Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım ben normalde içmemki... o akşam kuzenim bendeydi ve sözlüsünden aldatıldığı için ayrıldı... efkarlıydı... içelim diye çıktım aramaya .. ama bulamadan döndük eve....

ama öle durumlarda da içilir be...kuru kuru efkar dağıtılmıyoki

canım ben normalde içmemki... o akşam kuzenim bendeydi ve sözlüsünden aldatıldığı için ayrıldı... efkarlıydı... içelim diye çıktım aramaya .. ama bulamadan döndük eve....

ayy ne kötü bi durum yaff

kesinlikle öyle valla canım... sonra baktık olmuyıor gece 11 de eşim geldi... rakı içtik bizde:)))

delikafadulden

kesinlikle öyle valla canım... sonra baktık olmuyıor gece 11 de eşim geldi... rakı içtik bizde:)))

ha ha ii olmuş :içelim:,ben hiç rakı içmedim yaf kokusu ağır geliyo,birada içemiyom,şöle iyisinden kırmızı şarap severim arada..birde böğürtlenli kırmızı şarap.. birde redbull-votka
eşimle hem fikiriz bu konuda çok süper oluyo,bira sevseydi yanmıştım ki çoğu kişi içer..

biz de eşimle hem fikiriz içme konusunda kaydirigubbakcemile3 ama işkembe ,paça içme konusunda :roflol::roflol::roflol:

aranızda annelik düşünen var mı?
bana çok hoş ve çok zor gelior
You Know orada mısın nasıl oldun kuzum?
Kız ada baban diyorum nasılmış diyorum

ben 2 seneden önce düşünmüyorum,Allah isteyenlere tez vakitte nasip etsin işllh...

kızlarr.. size bir sır veriyimmi.... ben bu ay hamile kalabilrim... gıcık kocam yüüznden yaaaaaalsanaalsanasmile
ayyy cnm benmmmm hakkınızda hayırlısı nedense sevindim yaa

hadi hayırlısı blendır geliyo desene :))

sakin olun cnm ya ne gerek var bukdr sıkıntıya..

çıkması beni sevindiriyo ama borcu olanlar adınada üzüldüm çok çıktı çünkü..

[

ayy benimde 7 haziran,burçtaşız cnm...

ohhh yarasınnnnakannehir

biz yeşilaycıyız ne sigara ne alkol
ama bu aralar acayip içesim var ne olcak şimdi??

ayy ne kötü bi durum yaff

delikafadulden
evt canım gerçekten öylee... ve aldattığı kızın resimlerini buldum.....yorumsuzumm...

canım bende kırmızıyı çok severim.. eşimide alıştırdım.. rakıyıda senin gibi kokusundan içemezdim.. ama efe güzel.. tavsiye ederim.. o kadar ağır kokusu yok...

biz de eşimle hem fikiriz içme konusunda kaydirigubbakcemile3 ama işkembe ,paça içme konusunda :roflol::roflol::roflol:

bizde canmcmm

capyy karışık meyve suyu delikafadulden

onun dışında ortak nokta yok

ben çaya şeker atmam o bi sürü katar

ben nescafeye de şeker atmam en az 2 kaşık atar 3ü 1 aradaya

ben türk kahvesine bayılırım aşkım zoraki içer sırnaşık şey

hadi hayırlısı blendır geliyo desene :))

biz yeşilaycıyız ne sigara ne alkol
ama bu aralar acayip içesim var ne olcak şimdi??
inş.. gelsin de ben yaşlanınca bu topiği kim karıştıracak dimi ama :roflol:
aferin sana içme işte öyle piss takdir ettim seni :lepi:

hadi artk akşm ol yaaa

9 falan ol hatta 11 olll
ne olacak 11 de kaydirigubbakcemile3 gece oluyor o saatte hayırdır bir planın mı var :roflol:

amma da uyumlu imişsiniz gözlerim yaşardı :roflol: hatta çişim geldi bak yine :roflol:
ayy çok güldüm yine ...bana bak casper bir gün seninle buluşmamız şart oldu ..canlı canlı görmem gerek seni ..ama görünce çişim gelebilir ona göre :roflol:

gülsün zor bi durum yıkılmıştır kuzenin ya peki sözlüsü kendini nasıl savunmuş
resmi nerden buldunuz cnm

evet canm bi planım var ))))

sorma çook uyumluyuz içecek konusunda )))

hehe beni görünce niye çişin gelecek kızz aaa

tamm cnm olsun ya sevenler kavuşsunnnnkaydirigubbakcemile

evett sevenler kavuşsunn

saat 11 de herkes kocasına kocaman sarılsın )))))

robotçum dağıtasım var yaa
bikereden bişey olmaz dimi :)

bikereden bir şey olurmu sorusuna bir cevabım var ama burada verememkaydirigubbakcemile3
olmaz olurmu olur tabiki içme sen yine de ..içmek istiyorsan kola iç ,kahve iç ,gazoz iç kaydirigubbakcemile3 içesin varsa gel bana ben seni sarhoş ederim merak etme :roflol::roflol:

evet canm bi planım var ))))

sorma çook uyumluyuz içecek konusunda )))

hehe beni görünce niye çişin gelecek kızz aaa

evett sevenler kavuşsunn

saat 11 de herkes kocasına kocaman sarılsın )))))

komik hallerinden çişim gelecek niye olacak kaydirigubbakcemile3

olur sen istiyorsun diye 11 e kadar tosunuma sarılmayacağım öylemi kaydirigubbakcemile3
evden girer girmez boynuna atlıyorum ben ..hayatta en zayıf yönüm tosunum ..aynen şöyle bak ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:roflol:

balcım evet burçtaşmışız :)))şimdiden doğum günün kutlu olsun...

mg_love sorunu yeni okudum desem ((
babamı sormuşsun....dün tahlil sonuçlarını gösterecekti doktora,kendi doktoru gelmemiş hastaneye başka bir doktor bakmış,antibiyortik vermiş bir mikrop kapmışsın demiş...10 gün sonra tekrar gel deyip göndermiş.Bizim pek içimize sinmedi açıkcası,kendi doktoruna illa göstermesi taraftarıyız çünkü çok ilgili bir doktormuş bakalım şimdilik böyle işte...

kocişle ortak noktaya gelince bu içme konusunda....hımmmmm.....
o bira içer,nasıl içtiğine anlam veremiyorum ama içiyor o arpa suyunu :)))
bense kırmızı şarabı severim...
beraber ise votka-vişne ikilisine bayılırız...
nescafe fazla sevmez,aramaz hatta ama türk kahvesine de bol köpüklü ve güzel yapılmışsa hayır demez...her ikisini de şekerli içer,ben se nescafe ve çayı şekersiz,türk kahvesini ise orta şekerli içerim...

WAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım senin kocişin konuşkanmı senin kadar???
sen etsen etsen kafamı konuşmaktan bi dünya edersin :))sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…