ahh canım benim inan şu kadar kişi var şu forumda ve türkiye de de kat kat fazlası özel sektörde çalışan herkes için diyorum hepimiz patronların insafına bağlı çalışıyoruz.
ne yapacaksın çıksan başka yere geçsen gene aynı gene aynı
sıkma canını Allah bir kapıyı kaparsa birini açarmış sabırlı ol kuzum dua edeceğim bende snein için Allah destekçiniz olsun.
sen avukat mısın ? ne işle meşgulsun
vay vicdansız vayyy ..ALLAH böyle insanları ıslah etsin...kendileri bir srü para kazanıp keyfini sürerken çalışanları rezil ederler böyle işte ...çok sinir oldum heee... kalkıp gelesim geliyor şu sizin patronu dövmek için kötükedihüso
avukatım canım
bacmm elin değmişken benm patconcuıuku da bi güzel dövsenn nasıl oluır
sinir oluyorumm
bu kadar anlayışsız bi insan daha olamaz
ama mecburiyetten çalışıyorum off
kamuda mısın ? kaç yıllık avukatsın ..yaşın küçük yenisin sanırım ...
hepsi öyle evet ..ALLAH sabır versin ne diyeyim..nefret ederim böyle tiplerden ..bir de bunların büyük paralar aylık geliri 100-150000 lira olanları var ...adamlar bu paraları kazanıp da asgari ücretle işçi çalıştırıp bir de bu işçilerin haklarını gaspediyorlar yaaaa...ben bir gün zengin olursam en azından 1000 lira ile başlatacağım işçilerimi kaydirigubbakcemile3
hmmm anladım canım... aslında yavaş yavaş ödeseydiniz yaa... çokmu zor oldu sizin için....
kızlar ben çıkıyorum 1-2 saat olmıycam... kolay gelsin size... byee
ben de yedim geldim...:icecream::icecream:
hüzünlenme ne olacak ..sanki o altınlar baki mi kalacaktı ..işinizi görsün yeter ..ALLAH tan altınınız var az veya çok ..ya olmayanlar ne yapsın ...şükret haline ..hem ileride daha iilerini eşin alır sana merak etme sositososito
mg_love canım henüz konuşmadım babamla...tahlil sonuçlarını bugün öğleden sonra gösterecekti doktora,birazdan aramayı düşünüyordum bende...
evet evimize geçtik çok şükür ama bu hafta kocişim gececi olacak,akşama annemlere giderim orada kalırım...da diğer günler ne yaparım bilmiyorum offf ya ondan ayrı uyumak istemiyorum ben((
canm benmm
üzme kendinii
bulunur bi çözümm
patroncuk milleti işte şeref yoksunu oluyolarr
şimdi kestiği paraları sıkışıklığı gidince verecek miymiş canmm
ahh canım benim inan şu kadar kişi var şu forumda ve türkiye de de kat kat fazlası özel sektörde çalışan herkes için diyorum hepimiz patronların insafına bağlı çalışıyoruz.
ne yapacaksın çıksan başka yere geçsen gene aynı gene aynı
sıkma canını Allah bir kapıyı kaparsa birini açarmış sabırlı ol kuzum dua edeceğim bende snein için Allah destekçiniz olsun.
vay vicdansız vayyy ..ALLAH böyle insanları ıslah etsin...kendileri bir srü para kazanıp keyfini sürerken çalışanları rezil ederler böyle işte ...çok sinir oldum heee... kalkıp gelesim geliyor şu sizin patronu dövmek için kötükedihüso
))))
bi gün zengin olursann beni de işe alır mısınn))))
al işte benm patroncukk tam nefret edilecek tiipp..
c.tesi günü için izin aldım ya canm Kur'an okutcam diye
resmen alay ediyo
napcan napcann die tekrar tekrar soruyoo
Adam Kur'an kelimesini ilk kez duymuş sankii
öküzcüükkkklava:
ne olacak yaaa ...aile içinde kimsenin kimseden gizlisi saklısı olmaz ..yeri gelir vereceksin yeri gelir eşin verir bir şeyler ..aile ortak bir hayat değil mi ? ne yapacaksın altınlarını ? yoksa bir güvence olarak mı görüyorsun ? ALLAH korusun da yuvan yıkıldıktan sonra güvencen olsa ne olmasa ne seni mutlu edcek mi sanıyorsun ?haklısın doğru söylüyosunda işte insanın veresi gelmiyo altıncıklarını :)))
sağoun kızlar desteğiniz için..
yaa adam haftaya italyaya gidiyor...bizden kestikleriyle gidiyor... gelde sinrilenmöe işte... ama allah bir yerden çıkarır... evt ödeyecek kestiği paraları.. ama taksitlemi... tek seferdemi allah bilir...
yaa kpss başvuruları bittimi??
sağoun kızlar desteğiniz için..
yaa adam haftaya italyaya gidiyor...bizden kestikleriyle gidiyor... gelde sinrilenmöe işte... ama allah bir yerden çıkarır... evt ödeyecek kestiği paraları.. ama taksitlemi... tek seferdemi allah bilir...
yaa kpss başvuruları bittimi??
hah işte en gıcık olduğum tipler ..insanların inançlarıyla bir de dalga mı geçiyorlar ..hey ALLAHIM yarabbim ..ALLAH ıslah etsin ...seni takdir etmesi gerekirken dalga geçiyor haaa..böylelerini ne yapmak lazım nerelerde ne etmek gerek dilemiyorum kötükedihüso
ben Allah'a havale ediyorum canm
Rabbm görüyoo
hakkımı öte dünyada alcam ondann
her konu da o kadar çok kul hakkına giriyo ki
canım sizinkide çok sinir bir durummuş..gülsun çok sinir bozucu anlıyorum seni
bizden bir sene boyunca kesinti yaptılar , önce yarım maaş verdiler , sonra 4/3 maaş
daha geçen ay tam maaşa döndük
2 senedir zam almıyoruz .. daha iyi iş bulanlar çıktı gitti , ama ben evlilik öncesi diye kıpırdayamadım(
aynı dönemde işe girdiğimiz ve benden iyi maaş alan arkadaşım şimdi beni ikiye katladı, çok sinir bozucu bir durum malesef .
sağol canım.. inş.. sene sonun a akdar bekliycem... olmazsa ayrılıcam.. taksitlerimzide 10. ayda bitiyor zaten...gulsuncum...çok sinir bozucu bir durum,ne diyeyim umarım olmaz,olursa da çok uzun sürmez...belki sonraki aylar da bu yaptığı kesintileri ekleyecektir...
ayy evtt.... ada artık bol bol konuşuruz canım sen annenlerdeyken:))ayy canm benmm
gülsünün eşi de gececi galibaa
gidin birinizde sarılın uyuyun canm))))
babanında bişiyi yoktur inş bitanemm
ahh bir bilsem....bu patroncukla kul hakkıyla nasıl ayakta duruyorlar hiç anlamıyorummklava:
evet kpss başvuruları bitti ...başvurmadınmı yoksa ..ben başvurdum ..en son 2004 te girdiğim için tekrar ösym merkezine gittim ..sıra vardı ..aklıma eski öğrencilik günlerim geldi..e başvuranların çoğu yeni mezun olacak olanlardı ..neyse ben çıkıyorum millet ii akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?