Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

waşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşa.s.

her neyse bir travmayı daha atlattım işin özü onu bunu bırakında ben size diktirmeye verdiğim gelinliği göstermedim değil mi?

ereğlicim gelmiş gitmiş,ah cnm o sahil nasıl özledim bir bilsen geçen facede görüdm bazı arkadaşlar gitmişler toplanıp ...keşke şöle 1 haftalığına dönsem o günlere
Evleneyim bana gelirsin cutecim buradan arkadaşlarla nasıl sevinirim:)

Pek çoğunu anlamadım Adana vs ne alaka çözemesemde elbiseyle ilgili söyeldiklerinde çok haklısın kuş.

ben de birşey demedim gulsun sadece cevap verdim kaydirigubbakcemile5

robot hakket gevezesin nan senin yazıları okumaya üşeniyom valla :roflol:

ben sizin için kendimi parçalayayım herkese ayrı laf yetiştirip ayrı ayrı dertlerinizle ilgileneyim senin dediğin lafa bak kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
üşeniyormuş tembel seni daha ne istiyorsun okuyacak çok şey oluyor topictekiler türkiye standartlarındaki okuma oranını arttırıylar fena mı kaydirigubbakcemile3 al sana bilimsel açıklamam da var :roflol:

ayy bi konuya dalamadm yaff
dalmayı bilemedim desene şuna ..nasıl dalacaksın balıklama mı kurbağalama mı :roflol:

waşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşa.s.

yaaaaaaaaaaaaaa işte öyle şakkıdışakkıdı

Evleneyim bana gelirsin cutecim buradan arkadaşlarla nasıl sevinirim:)

Pek çoğunu anlamadım Adana vs ne alaka çözemesemde elbiseyle ilgili söyeldiklerinde çok haklısın kuş.

hatlar karıştı yaaaawwww:sinifsinif: adana çık aradan zonguldak gir içeri :roflol::roflol:

seni başkasıyla karıştırdım galiba e herkese yetişmeye çalışınca arada parazitler oluyor idare et :roflol:
zonguldak a geldim hiç beğenmiyorum o şehri nedense kızma bana ama şakkıdı

robotçum seninde tecrübelerinden yararlanıcağız işllhhh.....

...çokoprens isteyen varmı kızlar??? çayla güzel oluyor

bana da bir akıl verin......
bizimkisi hani dün gece bana konuda açıklama yapmış ve olsunda bir hafta kalalım en fazla ömür boyu kalalım demiyorum zaten demişti ya....
az önce konuştuk...şarj aletim falan da evde kalmış dün eşyaları alırken unutmuşum ama neyse idare eder biraz daha nasılsa akşamları konuşmuyoruz artık dedim...
ne dese beğenirsiniz hafta sonu bir ara uğrar alırız...bu ne demek yaaaaa
yarın 7 sini yapacağız,pazar da çıkıp evimize gideriz diye düşünmüştüm...Cumartesi gününden beri orada kalıyoruz daha ne kadar kalınabilir ki....yeter ama yaaaaaaa
bana da bir akıl verin çok mu gaddarca düşünüyorum...ağzımı açmayayım mı bu konuda...o ne zamana kadar beklerse bekleyeyim mi yani

her neyse bir travmayı daha atlattım işin özü onu bunu bırakında ben size diktirmeye verdiğim gelinliği göstermedim değil mi?

aa hayır görmedik..... hadi bekliyozz..

robotçum seninde tecrübelerinden yararlanıcağız işllhhh.....

...çokoprens isteyen varmı kızlar??? çayla güzel oluyor

ohh afiyet olsun bakalım...

başınız sağolsun cnmm
konuyu tam bilmiyorum ama bugibi durumda ondan mantıklı düşünmesini bekleme bence konuyuda açma acısı çok büyük...

bitanemm
sende evine gitmek istiyorsun ama
eşin gidelim diyene kadar bişi deme bence
annesini kaybetti kolay deil
zaten en fazla hafta içinde eve geçelim der
pazar gününü de orda geçirip p.tesi işten doğru direk evimize gidelim der umarım...
sen canını sıkma ama olur mu tatlmm

canım benim... biraz daha bekle.. sıkma canını.... en azından hafta ortasına kadar sabret... ondan ses çıkmayınca sen açarsın konuyu...

Hahaa Olsun estağfurullah.
Zonguldak güzel(neresini beğenmedin yaww) ama ereğli oradan çok çok daha güzelll.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…