evett sevenler kavuşsunn
saat 11 de herkes kocasına kocaman sarılsın)))))
neden cnm???
ya hemen 11 olmasın
bizim yatış satimiz
bizde canmcmm
capyy karışık meyve suyu delikafadulden
onun dışında ortak nokta yok
ben çaya şeker atmam o bi sürü katar
ben nescafeye de şeker atmam en az 2 kaşık atar 3ü 1 aradaya
ben türk kahvesine bayılırım aşkım zoraki içer sırnaşık şey
gülsün zor bi durum yıkılmıştır kuzenin ya peki sözlüsü kendini nasıl savunmuş
resmi nerden buldunuz cnm
balcım evet burçtaşmışız :)))şimdiden doğum günün kutlu olsun...
mg_love sorunu yeni okudum desem((
babamı sormuşsun....dün tahlil sonuçlarını gösterecekti doktora,kendi doktoru gelmemiş hastaneye başka bir doktor bakmış,antibiyortik vermiş bir mikrop kapmışsın demiş...10 gün sonra tekrar gel deyip göndermiş.Bizim pek içimize sinmedi açıkcası,kendi doktoruna illa göstermesi taraftarıyız çünkü çok ilgili bir doktormuş bakalım şimdilik böyle işte...
kocişle ortak noktaya gelince bu içme konusunda....hımmmmm.....
o bira içer,nasıl içtiğine anlam veremiyorum ama içiyor o arpa suyunu :)))
bense kırmızı şarabı severim...
beraber ise votka-vişne ikilisine bayılırız...
nescafe fazla sevmez,aramaz hatta ama türk kahvesine de bol köpüklü ve güzel yapılmışsa hayır demez...her ikisini de şekerli içer,ben se nescafe ve çayı şekersiz,türk kahvesini ise orta şekerli içerim...
WAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım senin kocişin konuşkanmı senin kadar???
sen etsen etsen kafamı konuşmaktan bi dünya edersin :))sositososito
:
evett sevenler kavuşsunn
saat 11 de herkes kocasına kocaman sarılsın)))))
canım sözlüsü savunma yapmadı kıza bağırıp çağırıp haklı olmaya çalıştı.. tabiki kabul etmedi.. ama durumu anlaması çok tesadüfen oldu... sözlüsünün hattının tarifesini netten değiştiricekti.. sözlüsü rica etmiş.. ayrıca sözlü antalyada yaşıyor... kız tesadüfen hattın detaylarını görüyor.. bir numarara gecenin bir yarsı mesajlar.. gün içinde defalarca görüşmeler.. ama göze batacak kadar abartı yani... kızda şüphelenip soruyor..karşı tarafta iş amaçlı diyor... ve bağırıp çağırıp teli kapatıyor.. kız bankacı olduğu için hemen araştırma içişne giriyor ve isim soyisme kadar buluyor ve aynı otelde çalıştıklarını öğreniyor... ama iş amaçlı kullandığı farklı bir telefon hattı var... bu adam özel telefonundan bağlantı kuruyor ve uyuduğunu bildiğimiz saatte telefon konuşmaları mesajlar mevcut... insanın aklına başka birşey gelmez...
kızı faceten buldum.. damat efendinin arkadaş listesinden canım... ve ekimde evlenecekelrdi kuzenimle... tabi kuzenimin emeğinden... çabalarından bahsetmeyeceğim...
yya açıkcası ben bu duruma üzülmedim... çünkü ilk baştan beri içime sinmemişti.. adam 40 yaşında... 14 yaşında kızı var.. ve bu ilişkide sorumlulukları üstlenen acı çeken hep kuzenimdi... ilgisiz bir adamdı... tabiki kuzenimin emeklerine ve 3 yılına üzülüyorum.. çevresine mahçup olmasına üzülüyorum ama mutlu olamayacaktıki evlenseydide.....
umarım bir daha barışmaz ve çabuk atlatır...
robotçum Allah dengelemiş iyiki sizi
düşünemiyorum onunda senin gibi olduğunu..
bu arada tosun çokmu kilolu ya???
yya açıkcası ben bu duruma üzülmedim... çünkü ilk baştan beri içime sinmemişti.. adam 40 yaşında... 14 yaşında kızı var.. ve bu ilişkide sorumlulukları üstlenen acı çeken hep kuzenimdi... ilgisiz bir adamdı... tabiki kuzenimin emeklerine ve 3 yılına üzülüyorum.. çevresine mahçup olmasına üzülüyorum ama mutlu olamayacaktıki evlenseydide.....
umarım bir daha barışmaz ve çabuk atlatır...
sevgi insanın gözünü kör ediyor,14 yaşında çocuğu olan bi adamla hemde ilgisiz bi adamla ömürmü geçer ya...şimdi bence kuzenin yavaş yavaş kendini toparlayıp gerçekleri görmeye başlar ve işllh karşısına helal süt emmiş biri çıkar..zararın neresinden dönsen kardır..
hiç umudum yok ama... umarım dediğin gibi olur canım...
akannehirakannehir abooooww .kuzenin neden böyle birini seçti peki ...yani aldatmasa da kuzenin bekarsa böyle bir adamla anlaşamazdı ki ..ne kadar arada sevgi de olsa zor olurdu
nerden bakıcam bacım resimlere????
ahh işte... gönül... birde kuzenimin biraz mevki konusunda ince fikirli... herkesi istemeyen.. ortamına ayak uyduracak birini ister... ailesinin bu duruma karşı çıkacağını biel bile devam etti... bazen insan mantığını devre dışı bırakabilyor... buda öyle bir durum işte.. şimdide yoktur öyle birşey demeye getiriyor... kendini kandırmaya çalışıyor... ama adamın 2 haftadır aradığı yok..
ahh işte... gönül... birde kuzenimin biraz mevki konusunda ince fikirli... herkesi istemeyen.. ortamına ayak uyduracak birini ister... ailesinin bu duruma karşı çıkacağını biel bile devam etti... bazen insan mantığını devre dışı bırakabilyor... buda myle bir durum işte.. şimdide yoktur öyle birşey demeye getiriyor... kendini kandırmaya çalışıyor... ama adamın 2 haftadır aradığı yok..
barışırmı yani?? ya nasıl affeder böylesini ki..bence biraz sende nasihat verseydin cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?