iyiyim canım benim bende geçmişe baktım daha dogrusu birini arıyordum baktım uyelik iptali yazıo sonra baktım bişiler cıkmıs zaten ben basından söylemiştim hatta ceyiz topiğinde demiştim müjde gitmişti o gelmişti mersinde sahilde denize girdik fln demişti sahilde denize girecek yer yok:1closedeyes: o zaman anlamıstım söylemiştimde yok abartma fln demişlerdi
anladım canım.. hayırlsıı olsun.. sıkma canını..7.ve son aşamada elendim canım
kızlar...
Evlilik Sebebiyle İşten Ayrılmada Önel (ihbar) şartı var mıdır???
daha önce sormuştum ama love net.ten bulup yapıştırmıştı buraya...ben cidden öğrenmek istiyorum...burada huzursuzum...dün iş çıkışı bana ayakkabı almaya gittik kocişle...orada mezun ettiğim öğrencimle karşılaştım,ben tanıyamadım o tanıdı...
işte o an daha iyi anladım....benim mesleğim gibisi yok :)))
merak etme canım.. o şahıs aşağıda misafirmiz olarak gelmeye devam ediyor.... söyleceğin varsa yaz sen.... o okurrkaydirigubbakcemile3
anladım canım.. hayırlsıı olsun.. sıkma canını..
adacım bizim ofisten biri ayrıldı birkaç ay önce... evet ihbar şartı var ama işverenlede alakalı....eğer problem çıkarmazsa o süreyi beklemene gerek kalmaz....
ama mujde varkende vardı diye hatırlıyorum ben bunu canım...şimdi görünce hiçte şaşırmadım ama basından biliyordum fotograf eklemeyecegini bak celişki var diyorki o adam bu siteyede uye ama ne zaman girip cıkıyor bilmiyorum eee nıckını biliosundur mutlaka avukatsında aç davanı valla hiç şaşırmadım ben en basından söylemiştim çünkü müjde gitti o geldi aklinialirimsmile müjdede fotograf deyince kaçtı gitti
dün akşam mı....
hiç ama sadece koca bir hiç.....
gelmediler....ne garip değil mi....ben yine de eşime ne olurdu şu an ailemle beraber olsaydık ben olsam ben de gelmezdim onca yoldan geldim diye....söylendim durdum
sözüm ona fırsat vermeyeceğim ama gelin görün ki...içim öyle demiyor,çok kötüyüm çok...
şimdi ne yapayım ben???
dün çok üzüldüm şok oldum listeye bakınca ama iyiyim şimdi baska şirketleri bekliyorum
anladım canım...
peki giden arkadaş ne kadar süre önce bildirdi işyerine???
ama mujde varkende vardı diye hatırlıyorum ben bunu canım...
..
cute okudun mu canım arkadaşım.....
gördün mü işte((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?