Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kocana maşallah sel

benım yıkamaya vercem yerde özel bölümü varmıl o halılar ıcın ondan verıomm

gülsünüm loc var bende sadece anweyin..du bakim deniyim bişilerle artık üstünden..çok kir diil nasılsa pek ıslatmam...

böcük köşe bnmkide salonda..bende seviyom köşeleri..pufu var bide kocaman..onu çekiyon çift kişilik yatak oluyo,daa hiç öle kulalnmadık ama ..başka odamda da tek kişil yatak var eşimin bekar odası
ondan yetti henüz kalabalık kalan olmadı..çok severim ama keşke herkes gelse kalssa..yer yatağım bilem var yedekte..

yeni üyelerde burayı nasılda buluyoo
bıde benden cok şey bılıyolar
puanları görünmsın dıe onları bıle kapatıyolar
ben çözemedım kk yı daha

bırıcık eşyaları deıl evı cekıp eklememı ıstemıo
nıe anlamıyorsnz
olamaz mı yanı
bıda sıze resım ekleyenalsanaalsanasmile

hoşbulduk gülsüncümm biz geleli ooooo
biliyomda ben yoktum kızzzz:)))

canım başka markalarında halı şampuanı var....bir araştır sen..

oyy kıyamam... yer yatağıda varmış... canım yaa sende seviyorsun benim gibi misafiri... inş.. bi süre sonra çevren daha da genişler ve yatıya misafirlerin olur:)))

la eşin burayamı giriyo la delü :)
sen her mıçtığını sölüyonmu
ben görmedim bende görem

Hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
hadi yaf..aldığımız yere bi sorıyım..bi sürü halıcı gezdik biz onu seçene kdr..bikaçı öle bişi dedi ama bu aldığımız yer demişmiydi hatılamıyom..

sel hoşgeldin
Hoşbulduk opuyorumnanaktan
selll hoşgeldiin
hoşbulduk datlum opuyorumnanaktan
Hoşgeldin böcükhopuyorumnanaktan
Yaaa evet öyle. Ama bi kere kendim yıkadım soktum banyoya hatır hatır yıkadım.
Çünkü amcalarıyla benim aram pek iyi değil.
Başım kapalı değil diye, tavırlılarbana. Yakın oturuyoruz birde evleneli 1 sene oldu kapımızı açmadılar.
Kocam evde olursa yardım ediyor. Bir kere de o yıkadı banyoda
kocana maşallah sel

benım yıkamaya vercem yerde özel bölümü varmıl o halılar ıcın ondan verıomm
Amin canım maşallah

İnşallah problemsiz şekilde alırsın halılarıopuyorumnanaktan

kızlar benim eşim sürekli beyaz gömlek giyiyo işi gereği o yüzden yaka ve kol için kir çöz aldım annemin saçını boyarken halıya sıçramış o kadarda örtü serdim taa banyodan sıçrarsa die sıçramış koyu kestane bide aman allahımdedim bide açık renk halılarım domestosla sildim gitmedi kir çözü le sildim hiç bişey kalmadı saç boyasını bile geçirdi beyaz çamaşırlarada harika oluyo walla

Hııı bende kullanıyorum locu çok iyi, annemde kullanıyor.
Benim bulaşık makina deterjanım, elde yıkama sıvı deterjanım (bulaşık), Bişi daha var adı aklıma gelmedi. Hepsi Amway den çok kullanışlı, ekonomik, sağlıklı öneririm
hoşgeldin selll..
Hoşbulduk canım
benim halılarım normal yıkamaya gönderdik iyiki sagy almamışım arkadaşlarımınkiler yapıştı
Aaa benim mkoridorum, salonum şhagy hiçde bişey olmadı valla

bişey sorucam ya ben resim ekleyemiyorum boyutunuda küçültemiyorum kopyala yapıştırda yapamıyorum nolacaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…