Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bal ben kızlara daha çok güldüm ,nasıl poz veriyolar yaa..göbekler içeri ,göğüsler dışarı :roflol: bi de kasılmışlar..

aklıma ne geldi dün kahvehanenin önüne kahveci bildiğimiz biberlerden ekmiş yeşil biber
çiçeklik kısmına
camada aynen şöle yazmış
biber koparan şerefsizdir :)))))))

kızlar ben çıkıyom
patron gitti cnm sıkılıyo zate gidiyim erkenden evin işini yapayım
kendinize ii bakın bye

aklıma ne geldi dün kahvehanenin önüne kahveci bildiğimiz biberlerden ekmiş yeşil biber
çiçeklik kısmına
camada aynen şöle yazmış
biber koparan şerefsizdir :)))))))

:roflol: :roflol: :roflol:

ball bazarcı amcayada çok gülmüştüm ben..
muahbir soruyoduya

geçen haftalara göre artış varmı pazada ?

artiz mi ne artizi ,artiz ne arar la bazarda ..ben yıllardır gelirim bi artiz falan görmedim...

:roflol: :roflol: :roflol:

anam bal bile benden önce çıkıyo...git tabi cnm sefan olsun..

kızlar bnm mesaj yazma butununda HAE die bişi var o nekü :uhm:

Katılamadım size bugün kusura bakmayın.
Milletvekili geldi de iş yerine

Bir Eşi Olmalı İnsanın ..
İnsanın eşi olmalı, bakarken yüreğinin kabardığı, gözlerinden gözlerine yüreğini...n aktığıaşık olduğu bir eşi olmalı!

Sabah gözlerini açtığında, yanında olduğunu görüp, şükürler etmeli Yaradana... Koklamalı saçlarını ..Uyuyan eşine şefkatle bakıp, usulca dokunmalı yüzüne, varlığını hissedebilmek için... Parmakları titreme...li, incitirim korkusuyla Sürekli çağlayan bir pınar olmalı gönlükramplar girmeli midesine, onsuzluk aklına geldikçe!

Rüzgar onun kokusunu getirmeli, yağmur onun sesini ...Elleri yanmalı ellerini tutabilmek için... Akşam onu görecek diye, pırpır etmeli yüreği ...Kelebekler gibi olmalı insanın kalbi Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken eşi ...Beklemek asırlar gibi uzun gelmeli... Gelişi ile sonsuz bir nur dolmalı içine...

Yüzüne baktığında, konuşmadan anlamalı derdini, tasasını, öfkesini, sevincini, coşkusunu vs ...Güven duymalı, herşeyiyle... Başını göğsüne koyup, huzurla uyuyabilmeli, tüm düşüncelerinden arınmış olarak ...Babası, abisi, arkadaşı, dostu, sırdaşı, anası, çocuğu olmalı...Şımarabilmeli yanında Kıskanılmalı zaman zaman da...

Bir eşi olmalı insanın!!!

Sabah yolcularken işine, içi acımalı, daha yollarken özlemeye başlamalı Seni şimdiden özledim!!!

Akşam dönüşünü beklemeli sabırsızlıkla... Gözleri yollarda kalmalı ve kapıyı çalmadan açmalıaşkla karşılamalı, hasretle sarılmalı boynuna, özlemle koklayıp, öpmeli, yıllarca uzak kalmışcasına! Her günü bir başka güzel olmalı yaşamın, bir başka özel, bir başka soluklanmalı her anında... Verdiği hiç bir şeyin yeterli olmadığını düşünüp, kahrolmalı, daha fazla ne yapabilirim diye düşünmeli... Mutluluk saçmalı etrafına...

Bir eşi olmalı insanın, cennetten köşe almışcasına sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı...Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı, çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı!!!

kimsecikler yok mu ...

off yağmurlu havadan heralde bacağım çekiyo resmen..asprinde içemem reglim bitmek üzere,bitemez yoksa..

ayy donmuş sayfam ,sel gelmiş ..hoşgelmiş..geçmişe baktın mı ?

ikracım
güzel yazı

kek pisiriyorum.. kokusu gelmeye basladi.. bu saate kocamin cani kek istedi bende kiramadim..

dügünde benim icimde uhde kalan ne oldu bi düsünyeyim.. vay be söyle düsünüyordumda zaman gectikce aklimdan bazi detaylar siliniyor daha 12 ay olmasina rahmen.. bi ablam dügüme gelemedi o da olsaydi güzel olurdu.. gelin masam hic süslü degildi kadeh cicek yoktu salona girerken gelin yolu yoktu bunlar beni o an baya bi sinir etmisti.. ama simdi düsündügme sükrediyorum annemin babamin ellini öperek evlendim dügünmüzde annem babam neseliydi bi gelin daha ne ister cok sah sah li olmadi dügünümüz hele gelin pastasi okadar cirkindiki :) ama davetiyemiz gelinligim tacim sacim makyacim icime sindi dis cekimden fazgecdim sonra pisman oldum ama olsun saglik olsun.. Cok sükür kavustuk anneleimiz babalarimiz mürvetimizi gördü gerisi bos artik böyle düsünüyordum.. okadar seye takildim üzüldüm bu niye böyle oldu bu niye böyle olmadi bu niye böyle degil diye ama bunlardan cok daha önemli seyler var hayatta. HAE

fmk şimdide bnm cnm istedi napsak sen yolla oradan banada..kahve ile yerim ne güzel olur...

çooooook uykum vaaarrr,tipim aynen böle şuan mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…