Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

baall sesin çıksın kuzumm

4 misafir ,,,

hadi biri love diğeri sapığı kalan kişilere noluyoo..konu çokmu çekici acaba..

cute sen işini bılıyon hee

benımkının en zayıf noktası cocuk
bısey yapmasın dıomkı cocuğumz senden görduklerıyle bana yardımcı olacak
hemen kalkıo
normalde suan evde olduğmdn yorlmasın dıe pek üstüne gtmıom otur yawrm otr dıom

canım ama evde erkek ayrı kadın ayrı olmalı kalkıpta erkek kadının her işine karısırsa olmaz domatesi kestigin bıcaga bile laf söyleyen adama hala kalkıpta anlayısla davranabilirmisin sen ben yapamam yapmıyorumda bu bıcakla deil sunla kesi diyor al kendin yap diyip oturuyorum bana yapmam gerekeni kimse ögretemez hele bi erkek asla benimde yapım bu vallasempatiksalakcinni

biricik yok hiç tersleme olmuo zaten vakitte bulamıyoz ben eve 6 da gidiyorum eşim 9,30 da geliyo yemek çay felan hele bide dizi çekimi varsa hiç fırsat kalmıyosırnaşık şey bide eşim öyle yumuşak huyludur haaa sinirlenirsede çok feci oluyoo aboooooooooo kaçacak delik aramak lazım bide biz çok büyük tartışmamızda bile 1 saat tartışırız ama çok kötü tatışırız ben mutfakta sigara yakarım o oturma odasında o küllüğü dökmek için gelir göz göze geliriz
başlarız gülmeye ben gülmesemde şebeklik yapar ben ona göre daha sinirli ve inatım

ondan izin isteyen kim
başlıo yine çamaşır suyu kullanmışsın diye
bende napiim başka türlü içime sinmiyo diyorum başlıo zararlarını anlatmaya ben hemen başka odaya kaçıom:)))
ben temizlikte çamaşır suyu kullanmazsam asla olmaz
hiç yapmiim daha ii:))
aklına gelebilecek her yerde kullanıyorum.....

ben yapmadıgımdan deil sanırım yanlıs anlasıldım o sesi duyuyorum zaten kalkmaya yelteniyorum o an kalk camasırları as diyor ee görüosun zatn kalkmısım oturuyorum kendin as diyorum ben gelemem ya söylemicek bana

benım babamda anneme cok karısır
eğer kadın olsaymış ıkı gunde kocayı batırırmış babam

mutfağa pek gırmez babam annemde erkeklerın mutfakta olmasına cok kızar
bana gelıo bazen eşim yardım edıo
otur damat dıo bız kadınız bız yaparız dıo
mesela babam mutfağa gırer ama sadece bol etlı yemek yapmak ıcın
mesela tek başına pazara gıderse en pahalılarını alır
yanı babam ıyıkı erkek olmuş:roflol:

know bende senin gibiydim ama en güzel cevap susmak duymamak ben duymuyorum wallaa hıı ıhıııı diyorum bildiğimi yapıyorum çokmu üsteledi öylece bırakırım buyrun efendim siz yapın derim şakayla

allahtan bizim evde kullandığım tek bıçak var da ona laf edemio :))
bazı nasıl kesio mu bileyimmi dio ama o o kadar batmıo:)))
benim babam da çok tersti annem hep idare ederdi.
zaten kocamın da öyle çok sinirime dokunan kötü bi huyu yok çok şükür alışıyoruz yavaş yavaş birbirimize.
yapı itibariyle ben ondan daha çabuk parlarım mesela yeri gelio oda beni idare edio garibim:)))
dün akşam çok yavaşsın aşkım ya dedim aradan 5 dk geçmedi hızlı olmamdan kaynaklanan bi bardak kırma olayım oldu
çok hızlısın aşkım ya dedi:))))
böyle geçinip gidioz
ama çooooooookk mutluyum kocamı seviyorum:)
karışsın karışsın :))

he valla hee

nurdan adamıda bıgün çamaşır suyuna basarsın artık
ben o kadar düşkün deılım
deterjanlara cok düşkünmde ona deıl
mesela heryerde farklı sey kullanıyorum
yer sılceksem kokulu olan parke sılme ürünü kullanır artı camasr suyu eklemem
yada çamasr yıkarken eklemem
heryerde farklı seyler kullanıom mesela cif hem banyo hem mutfak varsa karstrmam bırbırıne
sende kendıne dıkkat et
zehırlencen hee
ben wc ye döktüğümde eşim dıo off ne pis kokuoo sevmıo ç.suyu kokusunu

benim dedemde böyle anneannem gönderir domates alsın diye o 5 kilo domates alır gelir misafir gelir misafirin yanında derki meyve getirin meyve fln eee dolapta meyve yok mutfaga gelir içliköfte yapın sanki içliköfte 2 dkda olan bişi misafir yesinmiş eşimde aynı dedem bak dun deil önceki gun arkadsı geldi pasta almıs cocuk ben sviyorum die frambuazlı dun baktım yok nerde dedim ben sınava gidince dalmıs mutfaga atmıs pastayı neymiş 2. gun yenmezmiş yemek yapıyorum ogun bitmezse 2. gun ben wc giriom bakıom dökmüş

çamaşır suyu bulaşık - çamaşır deterjanı arada cif yüzeyy temizleyici dışında evime hiç bi deterjan sokmam:))
çaaşır suyu yeter

işimi biliyom tabi böcük aklinialirimsmile
adamdan cilveyi kestinmi ondan bişi bekleme..
her adam içn geçerlidir bu eminim..

yok çocuk desem bnmkine hiç kalkmaz heralde kaydirigubbakcemile3

know bende senin gibiydim ama en güzel cevap susmak duymamak ben duymuyorum wallaa hıı ıhıııı diyorum bildiğimi yapıyorum çokmu üsteledi öylece bırakırım buyrun efendim siz yapın derim şakayla

onuda denedim denemedimmi canım o konusuyor ben duymamazlıktan geliyorum bu seferde 5 dk sonra gelio beni itio bırak ya yapma sen dio daha cok deliriyorum bu sefer

benım herıf para harcamayı cok sever
markete bı gırsın cock gıbı sevınr
alışverışe gtsek hıc sıkılmaz bunnu şunu gıy der durur
bu huylarınıda sevıom
ne ıyı kocalarımız var çok şükür
ne ınsanlar ne evlılıkler göruyorz
mesela benım abımler cok odun ınsanlardır
enıstemlerde
5 kardesız en içten en cocuksu en romantık benım kocam
yengemler ablamlarda hafıf kıskanıo

alışverişi ihtiyaç varsa sever
ve saatlerce durduğum kabine bişiler getirir giydirir arkanı dön der:))
popo var ya bende biraz fazla:))
arkaya bakmadan karar vermez :))
bende çocuk gibi ne getirse giyiyom:))))
geçen 2 saat kaldık bi yerde aldığımız da 4 parça şey:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…