Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım ama madem istemiyorsun bari hap kullan.. 1 ay dene baktın çok yan etkisi oluyorr bırakırsın...

ayy bak seni yalnız bırakmıycakalr canım... ne güzel:))

ayy bugn zorla çıldırtıyolarr

bu seferde öküz patroncuğuunn babası geldi

Allah ımm misafirleri var

bi atıyo

ben çalışanlarımın parasını bi gün geçiktirmem

kimse bana alacağım var diye telefon etmez

yalancııı diye çığlık atasım geldii

bana bak sizin bilgisayarlara ne yaptığınız öğrenmek için korsan program yüklediyse yandın ona göre :roflol::roflol:

şu ifadeyi görünce sigara içesim geliyo bee,içmiyorum ama üniversite döneminde bayaa tüttürdüğüm olmuştu..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

bende hiç sigara kullanmadım tek tük içmişliğim vardır o da arkadaş ortamındaa

saysan 5 tanedir toplam ))))

ama bu ara canm bi sigara istiyo

sanki içmeyi biliom gibi )))

kocişe söylesem parçalar benii

başının etini yedim de öyle bıraktı çünkü :roflol:

offf bende içmek istiyom... zaten cuma gecesi çıktık sigara aramaya... bacım 3 markete gittik.. hepside büyük.. ay sigara satmıyorlar yaaaaa yok böyle birşey... dedim nasıl bir yere geldim ben böyleee

kadın doğum uzmanı araştırıyorum net.ten
avcılar'da hangi hastaneye gitsem diye düşünüyorum...
bu böyle olmayacak,iyi bir tahlil falan yaptırıp,sonuçlarına göre en uygun ilacı kullanayım bari

offf bende içmek istiyom... zaten cuma gecesi çıktık sigara aramaya... bacım 3 markete gittik.. hepside büyük.. ay sigara satmıyorlar yaaaaa yok böyle birşey... dedim nasıl bir yere geldim ben böyleee
oooohhh canıma değsin içmeyin siz de kaydirigubbakcemile
ne demek ne alaka ne yazdığını görürse alakayı görürsün :roflol::roflol:

içmek sanki bir iş ..otur oturduğun yerde elinin hamuru ile boyundan büyük işlere kalkışma kaydirigubbakcemile

bu böyle olmayacak,iyi bir tahlil falan yaptırıp,sonuçlarına göre en uygun ilacı kullanayım bari

bencede canım... ir an önce alş önlemini...
ben ineyim aşağıya da içeyim bari :)))

sen içiyonmuuuu??

))))

bencede adacmm
çekirge misali olursunn
bi atlar iki atlar
üçüncü de anne olursunn

ben ineyim aşağıya da içeyim bari :)))

içme kızz

yok kıs ben sigara falan içmemm
o 3 5 içilen de üniv döneminde ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…