bana da bir akıl verin......
bizimkisi hani dün gece bana konuda açıklama yapmış ve olsunda bir hafta kalalım en fazla ömür boyu kalalım demiyorum zaten demişti ya....
az önce konuştuk...şarj aletim falan da evde kalmış dün eşyaları alırken unutmuşum ama neyse idare eder biraz daha nasılsa akşamları konuşmuyoruz artık dedim...
ne dese beğenirsiniz hafta sonu bir ara uğrar alırız...bu ne demek yaaaaa
yarın 7 sini yapacağız,pazar da çıkıp evimize gideriz diye düşünmüştüm...Cumartesi gününden beri orada kalıyoruz daha ne kadar kalınabilir ki....yeter ama yaaaaaaa
bana da bir akıl verin çok mu gaddarca düşünüyorum...ağzımı açmayayım mı bu konuda...o ne zamana kadar beklerse bekleyeyim mi yani
kesinlikle katılıyorum bunaa:)))
çokoprensmi sempatiksalakcinni çok severim ama yiyemem diyetteyim ..öyleki en sevdiğim şeylerden biri dondurmadır ..tosunum birşey almak için markete gitmişti hiç dondurma al da demedim kalplerimiz birya gitmiş bana dondurma almış gelmiş ..ama ben gecenin saat 10 diye dondurmayı yemedim gün içinde yerim daha kolay eritmek için diye iimi :roflol: oderece irade var anlayın artık :roflol:robotçum seninde tecrübelerinden yararlanıcağız işllhhh.....
...çokoprens isteyen varmı kızlar??? çayla güzel oluyor
bence sen çok abartıyorsun bu konuyu ..sabredeceksin ..bu normal bir zaman değil ...15 gün de olsa kalmalısın ..hayatta düğünle ölüme bir şey denmez ...ölüm işi bu iş ..sen ne kadar anlamaya çalışsan da anlayamazsın çünkü ne kadar kayınvaliden olsa da sana yabancı biri olduğu için acısını tam anlayamıyorsundur ...bana da bir akıl verin......
bizimkisi hani dün gece bana konuda açıklama yapmış ve olsunda bir hafta kalalım en fazla ömür boyu kalalım demiyorum zaten demişti ya....
az önce konuştuk...şarj aletim falan da evde kalmış dün eşyaları alırken unutmuşum ama neyse idare eder biraz daha nasılsa akşamları konuşmuyoruz artık dedim...
yarın 7 sini yapacağız,pazar da çıkıp evimize gideriz diye düşünmüştüm...Cumartesi gününden beri orada kalıyoruz daha ne kadar kalınabilir ki....yeter ama yaaaaaaa
bana da bir akıl verin çok mu gaddarca düşünüyorum...ağzımı açmayayım mı bu konuda...o ne zamana kadar beklerse bekleyeyim mi yani
HahaaOlsun estağfurullah.
Zonguldak güzel(neresini beğenmedin yaww) ama ereğli oradan çok çok daha güzelll.:lepi:
HahaaOlsun estağfurullah.
Zonguldak güzel(neresini beğenmedin yaww) ama ereğli oradan çok çok daha güzelll.:lepi:
evet cutem aynen dediğin gibi zor bir durum...
ama evde babası var bekar 25 yaşında erkek kardeşi var...
Bebişşşşşşşşşşşş sobe sobeeeeee:) Canım haberlerini okuyorum ve çok üzülüyorum inş pzt güzel şeyler yazarsın ve seviniriz bizlerde.aaaa ereğlim buradaymış...kuzummmmm opuyorumnanaktan
Ay Adacımm çor zor bir durum sonuçta onunda acısı var birazcık daha onun kendi demesini beklesen olmadı söylesen çok mu sıkılırsın ki biliyorum senin içinde orada kalmak çok zorbana da bir akıl verin......
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3canm aşkı memnuu
bihterin kocasıı adnan ziyagil)))
robot....bak ne kadar da güzel söylemişsin düğünle ölümde diye....
1 ay önce düğünüm vardı ve bana hiç bir konuda destek olmayan da,bir kere bile sen de ne yaptın ne ettin demeyen ( kızlardan bazıları çok iyi biliyor) de şimdi yine yalnız kalmasın diye yanında olduğum görümcemdi....
buradaki bazı arkadaşlar madalyonun diğer yüzünü de bildikleri için benim ne hissettiğimi anlayabiliyorlar....
kızlar daha o vakitler de eşime karşı görümcemin imada bulunduğu o kız arkadaşı vardı ya şimdi her Allah'ın günü onlarda ve ben işten gidipte onu da orada gördükçe deliriyorum,görümcenin beni çileden çıkartmak için o kızla yaptığı nispetler aklıma geliyor...
