SEVGı EMEKTıR ada ..anlıyorum seni ama yine de sen boşver eşine sahip çık derim ben sana ..her neyse....
tek taraflı hep oluyor olanlar...
ama eşim için bekleyeceğim,susacağım...
kulu kandırabilirim ama Rabbim'i de kandıramam ya....
sadece eşim işin orada bulunuyorum yalan değil,zerre görümcenin ne olduğu umrumda değil....
o zamanında beni hiç düşündümü ki....7 yıl sevgili 9 ay nişanlı bekleyen bir genç kızı kardeşi terkedip kendi arkadaşıyla görüşmeye başlasaydı ne kadar da mutlu olacaktı....dilek dilek dilek...bu isimden görümcem yüzünden nefret etmedim mi ben....
şimdi nasıl olurda bütün sülalesi o bu durumda yalnız kalamaz onu bir başına bırakma diyebilir...
o arkadaşı kahkahalar içinde emiönü,boğaz gezileri yaparken yanındaydı...şimdi de geceleri de acılı anında yanında olsun...
bıktım be....
SEVGİ EMEKTİR ada ..anlıyorum seni ama yine de sen boşver eşine sahip çık derim ben sana ..
mesela benim eşim de devlet memuru iken sırf benimle beraber olabilmek için tekrar kpssye girdi ankarayı kazandı ...
çünkü bizim kurumda eş durumundan tayin olmuyordu ..
evlensek de gelemeyecekti ..
ben onun yanına gitmedim o benim yanıma geldi ve gıkını bile çıkarmadı senin için geldim bile demedi ..
anlatsam eşimin yaptıklarını dudaklarınız uçuklar ..
ama yine de hiç fedakarlık yapmamış gibi sıkı sıkıya bağlıdır bana ..
o da diyebilir yeter artık senin için yaptıklarım diye ama denmez işte ...çünkü bunun adı sevgidir ..biliyorum sinirin bozuluyor ama boşver eşinle hayatını yaşamaya bak ..onu gerçekten seviyorsan ve onun seni sevdiğinden eminsen 3.şahısları salla gitsin ..ALLAH a havale et ...
onlar geçici bir gün varlar yarın belki hayatında olmayacaklar onların yüzünden eşini üzme sen de üzülme ..taktıkça daha çok üzülüyorsun ..bunları düşünmek yerine başka şeylerle ilgilenmeye kafanı başka şeylere vermeye çalış ..umarım herşey yoluna girer ve yaptıklarının mükafatını bu dünyada olmasa da öteki dünyada alırsın ...balık bilmezse HALİK bilir sen merak etme
bende burdaymmmm
selam kızlar hafta sonuna hazır mıyız?zemuszemus
akşama gidip un helvası denemesi yapacağım....
hoşgeldin canım.. ben hazır değilim....selam kızlar hafta sonuna hazır mıyız?zemuszemus
anneme akrabalar evinde ne eksik caspersy ne ne alalm diye soruyolarmş
dedim herşeyim tam
2 3 kişi birleşip kurbana girer gibi 37 ekran tv sine girsinle)))
ooo... müthişsin valla canım.... ama ona da çok kuvvet lazım.. sürekli karıştırmak gerekiyor....
hoşgeldin canım.. ben hazır değilim....
sadece eve gidip uyumak istiyorum... yarın olmasın amaa:)))
güzelim annende çaktırmadan söyleseya.... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?