Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cute netinin yavaş ilerlemesinin sebebi ben değilim o yüzden beni suçlayamazsın
benim netten çıkmam çözüm olacakmı hızlanması için

yok ya beni dogru duzgun bulmaz valla nerde ruh hastası var beni buluo adama bak ya cekti gitti

bende vın almayı düşünüyorum ama nasıl bilmiyorum kullananlar varmı çünkü biz netten face msn felan giremiyoruz

vın hakkında bilgi verebilirmisiniz?
fiyatı gereken şeyler tel hattı gereklimi?

alma kesinlikle alma derim yeni evlendigimizde aldık tlf baglatmıcaz diye 10 gun denedim faceye bile fotograf atamıyordum kk ya griyordum bi yazıyı gndermem 10 dk buluodu ve 5 gb limitliydi sadece kk ve face düşün ki video izlemem bişi indirmem 50 lira fatura 100 lira geldi cunku 5 gb 100 mb aşmışız düşün 100 mb için 50 lira fazla ödedik

neyse kızlar yemek molası ben biraz dinleniyim uyuyabilirsem uyuyum kendinize iyi bakın
cute netin hızlanır inşallaah

al işte....
neden insanlar birbirini yanlış anlar ki...
efsuncum cutem öyle deme di ki yanlış anlamışsın,hadi gergin olmayın bakiimmm...

nan VINN asla almayın asla
ahada şuan vın kullanıom
ınanın bacağıma koyyom laptopu bı kımıldasam cekmıo 10 dk gelmıo kendıne
sadece kk dayım faceye foto bıle atmıyo
ayda 50 tl oduyoz boşa
üstelık bunu almamız ıcın bıze faturalı hat kakaladılar
bıgun sonra faturalı hatta ıptal ettırıdk 200 tl ödedık
ayda 50 tl oduyoz boşa
hayatta değmez

cute evet oruçluyum ama ben yeteri kadar şakayla yaklaşmaya çalıştım sen çık biz devam edelim ne demek neyse mübarek gün kimseyle böyle muhabbetlere girmek istemiyorum

susun lennn
öpün benı barışınn:roflol:gergın olmayın bakımm
efsun sende nereye gıdıyon bee

know bıdahada hazrlama anacım sende yorma kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…