hehe sel bende yoktumda biraz geçmişe bakıodum ondan
love mi boşver cnm..
bal foto istedi hiç eklemiyoya,eklicem dediği halde oyalıyodu hep..
foto diince köşeye sıkıştı yok eklemicem dedi..
niye diyincede ben üyeliğimide iptal ettiricem,buraya erkekler gidiyo bundan eminim falan dedi..
bizde böle olduk noluyo die :1shok: sizdende olabilir demeye getirdi albüme ekle diyince..
sapığı varmış ,sapığının email şifresini kırmışlar buraya üye olduğu meydana çıkmış ...nasıl tanıcaksa onu burada ,biz tanıyamadık o burada olabilirmiş..:roflol:
dünya kokuşmuş muş neler olabiliyomuş hatta,fotolar başka sitelerde yayınlanırmış..
iptal ediyom gidiyom dedi,gitti..
ama artık misafir olarak aramızda takılıyo,bencil işte..kendisi buradayken misafirlere ne kdr kızardı halbüki..
hehe sel bende yoktumda biraz geçmişe bakıodum ondan
love mi boşver cnm..
bal foto istedi hiç eklemiyoya,eklicem dediği halde oyalıyodu hep.. foto diince köşeye sıkıştı yok eklemicem dedi.. niye diyincede ben üyeliğimide iptal ettiricem,buraya erkekler gidiyo bundan eminim falan dedi.. bizde böle olduk noluyo die :1shok: sizdende olabilir demeye getirdi albüme ekle diyince..
sapığı varmış ,sapığının email şifresini kırmışlar buraya üye olduğu meydana çıkmış ...nasıl tanıcaksa onu burada ,biz tanıyamadık o burada olabilirmiş..:roflol: dünya kokuşmuş muş neler olabiliyomuş hatta,fotolar başka sitelerde yayınlanırmış.. iptal ediyom gidiyom dedi,gitti.. ama artık misafir olarak aramızda takılıyo,bencil işte..kendisi buradayken misafirlere ne kdr kızardı halbüki..
Heee birde dün akşam Bodrumda ki görümcem kocemi aradı, Sen napıyorsun ya dedi, Bİrde Sel'in yerine koysana kendini annemi ne takıyorsun peşinize dedi. Bi sürü kızdı laf söyledi. Benimkide diyor ki abla zaten gidicek annem, ona sen uçakla git biz arabayla mı gidicez diyim dedi. Ama valla sanki görümcemi tembihlemiş gibi oldu, içimin yağları eridi