Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ahh cnm bnm,bende sevmem pek başka evde uzun süre kalmayı valizlede gitmediniz sonuçta..bnmki olsa döner gelirdik eve ama herkes farklı tabi..şöle desen işten sonra gidin oraya yatmaya evimize gitsek de bakalım 7 si çıkınca..çok uzakmı evler ? araç yok hoş sizde dimi otobüs metro zor olur her gece başkada bişi aklıma gelmiyoki...görümcenide anlıyorum bu durumda şimdi o evde tek kalıcak çok zor olur..ananem vefat ettiğinde ben evde kalamadım yanlız bi dönem ,sanki evde dolaşıyomuş gibide geliyodu çok tuhaf bi duygu ,Allahım yaşatmasın ...

kesinlikle katılıyorum bunaa:)))

robotçum seninde tecrübelerinden yararlanıcağız işllhhh.....

...çokoprens isteyen varmı kızlar??? çayla güzel oluyor
çokoprensmi sempatiksalakcinni çok severim ama yiyemem diyetteyim ..öyleki en sevdiğim şeylerden biri dondurmadır ..tosunum birşey almak için markete gitmişti hiç dondurma al da demedim kalplerimiz birya gitmiş bana dondurma almış gelmiş ..ama ben gecenin saat 10 diye dondurmayı yemedim gün içinde yerim daha kolay eritmek için diye iimi :roflol: oderece irade var anlayın artık :roflol:
irademe tüküreyim tek bir konuda bir anda kayboluyor anasını satayım
işte bu konuda ŞenizŞenizŞenizŞeniz :roflol::roflol:

bence sen çok abartıyorsun bu konuyu ..sabredeceksin ..bu normal bir zaman değil ...15 gün de olsa kalmalısın ..hayatta düğünle ölüme bir şey denmez ...ölüm işi bu iş ..sen ne kadar anlamaya çalışsan da anlayamazsın çünkü ne kadar kayınvaliden olsa da sana yabancı biri olduğu için acısını tam anlayamıyorsundur ...
eş dediğin eşine destek olandır ..sen de bu zor anda ona destek olmalısın ..sen şimdi gün sayıyorsun o ise acısıyla başbaşa ...
sen böyle ölüm gibi bir mevzuda bu şekilde olaya yaklaşırsan o da zamanı gelince sana aynı şekilde yaklaşır ..
ne ekersen onu biçersin unutma ...

Hahaa Olsun estağfurullah.
Zonguldak güzel(neresini beğenmedin yaww) ama ereğli oradan çok çok daha güzelll.:lepi:

zonguldakta teyzem vardı bir 20 sene orda kaldılar diyebilirim ...sevmiyorum çok sarp kayalık bir şehir ..ben trabzonluyum en güzeli traabzon beeeşakkıdı

evet cutem aynen dediğin gibi zor bir durum...
ama evde babası var bekar 25 yaşında erkek kardeşi var...

aaaa ereğlim buradaymış...kuzummmmm opuyorumnanaktan
Bebişşşşşşşşşşşş sobe sobeeeeee:) Canım haberlerini okuyorum ve çok üzülüyorum inş pzt güzel şeyler yazarsın ve seviniriz bizlerde. Ay Adacımm çor zor bir durum sonuçta onunda acısı var birazcık daha onun kendi demesini beklesen olmadı söylesen çok mu sıkılırsın ki biliyorum senin içinde orada kalmak çok zor

canm aşkı memnuu
bihterin kocasıı adnan ziyagil )))
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

Adaaa ve kızlaar selamlar sizlere
Bi geliyim göz atiyim dedim kaynatmışsınız
Adacım sana tam cevap yazıcaktım
Ben senin bloğunu okumuştum nette 1 ay kadar önce sanırım
Ve nerdeyse bütün yazılarını okudum diyebilirim nişanından tut herşeyine kadar okudum
Bunu neden yazıyorum biliyormusun
Aslında ne kadar sabırlı bi insanmışsın sevdiğini eşini yıllarca sabırlı metanetli bir şekilde beklemişsin
Şimdi de karşına çıkan bu durumla baş edebilirsin sabredebilirsin
Eşinin en kötü gününde yanında olup ona sonuna kadar destek olmalısın diye düşünüyorum

robot....bak ne kadar da güzel söylemişsin düğünle ölümde diye....
1 ay önce düğünüm vardı ve bana hiç bir konuda destek olmayan da,bir kere bile sen de ne yaptın ne ettin demeyen ( kızlardan bazıları çok iyi biliyor) de şimdi yine yalnız kalmasın diye yanında olduğum görümcemdi....
buradaki bazı arkadaşlar madalyonun diğer yüzünü de bildikleri için benim ne hissettiğimi anlayabiliyorlar....

