Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben sımdık ptesı yenı işime başlıycam ınş
o gün bıde kolejde arıyormuş:bbo:zaten hep öle olur bı iş bulurum diğerı arar

çalışcam iş oto.sektörü
bayanın anlattığına göre cok kebap yermış
ınş memnun kalırım,
arabayla alıp arabayla eve bırakcaklar
akşam cıkışım 5
ctesı öğlen pazar tatıl
patronlarda cok mukemmel ınsanlarmış
iş yoksa erken yolluyorlarmış
bı kadın işe başlamış 2 ay olmuş daha kadını memleketıne yollamış ucak bıletlerıde patrondan
bunlar kızın bana anlattıkları
kısa zaman sonra kızda yanıma gelecekmış
hatta ptesı yanımda olacakmış yardım ıcın işi öğretmek ıcın
hayırlısı dıom
ıcımde heves yok ama hevesım hep kursağımda kaldığından mı ne
hıc heycan yok sevınc yok

sonuna kadar katılıyor ve aynı duyguları paylaştığımı bilmeni istiyorum tatlım...
kesinlikle tavrında,düşüncende haklısın...
sustukça sömürmeye devam edecekler...o yüzden bir an evvel konuşmalısın...
dilerim eşinle aranızda bu konu yüzünden sıkıntı oluşmaz...

çok üzüldüm cute umarm arkadaşın eşiyle sorun yaşamaz...
ki maalesef yaşayacak gibi görünüyor...

inş herşey gönlünce olur canım tavrında çokk haklısın ne gerek varki birde onun okul derdi filanda olacak veisi olacaksınız bir cocugun sorumlulugu zor bence tavrını iyi koy zaten yeni evlisinz siz eşinle sorun olmadan halledersinz inş.canımm

böyle bir durum kabul edilirmi yaa..ben bile sinirlendim.daha yeni evli sayılırsınız çoluk yok çocuk yok.ne saçma birşey yani.gelecek kişi yetişme çağında bir kız üstelik..aynı durumda ben olsam eşimle yaşayacağım sorunlara rağmen tepkimi açık ve net dile getirirdim..yok kardeşim cidden kabul edilecek birşey değil yani.1 hafta değil 10 gün değil,hadi geçtim 1 ay değil,sürekli bir durumdan bahsediyoruz.ee kuzum sen artık dersinki eşine çocuğa ne gerek var hazır büyütülüp 13 yaşına getirilmişi var elimizde,onu okutur evlendiririz artık,bize anne baba der..olacak şey değil bence..

eşinle sorun çıkabilir bu konuda sen mümkün olduğunca ikinizinde evliliğinizinde yıpranacağını belirt sakin bi dille anlatmaya çalış diycem ama biraz zor gibi görümcene anlat borçlarınızdan bahset umarım ortak yol bulursunuz

Son düzenleme:
[

valla çok haklısın bitanem,yani ne desen ne tepki versen haklısın cidden..bende asla kabul etmezdim böyle bir durumu..allah vermesin olur böyle şeyler yanına alır büyütürsün anasının babasının başına birşey gelir falan onlar çok ayrı durumlar.ama böylesi olmaz yani

Son düzenleme:
O gelin eşinede çok fazla güvenmesin sağlam adımlar atsın...
eşi zamanında söz vermiş olabilir bi bişeyi değiştirmez...
erkekler hep söz verirler zaten sonra unutuverirler...
nolursa olsun annesi bence hassas bi konu...
umarım gelin galip çıkar

bence gelin muhattap olmasın ne yüz göz olcan
madem eşi durumun farkında son sözü söylesin
çizgiyi çeksin istemiyoruz desin
illa zorla göndercek halleri yokya
hee baktı hala anlayan yok
ozmn gelin nedenlerini niçinlerini açık açık söylesin
yani bence araya aracı bile koymasın
bu konu aracıyla çözülcek türden değil
kartopu gibi büyür çığ kıvamına gelir
hiç uzatmadan bence konuşup bitirin derim cnmmm

walla o geline diyorum kii iyice çemkirsinnnnn iyice ezdirmesin kendini şimdi kıs gelir sonra kaynana yerleşir bellimi olur inş gönlunce olur kuzum ama tavrnı iyice koy yaaa olurmu böle şeyler yaa ayıp ama yani okumayada hevesli deil birde kız cocugu allah korusun biye olsa sorumlusu gelin olacak kesin yanı

elcintıh haklısın valla,kızlar olurmu olur,önce kızı gönderiyorlar arkadan anneside gelebilir.

buble Allah sabır versin ama düşüncesi bile kötü
tamam annedir ama gönül rızası olmadan olmaz hiçbişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…