Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım belki eşin incrli olduğu için sevmemiştir... keşke sende baksaydın tadınaa...

yaa o demlik nihaleye bayıldım bennnnn:)

Baktım cnm ya
keki su gibi vıcık vıcık
üst kısmıda krem şanti benim donmadı sanki yani aynı tavuk göğsü kıvamındaydı
beceremedim sanırım

hangi görmedim sanırım

bırıcık noldu

bal ne dıyemm gıı

göz kaş yaptında ondan dedim

:)) hepsi ayrı model demek
seninki gene iyi
benimkini 1 kere kalk dicen
2.ye dersen yandın PP

bal şerbetinimi çok koydun acaba kekine tam donmamış sanırım olsun canım ya bikez daha yaparsın diycem ama yapmassın heralde bidaha

bal şerbetinimi çok koydun acaba kekine tam donmamış sanırım olsun canım ya bikez daha yaparsın diycem ama yapmassın heralde bidaha

balcım şerbeti için 1,5 bardak su yetiyor acaba daha mı fazla koydun ondan mıo keki vıcık oldu benimki gayet katı

yok kızlar 1,5 değil 1 koydum aslında ama
benim tahminime göre kek tam pişmeden çıkardım fırından
misafir gelcekti ya acele ettim bitsin yemek yapmaya başlıyım diye
sanırım ondan
daha cesaret edemem sanırım
ıslak kurabiyeyide hala cesaret edemiyom yapmaya bu 2 oldu

aynen cnaım bende çıldırıorum böyle yaptığında ama artık uyandırmıom ya mecbur ykalkıo:)))
madem o kadar uykusuna düşkün bırak uyusun bi kaç gün bak nasıl uyanıcak kendi kendine:)))

hmm balcım tam pişmeden çıkardıysan ondan ıslak kalmıştır canım acele ettin demek
bi dahakine bol vaktin olduğunda özene bezene geniş geniş bi daha dene şaşırt eşini derim ben :jeyyar:

çisiiiiiiiiiiiiilll ayyy noldu çatlatma bizi yan tarafla mı konuştun yoksa naptınnnn delikafadulden

Kızlar günaydın.

Bi fıkrayla yapayım açılışı

Mahmut ölünce cennetin kapısında kuyruğa girer. Hemen önünde bekleyen adam peder...dir. Kapıda bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar;

"Hiç günahın var mı peder?".

Peder; "Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim. Karıma ve çocuklarıma sadık kaldım. İnsanlara ve hayvanlara hep yardım ettim."

Melek; "Çok iyi, bunları biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüş anahtarı." der ve sonra Mahmut'a döner;

"Senin hiç günahın var mı?"

Mahmut; "Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım. Tanrıya dua etmedim açıkçası, inancım da zayıftı ve bir günahım vardı. Çok sert ve hızlı minibüs kullanırdım."

Melek Mahmut'a döner ve "Bunu da biliyoruz, çok iyi al sana cennetin altın anahtarı" der.

Peder bu olaya çok sinirlenir; "Ben hayatımı tanrıya adadım, siz de gidip bu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksızlık değil mi?!! " diye sorar.

Melek gülerek; "Peder sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Mahmut otobüs kullanırken herkes dua ediyordu. Skor farklı yani

:roflol:

canım maden öteki patronun iyi bi insan ve seni seviosa gitmeni de istemiosa bence sabret 1 eylüle ne kaldı ki???
moralinde düzelmiş bak ne güzel...

sanırım bunlar ortalıktan ayrılıyolar
sabah muhasebeciyi bağlattırdı bana
evrakları söle hazırlayalım dedi
bilmiyorum valla

Yurt dışınnda yaşayan adam karısına bir mail gonderiyor: Sevgili karıcığım, bu a...y maaşımdan sana para gönderemiyorum, onun yerine 100 öpücük gönderiyorum. Sen benim bir tanemsin. Kocan Allen

Karisi da ona cevap veriyor,

Sevgili askim,
......Gonderdigin 100 öpücük için tesekkür ederim. Masraflar söyle;

1- Sütçü bir aylik süt için 2 öpücügü kabul etti,

2- Elektrikçi 7 öpücükten sonra anlasmaya razi oldu,

3- Evsahibi kira için hergün 2-3 defa ugruyor,

4- Bakkal sadece öpücüge razi olmadi, ona ilave baska seyler de verdim,

5- Diger masraflar toplam 40 öpücük...

Beni lütfen merak etme, daha 35 öpücük bakiyem var ve bu ayi
çikarabilirim.
Gelecek ay için de ayni yönde mi plan yapmaliyim? Lütfen bilgi ver.

Sevgili karin Josephine

evt cnm aynen kek pişmedi tam tahminime göre
bidaha artık ramazandan sonra yaparım heralde
pazar günü ama kayınvalidemler gelcek onlara ne yapçam (

çisil bencede sabret 1 eylüle kadar
ayrıca bişi sorcam sigortan varmı ?? yoksa eğer onuda koz olarak kullan bunuda kabul ederseniz dururum de eğer tabi durmaya niyetin varsa
ama bence bayramdan sonra gel görüşelim diyen yer varya git orayıda bi gör şartları konuş
kafanda karşılaştır cnm
hangisi ağır basarsa oraya yönel

çisilcim bence bekle eylüle ne kaldı şurada bnak herşey eskisi gibi olacakmış
bunca zaman sabrettin biraz daha sabret derim ben
başka yere gidicen o insanları tanı alış işi kavra derken ohoo zaman geçip gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…