Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar kızlar
dün geceden beri süren mide ağrısı yanması ve bulantısıyla beraber bugün oruçlu değilim(
çok ağrım var, midem bulanıyo
günaydın kızlarr nasılsınızz
bende bugün oruçlu diilim regl oldum dün akşam oruç gitti iftar saatine yakın mafoldumben
karnım ağriii
çok geçmiş olsun canım...sanırım evet gülsun
dün evde ne yemek yapsam diyodum y a
akşam yolda aradı eşim hazırlan dışarı çıkıcaz diye işte
dışarda yedik, ondan sonra dağıldım, midem çok ağrıdı, sonra biraz hafifledi uyumuşum eve gelince
sahura kalktık , yedim tam yatıcaz allahım ölüyorum ağrıdan, bi süre sonra bulantıda yapmaya başladı
tam iş saatine doğru uyumuşum, sonrada alarm çaldı işe geldim işte
elllerine sağlık kuzummmm:))Günaydııııııııııııııııınnnn a.s.
Dün akşam yaptığım incir tatlısını annemlere götürdüm
Kız kardeşim ve annem "incirli tatlı mı yok biz yemeyiz" dediler ama ısrarlarıma dayanamayıp tadına baktılar ve koca birer dilim götürdüler![]()
ahh canım yaaa... dayanılmaz şimdi.. hem uykusuzluk.. hem ağrı...sanırım evet gülsun
dün evde ne yemek yapsam diyodum y a
akşam yolda aradı eşim hazırlan dışarı çıkıcaz diye işte
dışarda yedik, ondan sonra dağıldım, midem çok ağrıdı, sonra biraz hafifledi uyumuşum eve gelince
sahura kalktık , yedim tam yatıcaz allahım ölüyorum ağrıdan, bi süre sonra bulantıda yapmaya başladı
tam iş saatine doğru uyumuşum, sonrada alarm çaldı işe geldim işte
ohhh afiyet olsun.....ellerine sağlık canım..Günaydııııııııııııııııınnnn a.s.
Dün akşam yaptığım incir tatlısını annemlere götürdüm
Kız kardeşim ve annem "incirli tatlı mı yok biz yemeyiz" dediler ama ısrarlarıma dayanamayıp tadına baktılar ve koca birer dilim götürdüler![]()