Selam arkadaşlar
ben 3 yıllık evliyim ve 4 aylık bir anneyim. dün eşimle yemek konusundan dolayı tartıştık ve şuan aklıma geldikçe hala kızıyorum. ben oruç tutmadığım halde dün çocuktan vakit buldukça 3çeşit yemeğimi yaptım ve ezanın okunmasına yarım saat varken eşim geldi 'ne yemeği var' deyip tencerelere baktı, sofra hazır değil daha, tabi sen oruç değilsin, ne yicem ben gidiyorum lokantada yerim dedi. bende ben keyfimden oturmuyorum şuan çocuğu emziriyorum daha yarım saat var ezana hemen hazırlarım dedim ama yok. ben lokantaya gidiyorum deyip çıktı alt kata annesine girmiş. ben de aldım tencereleri içlerinde ne varsa balkondan bahçeye döktüm. sonra bu aşağıdan çıktı geldi, ben ekmek almaya gittiydim aşağıya niye döküyorsun ne yicem ben dedi. bende zıkkımın kökünü ye dedim. bundan sonrası da bağrış çağrış hakaretler içimizde bastırdığımız kızgınlıklar. sonuç olarak küstük ve bende sana bundan sonra yemek yapmıcam, nerde yersen ye dedim.yapma zaten yemeklerin çokmu güzel oluyor sanki(beni kızdırmak için demiş itiraf etti) dedi. sonra gitti odada uyudu bende kızımla ilgilendim mutfağı topladım.sonra kalktı evde sıkılmaya başladı ben konuşmayınca. başladı sırnaşmaya ben yine kızdım sonrada gittim yattım.
ama kesin kararlıyım en azından 1 hafta yemek yapmıcam kendim bişeyler atıştırıp geçircem. hep yemek konusunda bir tartışmamız olurdu ama bu sefer kararlıyım ya huyunu düzeltcek yada yemeklerimden mahrum kalacak. çok uzun yazdım galiba...
sizce haksızmıyım, ne önerirsiniz
birde bugün doğum günüm bakalım ne yapacak beyimiz
tüm yorumlar için şimdiden teşekkür ederim
YUH DEDİM YANİ NE ADAMLAR NE KADINLAR VAR...
HİÇ YEMEK SOKAĞA DÖKÜLÜR MÜ:)