Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aşk olsnn
sana da eklemedm mii benn
hadi bak albüme

baktım baktım kaçar mı benden kaydirigubbakcemile3 eşin ne iş yapıyor senin ..daha çocuksunuz ulennn siz ...eşin kaç yaşında sen kaç yaşındaydın ..gençliğim geldi aklıma sizi görünce :roflol:

canm eşim yaşını göstermiyo yaff
27 yaşındaa
bende 23 canmm
o geçen seneki foto
26 - 22 yani ))))

robot seninde fotoların vardı sanırım ama albümünü bulamadım casper seninki nerede

sen baktınya benim resimlerime bakmadın mı yoksa ...profilime gir oradan albümü görürsün ..senin niye yok bakayım resmin ..seni görmeden kendimi göstermem:roflol:

oy oyy ne şirinsin kız sen... teşekkür ederim cnm bnm

saol canmcmm

robot seninde fotoların vardı sanırım ama albümünü bulamadım casper seninki nerede

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=16204&pictureid=95604
burda canmm
tek fotom var zaten hadi bak kaldıraymm

eşin benden küçük dolayısı ile ikinizin de ablası sayılırım :roflol: öpün elimi ulennn :roflol:

delikafadulden
öperim tabi ablacmm ayıpsınn

cnm bnm en güzeli tabi yaşını göstermemek casperim,bende göstermiyorum..makyajsız gittim geçen yıl markete sigara vermediler :roflol: 2 kez başıma geldi bu durum geçen yıl...
bu yılda pasaportta polis bana baktı dio sen 83 lümüsün..

kesinlikle canmm

beğenemedin mi deseydn kaydirigubbakcemile3

görmedim demedimkü,82 li değilmisin sen ,ne ablalık taslıyon bakem :)

82 liyim de 28 oldum sayılır şurda 3 ay kaldı kaydirigubbakcemile3
hem taslarım sanane ulennn ..keyfimin kahyaaaası mısın :roflol:
bak casper itiraz ediyor mu hemen öptü elimi :roflol:
aferin ağaya itaat böyle olmalı :roflol:

benim resmimden mi bahsediyorsun robot
casperınkini göremediğimi anlatıyordum benim yok çünkü iş yerinden bağlanıyorum burada yok eklemeye iznim yok vs vs vs

benim resmimden mi bahsediyorsun robot
casperınkini göremediğimi anlatıyordum benim yok çünkü iş yerinden bağlanıyorum burada yok eklemeye iznim yok vs vs vs

EVET senin resminden bahsediyorum ..evde ekle de yarın bakalım o zaman merak ettim şimdi sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…