canım ben normalde içmemki... o akşam kuzenim bendeydi ve sözlüsünden aldatıldığı için ayrıldı... efkarlıydı... içelim diye çıktım aramaya .. ama bulamadan döndük eve....
ama öle durumlarda da içilir be...kuru kuru efkar dağıtılmıyoki
canım ben normalde içmemki... o akşam kuzenim bendeydi ve sözlüsünden aldatıldığı için ayrıldı... efkarlıydı... içelim diye çıktım aramaya .. ama bulamadan döndük eve....
kesinlikle öyle valla canım... sonra baktık olmuyıor gece 11 de eşim geldi... rakı içtik bizde:)))
kesinlikle öyle valla canım... sonra baktık olmuyıor gece 11 de eşim geldi... rakı içtik bizde:)))
ha ha ii olmuş :içelim:,ben hiç rakı içmedim yaf kokusu ağır geliyo,birada içemiyom,şöle iyisinden kırmızı şarap severim arada..birde böğürtlenli kırmızı şarap.. birde redbull-votka
eşimle hem fikiriz bu konuda çok süper oluyo,bira sevseydi yanmıştım ki çoğu kişi içer..
aranızda annelik düşünen var mı?
bana çok hoş ve çok zor gelior
You Know orada mısın nasıl oldun kuzum?
Kız ada baban diyorum nasılmış diyorum
ayyy cnm benmmmm hakkınızda hayırlısı nedense sevindim yaakızlarr.. size bir sır veriyimmi.... ben bu ay hamile kalabilrim... gıcık kocam yüüznden yaaaaaalsanaalsanasmile
var tabi ..bennnnkaydirigubbakcemile3 bu ay korunmayı bıraktık bakalım artık hayırlısı ..bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay ovulasyon testi yapacağım ..direk hamile kalmak için...önümüzdeki 3 ay içinde hamile kalmayı istiyorum inş.
niye akannehir malum korunma aracı yırtıldı mı yoksa :roflol:
al işte bizimkinden bir tane daha.....
geçen ay neler yaşadım hepiniz biliyorsunuz...
neler neler söyledim kendime,bir olayım hemen hap kullanmaya başlayacağım diye ama yok bu ay da kullanmadım,korkuyorum o hapın etkilerinden nedense...
şimdi dört gözle bekliyorum regl olacağım günü...geçenlerde aynı şekilde yaptı bana da sayın hücre...ben hemen ertesi günü gittim ertesi gün ilacı aldım,içtim.Sormadım bile ona...
sonrasında da yine kullanmadı kondomu ve kendi kendine bir şeyler yapmaya çalıştı,korundu aklı sıra...umarım bir terslik olmaz....off beee bu ne ya,cahilce davranıyoruz he((
az önce de aramış ben bizim şirketten arkadaşla konuştum,bebek fazla masraf olmuyormuş diyor...
dedim gözüm görmesin seni...bebeği sadece masraf için mi istemiyoruz biz,kendimi de hazır hissetmiyorum,evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum diye bağırdım,bağırdım,bağırdım....
tamam yapmıyorum bebek falan deyip kapattı hücremde :)))
ahh cnm hangi altınlar :) zaten bizimkinin ailesi 1 kuruş takmadı tebrik bile etmediler takmadıklarından sanırım anlamadım :)
annemle abim birer bilezik taktı ayrıca eşime taktılar altın abimin bileziği hatıra kalsın die takılcak bişi aldırdım onu satmıcam..küçük altınlar ve paraların tümü bzuldu borç kapandı düğün borcu değil bu arada eşimin borcu vardı kefil muhabbetinden maalesef çöpe gitti yani hepsi..kalan bi tek annemin bileziği var oda 1000 tl anca..:) artık biriktirces bişiler yapcas bakalım...
gulsuncum ben de ayın 16 sı gelsin diye dua ediyorum...
