Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklıcım neden pembe koltuk istiyorsun anlamadım cnm..

fuşya yastık ii fikir ama pempe üstüne pembe tonu güzel olmaz cnm..
krem rengi alırsan yada kırıkbeyaz gibi (açık renk istediğin için diyorum)
üzerine fuşya,mor yastık çok daha modern olur cnm..

birde sıkılırsan pembeden kaldırır başka renk şal atarsın,yeni yastıklar yeni bir oda gibi olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Pasaklı renkler falan çok hoş şirin bencede yataşta çok ufak bir köşe takımı modeli var hem fiyatı iyi hem boyutları küçük bir bak istersen istediğin renk seçeneğide var yalnız bahsettiğim köşe bende var ama o kadar konforlu değil onuda diyeyim ya aslında herkes gayet rahat diyor bi bana böyle geliyor. Bir bak genede belki beğenirsin.

cute mesajı aldın mı kuzummm :jeyyar:

çissiiiil sen beni katil mi edicen bacım .

aldım mesajı cvp yazdım yaa..

hatta anlalamamışsın ...abimin adını sil diyom pofff...

bide nurdana attırmışsın alemsin valla fazla takılma patronunla cidden

cute bana deli dedin :kedi:
kız benim ne şartlarda size yazdığımı görseniz hepiniz alnımdan öpersiniz
adam tuvalete giriyo kilit sesini duyuyom yazmaya başlıyommmm

pasakliminik maskoya baksana cnm orda baya bi şecenek var ve imalatcı oldukları için istediğin renk değişikliğinide yaptırabilirsin

cutemmm pembe çok açık pembe böle beyaza yakın toz pembe gibi hani sıkılacağım bi renk değil ki :kedi:
ama dediğin gibi beyaz üzerine de pembe fuşya ve mor yastıklar hoş olur hatta turkuaz bi yastık bile eklerim bunların içine :asigim:

annemlerinde bi odasında yataşın köşe takımı var çok güzel çokta rahat gerçekten
bende baktım o tür mağazalara ama bütçe olarak bizi çok sarsıyor maalesef o yüzden başka bi yerden bakacağız
dekorasyon dergilerine falan bakmayı düşünüyorum fikir edinmek için ama dedim zevkli hatunlardan da bi fikir alıyım zemuszemus

pasaklı fiyat aralıkları ne tatlım baktıklarının...
eşimde mobilyacı istersen alırım fiyat

A kızlar bu arada ben sizin çoğunuzun evini görmedim :) Hatta bende eklemedim hemen kalkıp evin fotosunu çekeyim hem vakit geçer:) Aaa foto makinam görümcemde aman olsun telle çekerim :asigim:
Pasaklıcığım krem perdeler, bal rengi kanatlar, ayna veya büyük objelerle ahenk katabilirsin.

kırmızıda şahane duruyo pasaklım
baktın mı benim koltuklara sen
siyah yastıklııı

turkuazada hastayımmmmm
kahveli yastıklarla harika kombin olur

morda hoş onuda değerlendir derimmmm

pasakliminik maskoya baksana cnm orda baya bi şecenek var ve imalatcı oldukları için istediğin renk değişikliğinide yaptırabilirsin

maskoya gittik zaten :lepi:
önce bildiğimiz markaları gezdik daha bi güven veriyor nedense
evlenirken salonumu ve yatak odamı maskodan aldık
bi tanıdığın mağazası vardı ama hiç bir şeyinden memnun kalmadık ve sorun yaşadık o yüzden imalatçılara gitme taraftarı değildik
bilindik mağazaları gezelim dedik ama hem renk seçeneği olmayınca hem bütçeye uymayınca bi kaç imalatçı gezdik
istediğim renkte açık pembe koltuğu yapabilen tek bi yer vardı orasıda çok yüksek bi rakam söyledi
hala araştırma aşamasındayız bakalım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…