her zaman karşındaki erkeği sna mahcup düşeck duruma getirki dönüşü muhteşem olsun ..
bağırıp çağırmakla birşey elde edemezsin ..erkeklerin en sevmediği şey bağırıp çağıran dırdır eden kadın profilidir ...
oyunu akıllı oynayacaksın ...
öyleki o hep ben ne dersem o olur sanacak ama aslında hep senin dediğin olacak sengözlerimebaksanab
erkekleri yönetmenin kuralı budur şakkıdı
Evleneyim bana gelirsin cutecim buradan arkadaşlarla nasıl sevinirim:)ereğlicim gelmiş gitmiş,ah cnm o sahilnasıl özledim bir bilsen geçen facede görüdm bazı arkadaşlar gitmişler toplanıp ...keşke şöle 1 haftalığına dönsem o günlere
Pek çoğunu anlamadım Adana vs ne alaka çözemesemde elbiseyle ilgili söyeldiklerinde çok haklısın kuş.ulennn bu elbiseyle uğraşacağın at gitsin yenisini al be kaydirigubbakcemile3 başına bela oldu iice iimi kaydirigubbakcemile3[/B]
yaa boşversene sen taktın bu hediye mevzusuna ..adana ziyagil gibi romantik herif bu devirde nerde kaydirigubbakcemile3 elindekine dua et sen yine de kaydirigubbakcemile3
her zaman her zaman herifin işi gücü yok sana özel şeyler yapmakla mı uğraşacak akannehir ayaküstü de olsa birşeyler yapmış işte niye irdeliyorsun ..herkesi olduğu gibi kabullen ..sanki dövdü sövdü ,aldattı yaaaww ..tepkiye bak kaydirigubbakcemile
profilim manyak ama gerçeği daha manyak :roflol: gerçek manyak :roflol:
adanaya mı yok almayayım sevmem orayı
ben şöyle karadeniz ya da ege sahil kendit istiyorum
bunlardan varmı sizde efem :roflol: varsa 1 porsiyon recaaa ediyorum :roflol:
ben de birşey demedim gulsun sadece cevap verdim kaydirigubbakcemile5valla robotçum ben tecrüebem fazladır diye idda etmedimki canım... sadece sen daha uzun süre evli olduğun için daha fazla tecrübe sahibi olduğunu söyledin... bende bunun aksini... süreyle değil hayatta yaşananlarla tecrübe sahibi oluncağını söyledim... ve bunudna arkasındayım canım....
herkesin tücrübesi muhakkak kendine göre fazladır... herkes kendince altından kalkamsı zor şyler atlatmıştır...
ama bu tamemen göreceli bir kavramdır...
robot hakket gevezesin nan senin yazıları okumaya üşeniyom valla :roflol:
dalmayı bilemedim desene şuna ..nasıl dalacaksın balıklama mı kurbağalama mı :roflol:ayy bi konuya dalamadm yaff
waşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşa.s.
Evleneyim bana gelirsin cutecim buradan arkadaşlarla nasıl sevinirim:)
Pek çoğunu anlamadım Adana vs ne alaka çözemesemde elbiseyle ilgili söyeldiklerinde çok haklısın kuş.
ereğlimm
adana deil
Adnan yazmak istemiş robotcmm))))
Kuşşş onuda anlamadım haha:d
robotçum seninde tecrübelerinden yararlanıcağız işllhhh.....
...çokoprens isteyen varmı kızlar??? çayla güzel oluyor
her neyse bir travmayı daha atlattım işin özü onu bunu bırakında ben size diktirmeye verdiğim gelinliği göstermedim değil mi?
robotçum seninde tecrübelerinden yararlanıcağız işllhhh.....
...çokoprens isteyen varmı kızlar??? çayla güzel oluyor
her zaman karşındaki erkeği sna mahcup düşeck duruma getirki dönüşü muhteşem olsun ..
bağırıp çağırmakla birşey elde edemezsin ..erkeklerin en sevmediği şey bağırıp çağıran dırdır eden kadın profilidir ...
oyunu akıllı oynayacaksın ...
öyleki o hep ben ne dersem o olur sanacak ama aslında hep senin dediğin olacak sengözlerimebaksanab
başınız sağolsun cnmmbana da bir akıl verin......
bizimkisi hani dün gece bana konuda açıklama yapmış ve olsunda bir hafta kalalım en fazla ömür boyu kalalım demiyorum zaten demişti ya....
az önce konuştuk...şarj aletim falan da evde kalmış dün eşyaları alırken unutmuşum ama neyse idare eder biraz daha nasılsa akşamları konuşmuyoruz artık dedim...
ne dese beğenirsiniz hafta sonu bir ara uğrar alırız...bu ne demek yaaaaa
yarın 7 sini yapacağız,pazar da çıkıp evimize gideriz diye düşünmüştüm...Cumartesi gününden beri orada kalıyoruz daha ne kadar kalınabilir ki....yeter ama yaaaaaaa
bana da bir akıl verin çok mu gaddarca düşünüyorum...ağzımı açmayayım mı bu konuda...o ne zamana kadar beklerse bekleyeyim mi yani
bana da bir akıl verin......
bizimkisi hani dün gece bana konuda açıklama yapmış ve olsunda bir hafta kalalım en fazla ömür boyu kalalım demiyorum zaten demişti ya....
az önce konuştuk...şarj aletim falan da evde kalmış dün eşyaları alırken unutmuşum ama neyse idare eder biraz daha nasılsa akşamları konuşmuyoruz artık dedim...
yarın 7 sini yapacağız,pazar da çıkıp evimize gideriz diye düşünmüştüm...Cumartesi gününden beri orada kalıyoruz daha ne kadar kalınabilir ki....yeter ama yaaaaaaa
bana da bir akıl verin çok mu gaddarca düşünüyorum...ağzımı açmayayım mı bu konuda...o ne zamana kadar beklerse bekleyeyim mi yani
bana da bir akıl verin......
Hahaahatlar karıştı yaaaawwww:sinifsinif: adana çık aradan zonguldak gir içeri :roflol::roflol:
seni başkasıyla karıştırdım galiba e herkese yetişmeye çalışınca arada parazitler oluyor idare et :roflol:
zonguldak a geldim hiç beğenmiyorum o şehri nedense kızma bana ama şakkıdı
HahaaOlsun estağfurullah.
Zonguldak güzel(neresini beğenmedin yaww) ama ereğli oradan çok çok daha güzelll.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?