bebek sahibi olmak eminim çok güzel bir duygudur...ama ben kendimi manevi anlamda hazır hissetmezken
aynen cutenin söylediği gibi bir de maddi anlamda yaşanılan sıkıntılar...
biraz düzeltmemiz gerekiyor kendimizi...
kızlar 10 haziran doğum günüm,kociş yanımda olamayacak...
kızkardeşim çaktırmadan söyledi
annemler ve çok samimi olduğumuz karşı komşumuz o gün bana gelip sürpriz yapacaklarmış...
ha ha ii olmuş :içelim:,ben hiç rakı içmedim yaf kokusu ağır geliyo,birada içemiyom,şöle iyisinden kırmızı şarap severim arada..birde böğürtlenli kırmızı şarap.. birde redbull-votka
eşimle hem fikiriz bu konuda çok süper oluyo,bira sevseydi yanmıştım ki çoğu kişi içer..
hadi artk akşm ol yaaa
9 falan ol hatta 11 olll
evt canım gerçekten öylee... ve aldattığı kızın resimlerini buldum.....yorumsuzumm...ayy ne kötü bi durum yaff
delikafadulden
biz de eşimle hem fikiriz içme konusunda kaydirigubbakcemile3 ama işkembe ,paça içme konusunda :roflol::roflol::roflol:
biz de eşimle hem fikiriz içme konusunda kaydirigubbakcemile3 ama işkembe ,paça içme konusunda :roflol::roflol::roflol:
neden cnm???
ya hemen 11 olmasın
bizim yatış satimiz
inş.. gelsin de ben yaşlanınca bu topiği kim karıştıracak dimi ama :roflol:hadi hayırlısı blendır geliyo desene :))
biz yeşilaycıyız ne sigara ne alkol
ama bu aralar acayip içesim var ne olcak şimdi??
ne olacak 11 de kaydirigubbakcemile3 gece oluyor o saatte hayırdır bir planın mı var :roflol:hadi artk akşm ol yaaa
9 falan ol hatta 11 olll
amma da uyumlu imişsiniz gözlerim yaşardı :roflol: hatta çişim geldi bak yine :roflol:bizde canmcmm
capyy karışık meyve suyu delikafadulden
onun dışında ortak nokta yok
ben çaya şeker atmam o bi sürü katar
ben nescafeye de şeker atmam en az 2 kaşık atar 3ü 1 aradaya
ben türk kahvesine bayılırım aşkım zoraki içer sırnaşık şey
olsn canm yaa
anahtarm yok kayınvalidemlere gitcm eşim de oraya gelecekk
hemen 11 olsunda kendi evimize gidelim istiyorumm
inş.. gelsin de ben yaşlanınca bu topiği kim karıştıracak dimi ama :roflol:
aferin sana içme işte öyle piss takdir ettim seni :lepi:
ne olacak 11 de kaydirigubbakcemile3 gece oluyor o saatte hayırdır bir planın mı var :roflol:
amma da uyumlu imişsiniz gözlerim yaşardı :roflol: hatta çişim geldi bak yine :roflol:
ayy çok güldüm yine ...bana bak casper bir gün seninle buluşmamız şart oldu ..canlı canlı görmem gerek seni ..ama görünce çişim gelebilir ona göre :roflol:
tamm cnm olsun ya sevenler kavuşsunnnnkaydirigubbakcemile
robotçum dağıtasım var yaa
bikereden bişey olmaz dimi :)
evet canm bi planım var))))
sorma çook uyumluyuz içecek konusunda)))
hehe beni görünce niye çişin gelecek kızz aaa
evett sevenler kavuşsunn
saat 11 de herkes kocasına kocaman sarılsın)))))
WAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞbikereden bir şey olurmu sorusuna bir cevabım var ama burada verememkaydirigubbakcemile3
olmaz olurmu olur tabiki içme sen yine de ..içmek istiyorsan kola iç ,kahve iç ,gazoz iç kaydirigubbakcemile3 içesin varsa gel bana ben seni sarhoş ederim merak etme :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?