heee onlarda biri de benim kızz:)))
genel olarak canım arada 1 yıldan fazla evli olan var elbette
anam valla her ay böyle bıktım ya pırtlatçam bi tane takçam sprali kurtulcam bu dertten:)geçen yıl 10 temmuz :))
bahtsız bedevilere dönmüşsün anacım sende...iki gündür çamaşır suyu kokusndan başım ağrıyoo
dün başıma ne geldı anlatam:gitme:
ben cuma gnu akşamdan ablamlara gıttım ya derındondurucunn kapağını açık unutmuşum:tomato:
onuda nasıl becerdım dıyem sıze
mutfakta perdenın süsü vardı metal bişi kapısı ona sıkışmış neyse 2 gün boyunca tüm herşeyım erimiş
:sinifsinif:
eve bı geldımkı heryer kokuyyy
kışa hazrlıklarıma bısey olmamış hatta etlere falanda bısey olmamış kapı tam acık olmadığından dolabın soğuyu ıle kalmışlar sanırmohaoldumsmileneyse servısı aradım
dün adam geldı ama nasıl korktum
garıp garıp sesler gelıo dolaptan kapısı acıp kapatıom sankı ıcınde nehır var ıcıne akıo
korktm motor yancak dıe neysekı ıcınde bölme var oraya pis su akmış ama varya evım mok gıbı kokuyooeyvahedigeldismileafedersınız
neyse adam gelmeden ben dolabı sıldıydım adam gıttı gene sıldım halıyı kaldrıdım
mutfağa olduğu gıbı cifledım çamaşır suyu ıle sıldım
ama hala koku vardı oda parfumu sıka sıka bı kaldım
cok şükür bugün koku neyım yok-tatlicadiarzu-ama cok yorldm
dolaplarıda sılem dedım gırmışken sıldım
sonra yemek yedık koçişle dışarı parka gıttık cekırdek cıtlattık
anaa hakket kıss 13 ay oldu demiiyidir balım nolsun iş ev gelip gidiyoz bankaya gittim gitmişkinde bime uğradım sahurluk bişiler aldım
nurdan 13.ayınız kutlu olsun:)) ozaman
biricik sipidi napuyonuzzz
takılmıomuşböcük geçmiş olsun canımm bende evden çıkarken 3-4 kez bakarım dolap açıkmı ocak açıkmı diye çok şükür bişi olmamış emeğine
NURDANN doğum yapmayan kadına sipiral takılıyomu
ee kızım ben dizi çekmek için özel günleri bekleyenlerden değilim:))bilmimmm artık NURDANN dizi çekersiniz belki yine perşembede bizim 2.ayımız napsamm süprüz kocama aacaba
hee her ay kutla gün kutla saat kutla adamları bezdirmeyin beaasempatiksalakcinninurdan her ay kutlanırmıymış komik olur :roflol:
h.b organikçim
takılmıomuş
kanalları tıkıo dedi doktor((((
geçri ben nanemollayım oda yan etki yapar kesin:))
bahtsız bedevilere dönmüşsün anacım sende...
kötü olmuş ama yaa buzları çözüldüyse bi daha dondurma ama
ya hemen kullan yada atman lazım diye biliyorum...
çamaşır suyu kullanırken çağırsaydın kısss:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?