lovee
gördn mü canm fotomuu
canım albümünü gördüm fotoları kaldırmışsın ama
göremedimmm maalesef ama robotcum çok güzelmiş ama ablam oluyor hakikaten :)))
gülsünüm napıon cnm gelmişsin..
canım bir geçmişe bakınayım dedim... yeni geldim bende...
off kızlar yaa çok canım sıkkın.....
patron konuştu sabah.. maaşlardan %24 kesinti yapcakmış birkaç ay.... bu maaşıdas öyle alcakmışız... çok bunaldım ben yaaa
canım bir geçmişe bakınayım dedim... yeni geldim bende...
off kızlar yaa çok canım sıkkın.....
patron konuştu sabah.. maaşlardan %24 kesinti yapcakmış birkaç ay.... bu maaşıdas öyle alcakmışız... çok bunaldım ben yaaa
kızlar fikri olan var mı bu sevgilim niye vara yoğa kızar oldu ister istemez acaba pişman mı istemiyor mu diyesim geliyor
dengesizleşti iyice
evlilik sendromuna girmiştir ,evlilik yaklaştıkça bnu stres yapıyordur belki ya da hazırlıklar bunaltmıştır
aaaa
neye göre yapıyorlarmış onu yaa
nasıl bir şirket orası kaç çalışan var kimse tepki vermiyor mu
neredeyse 1/4 e geliyor
aa neden tatlmm
sebebi neymiş peki bu kesintinin ..hey ALLAHIM 1/4 ü giderse geriye ne kalır
robotcum otobüse bindik bir saat boyunca söyledi de söylendi söylediği sorunlara çözüm bulduğumda da kızıyor daha enteresanı bir şeye kızıyor sonra gelip özür diliyor on dk sonra yine kızıyor iyiden iyiye dengesini yitirdi normalde günde 5 saat uyuyan uyanıp koşuya giden adam saat 10 uyuyor ve sabah zor uyanıyor
off kızlar gerçekten bilmiyorum... sadece nakite sıkışmış... ki yalan.. ben biliyorum hesaplarını.. bütün ödemeler takır takır geliyor.. ve bu ay bizim maaşlarımız zaten ucu ucuna geliyordu... o kesinti yapılırsa mahfoluruz... rica ettim bu ay benden kesmeyin diye.. durumu anlattım.. diğer arkadaşlara haksızlık olurmuş...
bu kadar hak savunun adam işten ayrılan elemanın tazminatının yarını verdi.... alsanaalsanasmile
off kızlar gerçekten bilmiyorum... sadece nakite sıkışmış... ki yalan.. ben biliyorum hesaplarını.. bütün ödemeler takır takır geliyor.. ve bu ay bizim maaşlarımız zaten ucu ucuna geliyordu... o kesinti yapılırsa mahfoluruz... rica ettim bu ay benden kesmeyin diye.. durumu anlattım.. diğer arkadaşlara haksızlık olurmuş...
bu kadar hak savunun adam işten ayrılan elemanın tazminatının yarını verdi.... alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?