Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlarr ya bende dün doktora gittim çenem gene takıldı bu sefer çok korktum ağrımda vardı en büyük nedeni stres ve üzüntüymüş gece plağı yapıldı burda çene cerrahı buldum netten gittim hemen adam dedi şu an ilerleme yok gece plağı takıcaksın 1 ay sürekli kullan duruma göre bakıcaz eğer ilerleme olsaymış üniversite hastanesinde eklem yerine iğne ile ilaç enjeksiyon ediyolarmış 150 lira bayıldım bi plağa ama napim sağlığım iyi olsunda zatii dötümüz açıldı dün gece taktım ama rahat uyudum

adacım hemen aldım soslu tavuğu.... bende bu şekilde yapıyordum ama soğanın sadece suyunu katıyordum....
bu arada eşim sayesinde köriyi keşfettim... müthiş bir tat....

organik geçmiş olsun cnm.
bi ara bende çok sıkıyodum açamıodum ağzımı biliodum sıktığımı ama çok kötü bişi o

adacım hemen aldım soslu tavuğu.... bende bu şekilde yapıyordum ama soğanın sadece suyunu katıyordum....
fırın tavuğa yoğurttamı konuluyodu ilk kez duydum tatlım denerim bundan sonra bende...
köri nasıl bi tat nerde kullanıyosnuz

fırın tavuğa yoğurttamı konuluyodu ilk kez duydum tatlım denerim bundan sonra bende...
köri nasıl bi tat nerde kullanıyosnuz

canım ben bu sosla yapıyorum ve herkes te çok beğeniyor... koriyi ilk sotede kullandım.. nefis oldu.... tavuğun her şekline kullanılıyormuş.. ama kırmızı ete bilmiyorum.... kesinlikle denemelisin....

böcükkkkk yazmış ta çıkmış bile....
dilerim hayırlısı olur...ay kendi işimden çok onunkini düşünür oldum kaydirigubbakcemile3
biran önce iyi bir iş bulsun inşallah....git konuş,görüş derim ben de...hiç belli olmaz kimbilir orada kalıcı olursun belkide...

kızlar ben de bazılarınızın bildiği üzere....burada ki işimi bırakacağım...okula döneceğim...
dersler 20 eylülde başlıyor...ben de buradan son maaşımı 5-6 eylül gibi alacağım...aldıktan sonra söyleyip 2 hafta daha çalışacağım 17 eylül cuma günü de bırakmayı düşünüyorum...bakalım kısmet...hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin

hayırlısı olsun cnm bnm..mantıklı olucak bencede..sözleşmeli mi olucak sanırım değilmi..
eski okulum demişsinde..

offf kadını görünce iyice kilo vermem gerektiğini hissettim...düğünden sonra kilo aldım...
tabi sizlerin yok öyle bir derdi :(((
aman ya bu ne böyle...yaşı kaç olursa olsun vücudu iyiymiş...
cnm bnm siz menüleri azaltsanız yeter bence , sana didim dikkat et die dinlemedin beni :)
kızlar cuma günü gittim kasaptan kemikli et aldım attım düdüklüye pişince kemiklerden etleri ayırdım minik yaptım onları suyunuda süzdüm içinde kemik kalmasın diye.sonracığıma yarım limon suyu 1 yumurta göz kararı yoğurt un güzelce çırpıp terbiye yaptım döktüm et suyuna kaynattım sonra etleri ve tuzunu koydum üzerine tereyağlı kırmızı biber yaptım kocam içsin çabuk iyileşsin diye bide güzel olmuşki o akşam kayınvalidemlerde vardı eniştesi falan 2 tabk içti
düğün çorbası diyoruz cnm biz ona ,çok ta severiz..eline sağlık..

ya biliyorum ben bu kebabı, ama ben etli bişi yapmicam, et pahalı
Maaşşımıda alamadım daha, 1 hafta geç vericekler.
Tavuk olması daha mantıklı.
Hem onca kişiye et yetiştiremem valla
aynı şeyi bende düşündüm inan..menü arıyorum..
canım benimde masamda 6 sandalyem var ama mutfağın 4 sandalyesinide getiriyorum kalabalıkta... masada büyüyor zaten.... rahat rahat sığılıyor.... sende dert etme bence:))

selcim... kuru patlıcanda aktarcılarda oluyor.. bizim burda bir sürü var:)))
bnmde 6 kişilik cnm ..ama masam büyük ,bende mutfaktan sandalye getiricem ve biz 2 grup çağırıcaz iş yerindekileri..hadi bakalım hayırlısı ..herkesin misafiri olcak anlaşılan :))

kızlar dana büftek çok pahalımı?
evet :D
kızlarr ya bende dün doktora gittim çenem gene takıldı bu sefer çok korktum ağrımda vardı en büyük nedeni stres ve üzüntüymüş gece plağı yapıldı burda çene cerrahı buldum netten gittim hemen adam dedi şu an ilerleme yok gece plağı takıcaksın 1 ay sürekli kullan duruma göre bakıcaz eğer ilerleme olsaymış üniversite hastanesinde eklem yerine iğne ile ilaç enjeksiyon ediyolarmış 150 lira bayıldım bi plağa ama napim sağlığım iyi olsunda zatii dötümüz açıldı dün gece taktım ama rahat uyudum
geçmiş olsun cnm

canım ben bu sosla yapıyorum ve herkes te çok beğeniyor... koriyi ilk sotede kullandım.. nefis oldu.... tavuğun her şekline kullanılıyormuş.. ama kırmızı ete bilmiyorum.... kesinlikle denemelisin....

köriyi bizde kullanıyoruz tavukta..özellikle mangalda çok leziz oluyo..kırmızı ette denemedim bende..

sağol canım benim,

sakız çiğnemicem, elma falan ısıra yiyemicem onları minik minik bıçakla büyük lokmalar yok gerekmedikçe çok konuşmicam dikkat edicekmişimm

:gitme: aynısı bende de var organikim yaa bana da aynı şeyleri söylediler
ısırarak bişi yemek yok herşey bi lokmalık olacak vs vs
bazen bi takılıyor çenem fena acıyor canım
gece plağı yapılması gerek ama ihmal ediyorum hep :kedi:

ben körisiz bir tavuk sote yada tavuk yemeği düşünemiyoruuum cokacimcoook
bende eşimi evlendikten sonra tanıştırdım kendisiyle :1:

Back
X