Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

neden cnm???
ya hemen 11 olmasın
bizim yatış satimiz

11 de yatışmı.... ah ahh nerdee???

he heee.... olsun kıızmm .. dengeyi kurmak lazım...

gülsün zor bi durum yıkılmıştır kuzenin ya peki sözlüsü kendini nasıl savunmuş
resmi nerden buldunuz cnm

canım sözlüsü savunma yapmadı kıza bağırıp çağırıp haklı olmaya çalıştı.. tabiki kabul etmedi.. ama durumu anlaması çok tesadüfen oldu... sözlüsünün hattının tarifesini netten değiştiricekti.. sözlüsü rica etmiş.. ayrıca sözlü antalyada yaşıyor... kız tesadüfen hattın detaylarını görüyor.. bir numarara gecenin bir yarsı mesajlar.. gün içinde defalarca görüşmeler.. ama göze batacak kadar abartı yani... kızda şüphelenip soruyor..karşı tarafta iş amaçlı diyor... ve bağırıp çağırıp teli kapatıyor.. kız bankacı olduğu için hemen araştırma içişne giriyor ve isim soyisme kadar buluyor ve aynı otelde çalıştıklarını öğreniyor... ama iş amaçlı kullandığı farklı bir telefon hattı var... bu adam özel telefonundan bağlantı kuruyor ve uyuduğunu bildiğimiz saatte telefon konuşmaları mesajlar mevcut... insanın aklına başka birşey gelmez...
kızı faceten buldum.. damat efendinin arkadaş listesinden canım... ve ekimde evlenecekelrdi kuzenimle... tabi kuzenimin emeğinden... çabalarından bahsetmeyeceğim...

geçmiş olsun ..bence de tek doktorla yetinmeyin..benim babama da prof.. 6 aylık ömrü var yapılacak birşey yok demişti ..öğrencisi olan doçente gittik ..hacettepede bir isim verdi ..acilen bu isme gidin görürün ancak bu tedavi eder dedi ..ALLAH ondan binlerce kez razı olsun ..çok genç olmasına rağmen çok bilgili bir doktordu ..babamı apar topar ankaraya getirdik ve gerçekten de doktoru avrupada bu işi yapan ilk doktormuş ..amerikadan onun ameliyatlarını izlemeye heyetler geliyormuş ..tvlerde de çoğu kez çıktı zaten ...çok şükür onun sayesinde babam şuan yaşıyor ve çok şükür ii...o yüzden ciddi konularda 2 hatta 3-4 farklı doktora görünmekte fayda var ...

içme konsuna gelince amma da ayrıntılı bir cevap kaydirigubbakcemile3 akannehir

WAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım senin kocişin konuşkanmı senin kadar???
sen etsen etsen kafamı konuşmaktan bi dünya edersin :))sositososito

sen niye burada bu kadar gevezeyim sanıyorsun ..evde sesim kesiliyor da ondan :roflol::roflol:
tosunum çok konuşmayı sevmez ...çok efendi bir adamdır ..her lafa atlamaz ..benim tam tersimdir yani ..kaydirigubbakcemile3 ama dengeliyoruz birbirimizi işte ...beni susturabilen tek insan o :roflol:ALLAH işini biliyor işte :roflol:
önce senin kafayı bi dünya edip sonra da ayıltırım ben sen merak etme ..benim bu dilim insanı hem rezil hem de vezir eder :roflol:

geçmiş olsun ama her işte bir hayır var ki evlenmeden önce olay meydana çıkmış ..ya evlenseydi ALLAH korusun ..ALLAH böylelerini ne etsin bilemiyorum ...bir insanda ALLAH korkusu yoksa her türlü rezilliğe bulaşıyor işte ..ALLAH eşlerimizi ALLAH korkusu olanlardan eylesin...

[

canım sözlüsü savunma yapmadı kıza bağırıp çağırıp haklı olmaya çalıştı.. tabiki kabul etmedi.. ama durumu anlaması çok tesadüfen oldu... sözlüsünün hattının tarifesini netten değiştiricekti.. sözlüsü rica etmiş.. ayrıca sözlü antalyada yaşıyor... kız tesadüfen hattın detaylarını görüyor.. bir numarara gecenin bir yarsı mesajlar.. gün içinde defalarca görüşmeler.. ama göze batacak kadar abartı yani... kızda şüphelenip soruyor..karşı tarafta iş amaçlı diyor... ve bağırıp çağırıp teli kapatıyor.. kız bankacı olduğu için hemen araştırma içişne giriyor ve isim soyisme kadar buluyor ve aynı otelde çalıştıklarını öğreniyor... ama iş amaçlı kullandığı farklı bir telefon hattı var... bu adam özel telefonundan bağlantı kuruyor ve uyuduğunu bildiğimiz saatte telefon konuşmaları mesajlar mevcut... insanın aklına başka birşey gelmez...
kızı faceten buldum.. damat efendinin arkadaş listesinden canım... ve ekimde evlenecekelrdi kuzenimle... tabi kuzenimin emeğinden... çabalarından bahsetmeyeceğim...[/QUOTE]