çokoprensmi sempatiksalakcinni çok severim ama yiyemem diyetteyim ..öyleki en sevdiğim şeylerden biri dondurmadır ..tosunum birşey almak için markete gitmişti hiç dondurma al da demedim kalplerimiz birya gitmiş bana dondurma almış gelmiş ..ama ben gecenin saat 10 diye dondurmayı yemedim gün içinde yerim daha kolay eritmek için diye iimi :roflol: oderece irade var anlayın artık :roflol:
irademe tüküreyim tek bir konuda bir anda kayboluyor anasını satayım
işte bu konuda ŞenizŞenizŞenizŞeniz :roflol::roflol:
MŞLHH NE İRADE VARMIŞ CNM SENDE BEN HAYATTA DAYANAMAM...
bence sen çok abartıyorsun bu konuyu ..sabredeceksin ..bu normal bir zaman değil ...15 gün de olsa kalmalısın ..hayatta düğünle ölüme bir şey denmez ...ölüm işi bu iş ..sen ne kadar anlamaya çalışsan da anlayamazsın çünkü ne kadar kayınvaliden olsa da sana yabancı biri olduğu için acısını tam anlayamıyorsundur ...
eş dediğin eşine destek olandır ..sen de bu zor anda ona destek olmalısın ..sen şimdi gün sayıyorsun o ise acısıyla başbaşa ...
sen böyle ölüm gibi bir mevzuda bu şekilde olaya yaklaşırsan o da zamanı gelince sana aynı şekilde yaklaşır ..
ne ekersen onu biçersin unutma ...
sonuna kadr katılıyorummmm...
1 ay önce düğünüm vardı ve bana hiç bir konuda destek olmayan da,bir kere bile sen de ne yaptın ne ettin demeyen ( kızlardan bazıları çok iyi biliyor) de şimdi yine yalnız kalmasın diye yanında olduğum görümcemdi....
buradaki bazı arkadaşlar madalyonun diğer yüzünü de bildikleri için benim ne hissettiğimi anlayabiliyorlar....
kızlar daha o vakitler de eşime karşı görümcemin imada bulunduğu o kız arkadaşı vardı ya şimdi her Allah'ın günü onlarda ve ben işten gidipte onu da orada gördükçe deliriyorum,görümcenin beni çileden çıkartmak için o kızla yaptığı nispetler aklıma geliyor...
bence eşin için sabırlı ol ve yanında ol görümcen ne yaptı bilmem ama sen eşine destek olmaya çalış cnm...
Kuşş yıllardır sabırla beklemişsin bir-iki hafta mı idare edemeyeceksin. Bence bunuda gayet güzel geçirirsin canım. Sevdiğin adamın annesi artık dünyada yok bu onun için neler ifade ediyordur çok iyi anlıyorum seni benimde gerçek kayınvalidem yokyaereglim,Durucum....
anlıyorsunuz ne demek istediğimi....neler hissettiğimi....
biliyorsunuz olanları....
sağolun ne olursa olsun beni metanetli tutuyorsunuz....
Durucum çok iyi demişsin...ben nelere göğüs gerdim değil mi,sabredebilirim buna da...
her neyse....
tek taraflı hep oluyor olanlar...
ama eşim için bekleyeceğim,susacağım...
kulu kandırabilirim ama Rabbim'i de kandıramam ya....
sadece eşim işin orada bulunuyorum yalan değil,zerre görümcenin ne olduğu umrumda değil....
o zamanında beni hiç düşündümü ki....7 yıl sevgili 9 ay nişanlı bekleyen bir genç kızı kardeşi terkedip kendi arkadaşıyla görüşmeye başlasaydı ne kadar da mutlu olacaktı....dilek dilek dilek...bu isimden görümcem yüzünden nefret etmedim mi ben....
şimdi nasıl olurda bütün sülalesi o bu durumda yalnız kalamaz onu bir başına bırakma diyebilir...
o arkadaşı kahkahalar içinde emiönü,boğaz gezileri yaparken yanındaydı...şimdi de geceleri de acılı anında yanında olsun...
bıktım be....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?