızı yapcaktık her yerı sımdılık sadece köşe takımı olan yer öle
ama beyaz koltk ve halı düşünmüyomm
kremler bıle anamı ağlatıyo
kırlendıkce taraf değiştıyom
Allahatn çift taraf kullanılıyo
bıde cock olursa abowwakannehir
geçen kuzenlerı geldı eşimin cockları canavar
cocuk meyve suyu bardağını top gıbı bı teptı
bı uçtan bı uca meyve suyu old
her geldıklerınden olay oluyo gecendede stıkerlerımı söktuler
Yaaa evet öyle. Ama bi kere kendim yıkadım soktum banyoya hatır hatır yıkadım.ii cnm sıcaklarla boğuşuyoz ne olsun...
bilmem cnm nasıl olur
şimdi oto yıkamalar bile halı yıkıyo basıyolar tazzikli suyu okadrrr
o yüzden her yere güven olmaz
sen şanslısın silemene gerek yok bak tanıdık güvenilir biyer var
ver oraya gitsin cnm
Amin canım maşallahkocana maşallah sel
benım yıkamaya vercem yerde özel bölümü varmıl o halılar ıcın ondan verıomm
Hııı bende kullanıyorum locu çok iyi, annemde kullanıyor.gülsünüm loc var bende sadece anweyin..du bakim deniyim bişilerle artık üstünden..çok kir diil nasılsa pek ıslatmam...
böcük köşe bnmkide salonda..bende seviyom köşeleri..pufu var bide kocaman..onu çekiyon çift kişilik yatak oluyo,daa hiç öle kulalnmadık ama ..başka odamda da tek kişil yatak var eşimin bekar odası
ondan yetti henüz kalabalık kalan olmadı..çok severim ama keşke herkes gelse kalssa..yer yatağım bilem var yedekte..
Hoşbulduk canımhoşgeldin selll..
Aaa benim mkoridorum, salonum şhagy hiçde bişey olmadı vallabenim halılarım normal yıkamaya gönderdik iyiki sagy almamışım arkadaşlarımınkiler yapıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?