kızlar daha o vakitler de eşime karşı görümcemin imada bulunduğu o kız arkadaşı vardı ya şimdi her Allah'ın günü onlarda ve ben işten gidipte onu da orada gördükçe deliriyorum,görümcenin beni çileden çıkartmak için o kızla yaptığı nispetler aklıma geliyor...

ereglim,Durucum....

anlıyorsunuz ne demek istediğimi....neler hissettiğimi....
biliyorsunuz olanları....
sağolun ne olursa olsun beni metanetli tutuyorsunuz....
Durucum çok iyi demişsin...ben nelere göğüs gerdim değil mi,sabredebilirim buna da...

ANLıyorum seni hem de çok ii ama bu olay görümcenle alakalı değil eşinle alakalı ..olaya hep görümcem bana şunu yaptı etti olarak değil de ,eşime destek olmalıyım olarak bakman gerek anlıyor musun ...
görümcenle davan ayrı bu dava ayrı

ben seni eleştirmek amacıyla söylemiyorum bunları kendimce doğru olanı söylüyorum sana ..
hayatta hep başkalarının sana nasıl davrandığıyla değil bazen de eşinin hatrıyla olaylara yaklaşmalısın ..
gün gelir aynı şeyi senin ailenden biri de eşine yapabilir ...işte o zaman da eşin de mi sna böyle davransın istersin yoksa senin hatrına sabretsin mi istersin

adacım.. o zamanda söylemiştik.. bedi senin nasıl olsa... ve artık herşeyiyle senin... bırak onlar kıskansın etsin.. sen hiç aklına getirme canım benim...nasıl olsa geçmişte kaldı ve kazanan sen oldun...

Evet ada o blogda ben herşeyini okudum zaten seni görünce aklıma sabrın geliyor
Ne kadar güzel bişi inşAllah devamı gelir
Gel buraya bağır çağır at üstündeki stresi ama işte yapılmas gereken sanırım biraz daha orda kalman
İyilik yap denize at sen boşver iyilik sende kalsın Allah görüyor herşeyi

Son düzenleme:
her neyse....
tek taraflı hep oluyor olanlar...
ama eşim için bekleyeceğim,susacağım...
kulu kandırabilirim ama Rabbim'i de kandıramam ya....
sadece eşim işin orada bulunuyorum yalan değil,zerre görümcenin ne olduğu umrumda değil....
o zamanında beni hiç düşündümü ki....7 yıl sevgili 9 ay nişanlı bekleyen bir genç kızı kardeşi terkedip kendi arkadaşıyla görüşmeye başlasaydı ne kadar da mutlu olacaktı....dilek dilek dilek...bu isimden görümcem yüzünden nefret etmedim mi ben....
şimdi nasıl olurda bütün sülalesi o bu durumda yalnız kalamaz onu bir başına bırakma diyebilir...
o arkadaşı kahkahalar içinde emiönü,boğaz gezileri yaparken yanındaydı...şimdi de geceleri de acılı anında yanında olsun...
bıktım be....

Kuşş yıllardır sabırla beklemişsin bir-iki hafta mı idare edemeyeceksin. Bence bunuda gayet güzel geçirirsin canım. Sevdiğin adamın annesi artık dünyada yok bu onun için neler ifade ediyordur çok iyi anlıyorum seni benimde gerçek kayınvalidem yokya Her ne kadar koca adamda olsa onun yüreğinde neler kopuyordur anne bu bitanem kolay mı?j Aile bireylerimiz sözün bittiği kişiler-durumlar. Allah yokluklarını göstermesin amin.

sakin ol cnm herşey yoluna girer ama sağlık geri gelmez...eskiyle yaşamayı bırakmazsan sağlığından olucaksın,unut gitsin herşeyi,ileriye bak bence artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…