Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ereglicim ben iyiyimde
gülsuna katılıyorum
erkekler düşünemiyor, sen ne istiyorsan bekliyorsan yekten söyleyeceksin
öyle imayla surat asmayla anlamıyolar işte malesef

ereğli haklısın canım amabu gibi durumlarda kırılmak yerine eşini sen yönlendireceksin erkek malesef ince düşünemiyolar zmanlada alışırsın zaten

canım iyiyim ben... arada bel ağrılarımla geçinip gidiyoruz işte....
ama demekki sen bu tür konularda önceden uyarmalısın..... ailene karşıda mahçup olmazsın... düzelmesini bekleme....

ozman sende emrivaki yap annenlerde eşinle konuşurken eşine soyle annemi vericem birazdan sana de konuşurken anne ... veriyorum senle konuşmak istio de olsun bitsin boyle boyle alışır zaten

teşekkür ederim canım.. ama benim ağrılar kalıcı maalesef:((

canım düzelmesini beklemek yerine sen sürekli hatırlattt.... boşver... onunda eksikliği bu olsun.... önemli olan sana karşı davranışları....mutluysan onunla.... gerisini pek umursama:))

O zaman hafif hafif atlat inşallah Gülsünüm.
Arada benzeri durumları olmasa kraldır aslında benim kociş alışmam lazım sağ ol tekrar bebek:)

ikra iyi ereğlicim şimdi yanından geliyorum uyuyodu tam boyle bıcır bıcır zamanları bizde tadını çıkarıyoruz valla babasıda bende sevmeye doyamıyoruz :nazar:

Ne güzel ikracığım maşallah :nazar:
Dört yaşında yeğenim var benim bal suratım Aman Allah'ım nasılda tatlı oluyor çocuklar.

kendi paranı kazanmak ,eve katkıda bulunmak güzel...
ama çamaşır ütü yemek ve:içelim::içelim: ev temizliği ile beraber hiç çekilmiyooooor

Back
X