Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

SEVGı EMEKTıR ada ..anlıyorum seni ama yine de sen boşver eşine sahip çık derim ben sana ..
mesela benim eşim de devlet memuru iken sırf benimle beraber olabilmek için tekrar kpssye girdi ankarayı kazandı ...
çünkü bizim kurumda eş durumundan tayin olmuyordu ..
evlensek de gelemeyecekti ..
ben onun yanına gitmedim o benim yanıma geldi ve gıkını bile çıkarmadı senin için geldim bile demedi ..
anlatsam eşimin yaptıklarını dudaklarınız uçuklar ..
ama yine de hiç fedakarlık yapmamış gibi sıkı sıkıya bağlıdır bana ..
o da diyebilir yeter artık senin için yaptıklarım diye ama denmez işte ...çünkü bunun adı sevgidir ..biliyorum sinirin bozuluyor ama boşver eşinle hayatını yaşamaya bak ..onu gerçekten seviyorsan ve onun seni sevdiğinden eminsen 3.şahısları salla gitsin ..ALLAH a havale et ...
onlar geçici bir gün varlar yarın belki hayatında olmayacaklar onların yüzünden eşini üzme sen de üzülme ..taktıkça daha çok üzülüyorsun ..bunları düşünmek yerine başka şeylerle ilgilenmeye kafanı başka şeylere vermeye çalış ..umarım herşey yoluna girer ve yaptıklarının mükafatını bu dünyada olmasa da öteki dünyada alırsın ...balık bilmezse HALıK bilir sen merak etme

alkisalkisalkis

başka alkışlayan yokmu kaydirigubbakcemile3 haydi şimdi bütün eller havaya artık girdik hepimizde havaya:roflol:

aferin öyle tekmil verin müritlerim benim :roflol: şeyhiniz olacağım şeyhiniz :roflol:
bu kadar yavruyla işim iş ... her gün biriniz Şeniz :roflol:

anneme akrabalar evinde ne eksik caspersy ne ne alalm diye soruyolarmş
dedim herşeyim tam
2 3 kişi birleşip kurbana girer gibi 37 ekran tv sine girsinle )))

akşama gidip un helvası denemesi yapacağım....

ooo... müthişsin valla canım.... ama ona da çok kuvvet lazım.. sürekli karıştırmak gerekiyor....

selam kızlar hafta sonuna hazır mıyız?zemuszemus
hoşgeldin canım.. ben hazır değilim....
sadece eve gidip uyumak istiyorum... yarın olmasın amaa:)))
anneme akrabalar evinde ne eksik caspersy ne ne alalm diye soruyolarmş
dedim herşeyim tam
2 3 kişi birleşip kurbana girer gibi 37 ekran tv sine girsinle )))

güzelim annende çaktırmadan söyleseya.... :))

anneme söyledim zaten
bi daha sorarlarsa böyle söyle diye )))))

ne uyuması gülsün hanmm

akşama misafirin yok mu seninn

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…