yazık ya çok üzüldüm,madem başkası var neden bu kızın canını yaklıyosun ya
kuzenine Allah yardım etsin başa gelicek en kötü durum
ama şöyle düşünsün birde
ya evlenseydi ve hala haberi olmasaydı
o dahada kötü cnm
i

robotçum Allah dengelemiş iyiki sizi
düşünemiyorum onunda senin gibi olduğunu..
bu arada tosun çokmu kilolu ya???

yya açıkcası ben bu duruma üzülmedim... çünkü ilk baştan beri içime sinmemişti.. adam 40 yaşında... 14 yaşında kızı var.. ve bu ilişkide sorumlulukları üstlenen acı çeken hep kuzenimdi... ilgisiz bir adamdı... tabiki kuzenimin emeklerine ve 3 yılına üzülüyorum.. çevresine mahçup olmasına üzülüyorum ama mutlu olamayacaktıki evlenseydide.....

umarım bir daha barışmaz ve çabuk atlatır...

sevgi insanın gözünü kör ediyor,14 yaşında çocuğu olan bi adamla hemde ilgisiz bi adamla ömürmü geçer ya...şimdi bence kuzenin yavaş yavaş kendini toparlayıp gerçekleri görmeye başlar ve işllh karşısına helal süt emmiş biri çıkar..zararın neresinden dönsen kardır..

robotçum Allah dengelemiş iyiki sizi
düşünemiyorum onunda senin gibi olduğunu..
bu arada tosun çokmu kilolu ya???

yok zaten o ağır beyfendi bir adam ..dur resmi var koyayım da bak albüme .
ben ona tosunum demeyi çok seviyorum da ondan diyorum ..elleri yanakları çok şeker tombiş tombiş Şeniz
.

akannehirakannehir abooooww .kuzenin neden böyle birini seçti peki ...yani aldatmasa da kuzenin bekarsa böyle bir adamla anlaşamazdı ki ..ne kadar arada sevgi de olsa zor olurdu

hiç umudum yok ama... umarım dediğin gibi olur canım...

akannehirakannehir abooooww .kuzenin neden böyle birini seçti peki ...yani aldatmasa da kuzenin bekarsa böyle bir adamla anlaşamazdı ki ..ne kadar arada sevgi de olsa zor olurdu

ahh işte... gönül... birde kuzenimin biraz mevki konusunda ince fikirli... herkesi istemeyen.. ortamına ayak uyduracak birini ister... ailesinin bu duruma karşı çıkacağını biel bile devam etti... bazen insan mantığını devre dışı bırakabilyor... buda öyle bir durum işte.. şimdide yoktur öyle birşey demeye getiriyor... kendini kandırmaya çalışıyor... ama adamın 2 haftadır aradığı yok..

nerden bakıcam bacım resimlere????

burdan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=16352&pictureid=95735

hay ALLAH IM ..ama kendini kandırıyor ve hayatını etkileyecek bir durum bu ...hakkında hayırlısı olsun ne diyelim

yuh ya adam 40 yaşında,çocuklu,ilgisiz,mesafe olarak uzak bir yerde,aldatmış ve 2 haftadır da aramıyor..kuzenin nasıl bunları kabullenmiş anlamadım cnm hemde herkezi istemiyen biri olarak bu adamı nasıl istemiş şaşırdım ya...fisfisfis

barışırmı yani?? ya nasıl affeder böylesini ki..bence biraz sende nasihat verseydin cnm...

canım aklınca öyle bir kızla birlikte olmayacağını.. gerçektende iş amaçlı mesajlaştığüını ve telefonlaştığı söylüyor... bende o zaman neden iş hattıyla değilde özle hattından dedim... yada 1-2 gece yada gün değilde haftalarca sürüyor bu görüşmeler dedim..

robotçum okdrda tosun değilmiş ya adamı psikolojik olarak bitirmeyemi çalışıyosun :)))
gözlerinde fena bu arada
sen karadenizlimisin cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…